Read the Official Description

AACSB Accredited

emba

HIER ONLINE TOEPASSEN

Over het programma

antwerp

 • Het Executive MBA-programma van Antwerp Management School is ontworpen voor topmanagers van dochterondernemingen en filialen van buitenlandse bedrijven die zaken doen in Rusland, evenals voor topmanagers van Russische bedrijven die actief zijn op de Europese markt.
 • Wij bieden deze zakenmensen een unieke kans om moderne kennis en praktische vaardigheden te verwerven in elementaire functionele managementgebieden en het prestigieuze, originele Diploma (Degree) van de Antwerp Management School, die is geaccrediteerd door de International Association for Advanced Collegiate Schools of Business ( AACSB International) en door de Belgische regering en volledig erkend in de EU-landen, zonder hun zaken in Moskou te verlaten.
 • Het Executive MBA-programma, uitgevoerd door de Antwerp Management School (AMS) in samenwerking met het Institute of Business Studies (IBS-Moskou), was het eerste Executive MBA-programma voor een Europese graad en diploma in Moskou, en nu is het het enige programma aangeboden door westerse business schools in Moskou die is opgenomen in de Financial Times-ranglijst van de 100 beste Executive MBA-programma's ter wereld.
 • EMBA in Moskou deelt filosofie, doelstellingen en de basisprincipes van het Antwerp Management School Executive MBA-programma in Antwerpen, dat de laatste 50 jaar nummer één blijft in België.
 • Wij zijn al 20 jaar actief op de Russische markt en hebben meer dan 700 alumni in onze database.
 • Europese normen voor bedrijfseducatie: ons programma wordt gegeven door de uitvoerende professoren van de Antwerp Management School, de beste Russische professoren, topmanagers van grote Russische en buitenlandse bedrijven die werkzaam zijn in Rusland, uitvoerende professoren van MIT (Massachusetts Insitute of Technology, Boston, VS) Europese en Russische consultants.
 • De inhoud van cursussen wordt voortdurend vernieuwd: nieuwe casestudy's, bedrijfsspellen, bedrijfssimulaties, interactieve onderzoeken.

Het unieke deel van ons Executive MBA-programma - zullen Joint Modules zijn met de Belgische Executives - drie gezamenlijke modules met deelnemers aan Antwerp Executive MBA:

 • Eerste gezamenlijke module - Guangzhou, China - "Business in China: managementcultuur, bedrijfspraktijk, internationale onderhandelingen" - Lingnan University College van Sun-Yat-Sen University).
 • Tweede gezamenlijke module - Boston, VS, Massachusetts Institute of Technology. De module is gewijd aan de problemen van operationeel beheer en logistiek
 • Derde gezamenlijke module - Antwerpen, België - Antwerp Management School "International Business Strategies",

waardoor het de enige Global Executive MBA in Rusland is.

Missie

De missie van het Executive MBA-programma bestaat uit de ontwikkeling van open-minded professionele topmanagers die in staat zijn:

 • Om vaak de tegenovergestelde meningen van managers van verschillende functionele afdelingen van het bedrijf te synthetiseren om een belangrijke strategische beslissing voor het bedrijf te nemen;
 • Een capabel team creëren voor het realiseren van een oplossing;
 • Om leiding te geven aan het team, het veranderproces te leiden en de strategische beslissing te nemen.

Om dit doel te bereiken, beschouwen wij het als noodzakelijk:

 • de praktische ervaring van de deelnemers structureren en hun kennis vergroten over alle relevante managementkwesties;
 • om hun vaardigheden te verbeteren in het gebruik van deze kennis in praktische situaties;
 • een professionele houding ontwikkelen die nodig is om een succesvolle bedrijfsleider te zijn;
 • om hen te confronteren met hun persoonlijke competenties, beperkingen en persoonlijkheid, en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren om de gerelateerde barrières te overwinnen.

Executive MBA-programma is gericht op de-specialisatie van managers . Er is geen kwestie wat de bedrijfsspecialisatie is van de deelnemer aan ons programma. Hij kan een financier zijn, een marketingspecialist, hoofd van de verkoop of IT-specialist, een operations manager of hoofd van de HRM-afdeling. Na het afstuderen van het programma moet hij klaar zijn om de toppositie van het bedrijf te bezetten en om het antwoord te zijn op het management van het hele bedrijf.

emba

Wat is anders

 • Ons Executive MBA-programma is bedoeld voor managers met een rijke praktische ervaring in het bedrijfsleven en streeft naar groei van de uitvoerende carrière. Het belangrijkste doel is om de deelnemers te helpen hun ervaring te structureren. Dat is de reden waarom ons programma - Executive MBA - korter is dan een standaard MBA en 21 maanden duurt.
 • We richten ons op "de-specialisatie" en het voorbereiden van "generalisten" . Het maakt niet uit vanuit welk functioneel veld van bedrijfsmanagement de deelnemer komt: marketing, financiën, HR of logistiek. Na afronding van het programma moet hij / zij klaar zijn om hoofd van het bedrijf te worden, de functionele managers te begrijpen en hun meningen (die vaak verschillen) samen te vatten voor het nemen van strategische beslissingen. Dit leidt tot een meer geïntegreerde benadering van bedrijfseducatie.

Ons programma:

 • bestaat niet uit 40 kleine afzonderlijke cursussen, maar uit 11 geïntegreerde modules, elk corresponderend met een van de fundamentele functionele velden van bedrijfsbeheer;
 • eindigt niet met een Master's Thesis, maar met het teamwerk van 3-4 deelnemers aan Master Project - een businessplan van een echt project of onderneming, beoordeeld door een jury van professoren, die de rol spelen van investeerders die moeten worden overgehaald om hun geld te zetten in het project;
 • bevat meer geïntegreerde en minder geformaliseerde voorbeelden en casestudies; om ze te analyseren vereist een voortdurende aantrekkingskracht op de praktische ervaring van de deelnemers.
 • МВА in het algemeen en Executive MBA is specifiek een westerse uitvinding. Een westerse aanbieder van MBA-programma dient als kwaliteitsgarant van bedrijfseducatie. Dit betekent de nieuwste doorbraken in managementwetenschap en de beste eigentijdse hands-on managementpraktijken, hoogwaardige cursusboeken, nieuwe cases en methoden van lesgeven, ervaren professoren en consultants. Uiteindelijk betekent dit een prestigieuze Europese graad en een diploma. Maar in tegenstelling tot de MBA-programma's van andere westerse business schools die actief zijn op de Russische markt, waar de Russische partner simpelweg de organisatorische functies onthult, biedt het Russische onderdeel in ons programma een onafhankelijke toegevoegde waarde. Russische bedrijfsprofessoren, consultants en experts die betrokken zijn bij ons programma, zijn gecertificeerd door de Antwerp Management School, volgen de syllabus van AMS en gebruiken boeken die worden aanbevolen door de Belgische cursusleiders. Niettemin zijn Russische professoren in nauw en informeel contact met professoren van AMS in staat zowel de inhoud van het programma als de onderwijsmethoden te beïnvloeden, rekening houdend met de economische, zakelijke en culturele eigenaardigheden van Rusland en zo het onderwijs effectiever te maken voor het Russisch. managers. Het programma bestaat al meer dan 20 jaar op de Russische markt en tijdens deze periode hebben we een uniek internationaal team van professoren gecreëerd.
 • Leren is een tweerichtingsproces. Het is onmogelijk om een hoge kwaliteit van bedrijfseducatie te bereiken zonder actieve samenwerking met de deelnemers. Onze deelnemers zijn mensen die op zoek zijn naar kennis en die hun praktische ervaring willen structureren en generaliseren en er klaar voor zijn om daar hard voor te werken. We staan voor het vormen van kleine homogene groepen (niet groter dan 20-25 personen) door zorgvuldig die kandidaten te selecteren die grote praktische ervaring hebben in het bedrijfsleven, een serieuze motivatie, een hoog intellectueel en educatief niveau. Onze deelnemers zijn klaar om hun ervaringen te delen en van elkaar te leren, en zo het basisprincipe van de westerse bedrijfseducatie te incarneren: "Verrijking door te delen". Waar het ook mogelijk is (zelfs op het podium van het laatste masterproject), oefenen we teamwerk uit. Een van de vragen die we tijdens het interview stellen, is: "Wat zou u aan een team kunnen toevoegen? Welk deel van uw praktische en professionele ervaring zou interessant kunnen zijn voor de andere deelnemers?" Teamwork helpt de deelnemers om sterke en productieve verbindingen tot stand te brengen, die (zoals de deelnemers zelf zeggen) hen niet alleen helpen bij het leren op het programma, maar ook in hun zakelijke en dagelijkse leven na het afstuderen.

Inhoud

structure

Formaat

WEEKEND-formaat elimineert de noodzaak om 2-3 keer per week te vertrekken van het werk voor 1-2 uur te vroeg om een les te halen en te voorkomen dat je constant gestresst wordt door het staan in verschrikkelijke files in Moskou of reizen in een drukke metro (die, helaas, is typerend voor een avondformaat).

WEEKEND-indeling omvat de lessen een keer per maand van donderdag tot zondag.

Het WEEKEND-formaat vereist dat u regelmatig meerdere dagen afwezig bent op kantoor, wat typisch is voor een modulair formaat en helaas niet altijd door uw werkgever wordt goedgekeurd.

Formaat WEEKEND biedt bijna dezelfde regelmaat van de sessies die 's avonds worden geformatteerd, samen met een diepe onderdompeling in het materiaal dat wordt bestudeerd en de gemeenschap met een medegroep die kenmerkend is voor een modulair formaat.

Formaat WEEKEND - een formaat «COMBI», dat de voordelen van een avond- en een modulair formaat combineert en hun tekortkomingen minimaliseert.

emba

Toelatingseisen

 • Hoger onderwijs.
 • Ten minste 7 jaar managementervaring (minstens 28 jaar oud).
 • Vloeiend Engels - Bovengemiddeld niveau.
 • Vloeiend Russisch.

Toepassing:

 • Om een schriftelijke verklaring in te vullen
 • Om Engelse test te slagen
 • Om het aanvraagformulier in te vullen: Bedrijfsaanvraagformulier «weekend», persoonlijk aanmeldingsformulier «weekend»,
 • Om het interview met de programmadirecteuren te houden

Benodigde documenten:

 • De schriftelijke verklaring
 • Bedrijfsaanvraagformulier
 • Persoonlijk aanvraagformulier
 • Universitair diploma (kopie)
 • Paspoort kopie)

Online aanmelden:

Program taught in:
Engels
Russisch
Last updated February 18, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
21 maanden
Deeltijd
Prijs
Contact school
Deadline
Contact school
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Contact school
Application deadline
Contact school

Sept. 2019

Location
Application deadline
Contact school
Einddatum
Contact school