1-jarig MBA in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Vergelijk 1-jarig MBA in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Duurzaamheid Studies

De 1-jarige MBA is een geavanceerd studieprogramma voor studenten die een beter begrip van bedrijfsmanagement wensen. De voltooiing van het diepgaande programma kan werkzoekenden een concurrentievoordeel op de markt bieden.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

1-jarig MBA in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Lees meer

MBA In Energie En Duurzame Ontwikkeling

IPAG Business School
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs Nice +1 more

IPAG Business School Gespecialiseerde MBA-programma's in Parijs bieden een unieke kans voor studenten en professionals om hun bedrijf te vergroten voor de dynamische en competitieve markt van vandaag. [+]

De MBA-programma's van Ipag bieden een gewaardeerde mogelijkheid voor studenten en professionals om hun kennis op het gebied van zaken en management te leren en te verrijken om hun vooruitzichten in de dynamische en competitieve wereld van vandaag te verbeteren.

Deze internationale MBA-programma's, allemaal in het Engels, zijn geschikt voor studenten en professionals die al beschikken over algemene kennis in het bedrijfsleven of van plan zijn om hun carrière in het bedrijfsleven en management voort te zetten en na te streven.

Elk van de zes programma's omvat twee soorten modules: kernmodules en specialisatiemodules.

Doelstellingen van het programma

Het beheersen van een breder begrip van de wereldwijde infrastructuur voor energie en olie-industrieBestuderen van problemen met energieproductie en veiligheid bij aanschafNieuwe energieën genereren en ontwikkelingsalternatieven op lange termijn verzekeren, met betrekking tot gevaren voor het milieuBeoordeling van financiële energiemarkten en -reserves [-]