1-jarige EMBA in Toerisme en Hospitality

Beste 1-jarige EMBA in Toerisme en Hospitality 2019

Toerisme en Hospitality

De 1-jarige EMBA is een flexibel programma voor zakelijke professionals die hun loopbaan in geavanceerde mate willen voortzetten. Studenten van een Executive Master of Business Administration kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op specialisaties die aansluiten bij hun specifieke doelen.  

Het hebben van een MBA in toerisme geeft je een groot voordeel in het bereiken van leidinggevende posities in de toeristische sector. Je krijgt om te behoren tot de top gewilde toeristische leiders in het bedrijfsleven. Dit MBA beschikt u over de analytische en kritische besluitvorming vaardigheden nadruk op strategie en management, evenals conceptuele vaardigheden in de toeristische sector.

1-jarige EMBA in Toerisme en Hospitality

Lees meer

Executive MBA in de horeca administratie (full-time programma)

Ecole hôtelière de Lausanne – University of Applied Sciences
Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Zwitserland Lausanne

Deze 12 maanden programma is ideaal voor "carrière klimmers" willen overgaan tot de ladder in hun huidige gastvrijheid carrière, en ook 'carrière switchers' die op dit moment werken in een andere industrie en zijn geïnteresseerd in het schakelen in gastvrijheid als een volledig nieuw gebied van professionele activiteit. [+]

Onze 12 maanden Executive MBA in Hospitality Administration bouwt voort op eerdere ervaring om studenten te machtigen met een unieke combinatie van verhandelbare vaardigheden voor de horeca.

Dit programma is zeer persoonlijke, en bereidt de deelnemers voor de specifieke mogelijkheden en niche-markten die door de horeca. Het trekt ervaren professionals en beginners, kunstenaars en wetenschappers, denkers en doeners, allemaal gedreven door een gevoel van verwachting en een verlangen naar verandering.

Toelatingsvoorwaarden

Een bachelordiploma In te schrijven in het programma, moeten studenten hebben verkregen van een erkend bachelordiploma (op elk gebied).

GMAT (Graduate Management Admissions Test) De GMAT score omvat verbale, kwantitatieve en analytische schrijven secties.... [-]