Read the Official Description

MBA Gereviseerde-aandacht voor strategische Duurzaamheid

Bij het bestuderen van toonaangevende bedrijven, MBA-programma biedt cutting-edge onderwijs

De Universiteit van de geheel vernieuwde MBA-programma hangt af van hoe de top 21e eeuw bedrijven hervormen strategische duurzaamheid en de nieuwe carrières die zal resulteren.

Studenten in HSU herziene MBA-programma analyseert de strategische duurzaamheidskwesties van toonaangevende multinationale ondernemingen, non-profitorganisaties en andere organisaties en hoe ze innoveren en het creëren van nieuwe markten.

Zij zal ook aandacht besteden aan de financiële, marketing, boekhouding en strategisch management vraagstukken, rekening houdend met de beste praktijken van de bedrijven.

HSU groeiende School of Business, gesteund door een $ 2.500.000 investeringen door donoren en de universiteit, heeft de eenjarige MBA gereviseerd om de kloof tussen wat de traditionele business schools leren en wat bedrijven zijn op zoek naar hun toekomstige werknemers te sluiten.

Ondernemerschap en creativiteit zijn in het hart van het vernieuwde programma, dat een $ 1.000 tot $ 3.000 beurs zal uitvoeren. Elke MBA kandidaat zal ook een stage / ervaring in het veld ter waarde van ongeveer $ 2000 ontvangen.

Volledig interdisciplinair, de geherstructureerde MBA mazen met een scala aan Humboldt State undergraduate programma's, waaronder de natuurlijke, ecologische en sociale wetenschappen. Deze geïntegreerde aanpak accentueert de veelzijdigheid van de diploma's. Sollicitanten met undergraduate graden in deze disciplines in staat zullen zijn om hun carrièremogelijkheden te breiden door het toevoegen van de MBA's functionele zakelijke vaardigheden om hun gebieden van expertise.

Integratie, bijvoorbeeld, van een natuurwetenschappen bachelordiploma met een MBA stelt kandidaten meester om meerdere vaardigheden die moeilijk te besteden en van blijvende waarde zijn carrière op te bouwen.

De nieuwe MBA is ontworpen met ingebouwde flexibiliteit. Het kan in één jaar worden afgerond, cursussen worden aangeboden in de avond, en er geen eerdere werkervaring vereist.

MBA stages en service leren zal afgestemd worden op duurzaamheid ervaringen, zodat studenten praktische vaardigheden die voortbouwen op de kennis opgedaan in de klas.

Studenten zullen hun eigen elektronische portfolio's te ontwikkelen als ze vooraf door hun cursussen. Alle project papers zullen worden opgenomen in de portefeuilles, wat leidt tot een sluitstuk onderzoeksproject en de stage / praktijkervaring.

De vernieuwde opleiding bouwt voort op de wetenschappelijke reputatie van de School of Business HSU's; haar studenten gemiddeld in de top 25 procent van de afgestudeerden van de Amerikaanse business schools die hebben deelgenomen aan de nationale evaluatie testen.

Rankings

 • Humboldt State University (HSU) is een erkend leider op het gebied van duurzaamheid en beheer van natuurlijke hulpbronnen. De Princeton Review naam Humboldt State University een "Best of the West" en "groene" college.
 • HSU gelederen # 46 in US News and World Report's Best Colleges in de regionale universiteiten. HSU is 8 van de California State Universiteiten.

Accreditatie

 • De MBA-programma is geaccrediteerd door de westerse Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC).
 • De MBA-programma is geaccrediteerd door de internationale Vergadering van Collegiale Business School (IACBE).

Strategische Duurzaamheid: Gaan verder dan de traditionele MBA

 • Duurzaamheid is uitgegroeid tot een "buzz" woord met overheden, bedrijven en individuen gericht op het beheer van cruciale mens, fiscale en fysieke middelen.
 • De HSU MBA bereidt afgestudeerden om duurzaamheidsvraagstukken aan te pakken in hun huidige en toekomstige werkgelegenheid.
 • Studenten leren strategieën van organisaties die zich inzetten voor economische, ecologische en sociale duurzaamheid op lange termijn.
 • Studenten leren hoe om innovatieve en verantwoorde zakelijke leiders in een wereld waar het beheer en de duurzaamheid van alle middelen worden cruciaal.
MBA-programma Quick Facts:
Studenten kunnen het programma te voltooien in een jaar als ze hun bachelordiploma in Business.  
<ul><li> Als studenten hun bachelordiploma in iets anders dan Business, kunnen ze alle pre-vereisten te voltooien in een semester voorafgaand aan het programma te starten.</li>

Programma begint elke Fall semester (augustus)

Geen eerdere werkervaring is vereist. 
<strong> Scholarship ondersteuning voor alle toegelaten studenten ($ 1000 tot $ 3000). </strong> 
Studenten vullen een 10 week betaalde stage in de zomer. 
Studenten vullen een omvangrijk project met de hulp van een faculteit adviseur. 
Studenten bouwen een elektronische portfolio van het werk om te helpen bij het zoeken naar werk. 
Wij passen het programma gebaseerd op de hoeveelheid van de voorafgaande zakelijke onderwijs. 
Gelegen in een veilige, vriendelijke, Arcata, Californi&euml;.
Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
16,350 USD
$ 16.350
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019