Filter
1-jarig MBA
Brazilië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 1-jarig MBA in Brazilië 2019

Het 1-jarige MBA-programma leidt studenten op voor leidinggevende posities in de bedrijfswereld. Ze kunnen essentiële kennis opdoen op het gebied van economie, financiën, marketing en human resources, terwijl ze teamwork en managementvaardigheden leren.

Personen die al een bachelordiploma hebben verdiend en willen hun kennis en opleiding verder te verhogen kan kiezen om een ​​Master of Business Administration of MBA te verdienen. Een MBA is een tweejarig programma dat kan helpen bij de voorbereiding afgestudeerden voor een loopbaan in leiderschap en management in het bedrijfsleven.

Sommige van de beste universiteiten in Latijns-Amerika zijn gevestigd in Brazilië, een land dat meer dan 2000 instellingen voor hoger onderwijs heeft. Universiteiten in Brazilië kan worden onderverdeeld in de volgende classificaties: Federale overheid beheerde universiteiten; staat de overheid gecontroleerde universiteiten; gemeentelijke overheid beheerde universiteiten en prive-universiteiten.

1-jarig MBA in Brazilië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

The Coppead Graduate School of Business, the Federal University of Rio de Janeiro

De Master in het Business Administration Programma biedt de studenten een geïntegreerd zakelijk perspectief, na het volgen van MBA-modellen die door de beste Noord-Amerik ... [+]

Het MBA Finance programma is ontwikkeld door COPPEAD in samenwerking met ANDIMA - The National Association of Open Market Institutions. Het programma heeft als doel de opleiding van leidinggevenden op te leiden voor de voortdurende veranderingen op de financiële markten en hen te onderscheiden met de technieken die waardevolle concurrentievoordelen vertegenwoordigen en hen opdoen om de generalistische visie te combineren met een specialistische focus in de bedrijfsvoering. Daartoe heeft COPPEAD bijgedragen aan een verzameling studies die het tot een gerespecteerd centrum van uitmuntendheid in het onderwijs van leidinggevenden hebben geleid en ANDIMA biedt haar brede en erkende expertise in verband met vragen en problemen die verband houden met de Braziliaanse financiële markten.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands