{mbastudies-1-year-mba:singular} in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Kijk {mbastudies-1-year-mba:plural} in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Duurzaamheid Studies

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

{mbastudies-1-year-mba:singular} in Duurzaamheid Studies in Frankrijk

Lees meer

Mba In Energie En Het Beheer Van Duurzame Ontwikkeling

IPAG Business School
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Frankrijk Parijs Nice +1 more

Ipag Business School Gespecialiseerde MBA-programma's in Parijs bieden een unieke kans voor studenten en professionals om hun bedrijf te verhogen voor de huidige dynamische en concurrerende markt. [+]

MBA-programma's Ipag's bieden een gewaardeerde gelegenheid voor studenten en professionals om te leren en hun kennis op het gebied van business en management te verrijken om hun vooruitzichten in dynamische en concurrerende wereld van vandaag te verbeteren.

Deze internationale MBA-programma's, allemaal in het Engels, passen studenten en professionals die ofwel al bezitten algemene kennis in het bedrijfsleven of van plan om te starten en hun carrière in het bedrijfsleven en management te voeren.

Elk van de zes programma omvat twee typen modules: Core Modules en specialisatie modules.

Doelstellingen van het programma

Het beheersen van een breder begrip van de wereldwijde energie en olie-industrie infrastructuur Het bestuderen van de productie en inkoop van energie veiligheidsvraagstukken Het genereren van nieuwe energieën en het garanderen van de lange termijn ontwikkeling van alternatieven, met verwijzing naar de gevaren voor het milieu Het beoordelen van markten en financiële reserves energie [-]