Afstandsonderwijs 1-jarig MBA in Economische Studies

Beste Afstandsonderwijs 1-jarig MBA in Economische Studies 2019

Economische Studies

Het 1-jarige MBA-programma leidt studenten op voor leidinggevende posities in de bedrijfswereld. Ze kunnen essentiële kennis opdoen op het gebied van economie, financiën, marketing en human resources, terwijl ze teamwork en managementvaardigheden leren.

Economie is een studiegebied waarin onderwerpen van rijkdom, bankieren, financiën, koper en distributeur trends, recessies en meer worden onderzocht. Dit onderwerp heeft betrekking op de productie en consumptie van goederen en diensten zoals zij betrekking hebben op particulieren, bedrijven en naties.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs 1-jarig MBA in Economische Studies

Lees meer

En Master in Business Administration (MBA) - gespecialiseerd in ondernemings- en risicopreventie

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

Deze online MBA met specialisatie in beroepsrisico's meegeven van MFI Group in samenwerking met de Universiteit Camilo José Cela kan een beter begrip van de ware omvang van beroepsrisico's in verband met het werk te krijgen en hoe te voorkomen en te voorkomen dat ze net zo goed zoals bij de voorbereiding van de beste managers en business managers. [+]

De noodzaak om patronen en processen van preventie te maken, is nu een noodzaak en een prioriteit voor bedrijven en instellingen. Daarom is het essentieel dat managers van bedrijven die zich bezighouden met deze activiteit zijn toegerust voor de uitdagingen die door de sector te voldoen.

Deze online MBA met specialisatie in beroepsrisico's meegeven van MFI Group in samenwerking met de Universiteit Camilo José Cela kan een beter begrip van de ware omvang van beroepsrisico's in verband met het werk te krijgen en hoe te voorkomen en te voorkomen dat ze net zo goed zoals bij de voorbereiding van de beste managers en business managers.

De doos cursus docenten is in wezen gevormd door zakelijke professionals en academici gespecialiseerd in het overbrengen van de studenten wonen en geldige werkervaring op het gebied van Business Administration voorbeelden.... [-]


En Master in Business Administration (MBA) - specialisatie in financieel beheer

IMF Business School
Online Voltijd Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid +1 more

Om de kennis die nodig is voor het leiderschap en management disciplines die het goed functioneren van een onderneming mogelijk te maken, het beheersen van de basisrichtlijnen voor de creatie en implementatie van elk van hen te verwerven. [+]

De huidige arbeidsmarkt is essentieel voor bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie: dit is waar de vaardigheden van zijn menselijk kapitaal in het spel komt te verzekeren, vooral, de bevrediging van behoeften van de klant.

Om deze reden is het noodzakelijk dat de directie van de onderneming heeft de volledige voorbereiding op de verschillende gebieden die hun concurrentiepositie beïnvloeden.

Deskundigen in business management professionals op te leiden in alle specialiteiten (commerciële human resources, marketing, strategisch management, informatie-systemen, financiën, enz.), Van MFI Business School, in samenwerking met de Universiteit Camilo José Cela, presenteren we Dit MBA voor financieel managers, die worden bestudeerd op alle aspecten die nodig zijn voor de financiering van uitvoerende integreren in de zakelijke wereld.... [-]