Keystone logo

1 1-jaar EMBA Opleidingen in Farmington, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • 1-jaar EMBA
  • Verenigde Staten
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

1-jaar EMBA Opleidingen in Farmington, Verenigde Staten

Farmington, Connecticut is een stad die is bekend om zijn rijke architectuur en geschiedenis. Meestal aangeduid als "de moeder van de steden" te danken aan zijn enorme gebied dat is onderverdeeld in negen gemeenten, de gemeente speelt de thuisbasis van een staat medische universiteit die graden en masteropleidingen biedt.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

De 1-jarige EMBA is een flexibel programma voor zakelijke professionals die hun loopbaan in geavanceerde mate willen voortzetten. Studenten van een Executive Master of Business Administration kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op specialisaties die aansluiten bij hun specifieke doelen.