Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere 1-jarige EMBA  (1-jaar EMBA) Opleidingen in Thun, Zwitserland 2024

1 1-jaar EMBA Opleidingen in Thun, Zwitserland 2024

Overzicht

Thun staat bekend om precisie-instrument engineering, voedsel het grootste garnizoen in het land, voedingsindustrie, en, natuurlijk, het toerisme. Beroemde Zwitserse gastvrijheid is ook iets wat je kunt leren in deze stad. Thun is ook bekend om de belangrijkste militaire school in Zwitserland.

Zwitserland (Duits: Schweiz, Frans: Suisse, Italiaans: Svizzera, Romaans:. Svizra Zwitserland heeft een aantal van de wereldberoemde universiteiten zoals ETH in Zürich, EPFL in Lausanne, IHEID in Genève, Universiteit van Lausanne of de Universiteit van St. Gallen. Houd in gedachten, het 's veel beter om de lokale taal te spreken, dus als je kunt ' t spreken het Frans, Duits of Italiaans, beter gaan voor een taalcursus eerste.

De 1-jarige EMBA is een flexibel programma voor zakelijke professionals die hun loopbaan in geavanceerde mate willen voortzetten. Studenten van een Executive Master of Business Administration kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op specialisaties die aansluiten bij hun specifieke doelen.

Meer informatie

Filters

  • 1-jaar EMBA
  • Zwitserland
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw
  • Business Studies
  • Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden