MBASTUDIES

Deeltijd 1-jarige EMBA in Business Studies in Singapore 2020/2021

Zakelijke professionals die zich willen vestigen op andere gebieden, kunnen baat hebben bij een EMBA van 1 jaar. Een Executive Master of Business Administration kan studenten nieuwe vaardigheden bieden waarmee ze kunnen werken aan actuele prestaties en hun carrière kunnen voortzetten.

Bedrijfskunde is een academisch programma dat is bedoeld voor studenten die meer willen weten over hoe bedrijven worden geleid. Cursussen kunnen ​​uit meer algemene onderwerpen of meer specifieke onderwerpen bestaan om studenten te helpen bij hun voorbereiding op een bepaalde carrière.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is een Zuidoost-Aziatische eiland stadstaat uit de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, 137 kilometer ten noorden van de evenaar. Een aantal buitenlandse universiteiten, business schools en gespecialiseerde instituten hebben ook hun Aziatische campussen setup in Singapore. Singapore is een van de veiligste grote steden in de wereld door vrijwel elke maatregel.

Deeltijd 1-jarige EMBA in Business Studies in Singapore

1 Resultaten in Business Studies, Singapore Filter

Executive Master of Business Administration (EMBA)

Singapore Management University
1-jaar EMBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Rijden op Azië een snelle groei en grote verwachtingen voor verdere welvaart, is SMU EMBA speciaal ontworpen voor de globale

Lees meer