емва Antwerp Management School

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

емва Antwerp Management School

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

EMBA

Over het programma

antwerpen
 • De Executive MBA-programma van Antwerp Management School is bedoeld voor topmanagers van dochterondernemingen en filialen van buitenlandse bedrijven die zaken doen in Rusland, alsook voor topmanagers van Russische bedrijven die actief zijn op de Europese markt.
<li>Wij bieden deze mensen uit het bedrijfsleven een unieke gelegenheid om de moderne kennis en praktische vaardigheden in de elementaire functionele gebieden van het management en de prestigieuze, originele diploma (graden) van de Antwerp Management School, dat is geaccrediteerd door de International Association for Advanced Collegiate Schools of Business te verkrijgen (AACSB International) en door de overheid Belgi&euml; en volledig wordt vermeld in de EU-landen, zonder het verlaten van hun bedrijf in Moskou.</li> <li>De Executive MBA-programma, uitgevoerd door de Antwerp Management School (AMS) in samenwerking met het Institute of Business Studies (IBS-Moskou), was de eerste Executive MBA-programma van de Europese Degree en Diploma in Moskou, en nu is het enige programma aangeboden door westerse business schools in Moskou, dat in de Financial Times ranking van de top-100 beste Executive MBA-programma's in de wereld wordt genoemd (19 plaats in Europa en de 59e plaats in de wereld).</li> <li>EMBA in Moskou deelt de filosofie, de doelstellingen en de basisprincipes van de Antwerp Management School Executive MBA-programma in Antwerpen, dat een nummer &eacute;&eacute;n in Belgi&euml; voor de afgelopen 50 jaar blijft.</li> <li>Wij zijn actief op de Russische markt <strong>voor 17 jaar</strong> en hebben meer <strong>dan 600 alumni</strong> in onze database.</li> <li>Europese normen van Bedrijfs onderwijs: ons programma wordt verzorgd door de uitvoerende professoren van Antwerp Management School, de beste Russische professoren, topmanagers van grote Russische en buitenlandse bedrijven die actief zijn in Rusland executive professoren van MIT (Massachusetts Institute of Technology, Boston, USA) Europese en Russische adviseurs.</li> <li>De inhoud van de cursussen wordt voortdurend vernieuwd: nieuwe case-studies, business games, business simulaties, interactieve studies.</li>

Het unieke onderdeel van onze Executive MBA-programma - zal zijn Gezamenlijke Modules met de Belgische Executives - Drie gezamenlijke modules met de deelnemers van Antwerpen Executive MBA:

 • Eerste gezamenlijke module - Guangzhou, China - "Business in China: het beheer van cultuur, ondernemerschap, internationale onderhandelingen" - Lingnan University College in Sun-Yat-Sen University).
 • Tweede gezamenlijke module - Boston, USA, Massachusetts Institute of Technology. De module is gewijd aan de problemen van de operaties en logistiek
 • Derde gezamenlijke module - Antwerpen, België - Antwerp Management School "International Business Strategies",

waardoor het de enige Global Executive MBA in Rusland.

Missie

Missie van de Executive MBA-programma bestaat uit de ontwikkeling van de open-minded professional topmanagers, die in staat is:

 • Vaak synthetiseren het tegengestelde adviezen van de managers van de verschillende functionele afdelingen van het bedrijf tot een belangrijke strategische beslissing voor het bedrijf te maken;
 • Om een ​​bekwaam team voor de realisatie van de oplossing te creëren;
 • Om het team te leiden, om het proces van verandering te leiden, en om de strategische beslissing uitkomen.

Om dit doel te bereiken we noodzakelijk achten te bereiken:

 • de praktische ervaring van de deelnemers te structureren en om hun kennis over alle relevante management vraagstukken te vergroten;
 • om hun vaardigheden te verbeteren in het gebruik van deze kennis in de praktijk;
 • om een ​​professionele houding die nodig is om een ​​succesvol bedrijf leider te ontwikkelen;
 • om hen te confronteren met hun persoonlijke competenties, beperkingen en persoonlijkheid, en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren om de betreffende barrières te overwinnen.

Executive MBA-programma is gericht op de-specialisatie van managers. Er is geen kwestie wat is de business specialisatie van deelnemer aan ons programma. Hij kan een financier, een marketing specialist, hoofd van de verkoop of IT-specialist, een operatie manager of het hoofd van de afdeling HRM zijn. Na het afstuderen van het programma moet hij klaar was om de top-positie van het bedrijf te bezetten en de respons voor het beheer van de gehele onderneming.

EMBA

Wat is anders

 • Onze Executive MBA programma is ontworpen voor managers die beschikken over een schat aan praktische ervaring in het bedrijfsleven en streven naar groei executive carrier. Haar voornaamste doel is om de deelnemers om hun ervaringen te structureren. Dat is de reden waarom ons programma - Executive MBA - is korter dan een standaard MBA en duurt 21 maanden.
 • Wij richten ons op "de-specialisatie" en het voorbereiden van "generalisten". Maakt niet uit vanuit welke functionele gebied van het management van de deelnemer is gekomen: marketing, finance, HR of logistiek. Na zijn afstuderen aan het programma moet hij / zij klaar om het hoofd van het bedrijf uitgegroeid te zijn, om de functionele managers te begrijpen en om hun mening (die vaak afwijken) voor het maken van strategische beslissingen te synthetiseren. Dit leidt tot een meer geïntegreerde benadering van het bedrijfsleven het onderwijs.

Ons programma:

 • bestaat niet die van 40 kleine aparte cursussen, maar van 11 geïntegreerde modules, die elk met een van de fundamentele functionele gebieden van het management;
 • eindigt niet met een Master Thesis, maar met teamwork van 3-4 deelnemers op Master Project - een business plan van een echt project of onderneming, beoordeeld door een jury van professoren, het spelen van het deel van de beleggers die moeten worden overgehaald om hun geld in te zetten het project;
 • bevat meer geïntegreerd en minder geformaliseerd voorbeelden en case-studies; te analyseren vereist voortdurende oproep aan praktische ervaring van de deelnemers.
 • МВА het algemeen en de Executive MBA in het bijzonder is een westerse uitvinding. Een westerse provider in MBA-programma dient als een kwaliteit borg voor het bedrijfsleven het onderwijs. Dit betekent dat de meest recente doorbraken van het beheer van de wetenschap en de beste hedendaagse hands-on management praktijken, van hoge kwaliteit cursusboeken, nieuwe gevallen en lesmethoden, ervaren business professoren en consultants. Tot slot, betekent dit een prestigieuze Europese Degree en Diploma. Maar in tegenstelling tot de MBA-programma's van andere westerse business schools actief op de Russische markt, waar de Russische partner ontbloot gewoon de organisatorische functies in ons programma de Russische component brengt zelfstandige toegevoegde waarde. Russische bedrijf professoren, adviseurs en deskundigen, die zich bezighouden met ons programma, zijn gecertificeerd door de Antwerp Management School, volg AMS syllabus en het gebruik van boeken wordt aanbevolen door de België cursusleiders. Niettemin, die in nauw en informeel contact met professoren van AMS, de Russische professoren zijn in staat om de inhoud van het programma, alsmede de methoden van het onderwijs beïnvloeden, rekening houdend met de Russische economische, zakelijke en culturele eigenaardigheden en dus onderwijs effectiever voor de Russische maken managers.The programma bestaat op de Russische markt voor meer dan 17 jaar, en gedurende deze periode hebben we een uniek internationaal team van hoogleraren.
 • Leren is een tweerichtingsverkeer. Het is onmogelijk om een ​​hoge kwaliteit van het bedrijfsleven het onderwijs te bereiken zonder actieve samenwerking met de deelnemers. Onze deelnemers zijn mensen die kennis op te doen en willen structureren en generaliseren hun praktijkervaring en zijn klaar om hard te werken voor. We staan ​​voor het vormen van kleine homogene groepen (niet groter dan 20-25 personen) door zorgvuldige selectie van de kandidaten die hebben grote praktische ervaring in het bedrijfsleven, een serieuze motivatie, hoge intellectuele en opleidingsniveau. Onze deelnemers zijn bereid om hun ervaringen te delen en van elkaar te leren, dus het fundamentele principe van de westerse bedrijfsleven het onderwijs incarneren: "Verrijking door het delen". Waar het mogelijk is (zelfs op het podium van de laatste Master Project) oefenen we teamwork. Eén van de vragen die we willen vragen tijdens het interview is: "Wat zou je meenemen naar een team? Welk deel van uw praktische en professionele ervaring kan interessant zijn voor de andere deelnemers? 'Teamwork helpt de deelnemers om sterke en productieve verbindingen, die (zoals de deelnemers zelf zeggen) hen te helpen niet alleen op het podium van het leren in het programma op te stellen, maar ook in hun bedrijf en het dagelijkse leven na het afstuderen.

Inhoud en structuur

structuur

Formaat

WEEKEND formaat elimineert de noodzaak 2-3 keer per week verlof van het werk gedurende 1-2 uur vroeg om een ​​klasse te vangen en te voorkomen dat u een constante stress in verband met staande in afschuwelijke files in Moskou of reizen in een overvolle metro (die helaas, is kenmerkend voor een avond format).

WEEKEND formaat vereist dat u regelmatig meerdaagse afwezigheden in het kantoor, die typisch is voor een modulair formaat en, helaas, kan niet altijd worden door uw werkgever goedgekeurd.

format WEEKEND biedt vrijwel dezelfde regelmaat van de sessies die avond formaat, met een diepe onderdompeling in het materiaal te bestuderen en omgang met andere karakteristieke groep van een modulair formaat.

format WEEKEND - Een formaat «COMBI», die de voordelen van een avond en een modulair formaat combineert en minimaliseert hun tekortkomingen.

EMBA

Toelatingsvoorwaarden

 • Hoger onderwijs.
 • Minstens 7 jaar managementervaring (minstens 28 jaar oud).
 • Vloeiend Engels - Upper gemiddeld niveau.
 • Vloeiend Russisch.

Toepassing:

 • Om in schriftelijke verklaring invullen
 • Naar Engels test
 • Om in aanvraagformulier in te vullen: Bedrijf Aanvraagformulier «weekend», Personal aanvraagformulier «weekend»,
 • Om het interview met het programma bestuurders houden

Noodzakelijke documenten:

 • De schriftelijke verklaring
 • Company Aanvraagformulier
 • Persoonlijke aanvraagformulier
 • Universitair diploma (copy)
 • Paspoort kopie)

Solliciteer online: Solliciteer online

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
21 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2019
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school