1-jarig MBA in Griekenland

Beste 1-jarig MBA in Griekenland 2019

MBA

Het 1-jarige MBA-programma leidt studenten op voor leidinggevende posities in de bedrijfswereld. Ze kunnen essentiële kennis opdoen op het gebied van economie, financiën, marketing en human resources, terwijl ze teamwork en managementvaardigheden leren.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

Griekenland ontwikkelden hun onderwijssysteem met het hoger onderwijs aan de top. Meer dan 40% van alle Grieken woont in Athene en er is ook waar de beste kansen op een niveau hoger onderwijs na te streven is. Begrensd door Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije, Griekenland is een toeristische parel met een van de wereld 's fantastische stranden.

1-jarig MBA in Griekenland

Lees meer

Mba

American College of Thessaloniki
Campus Deeltijd 1 jaar September 2019 Griekenland Thessaloniki

De MBA-programma is een algemeen programma gericht op universitair afgestudeerden van verschillende disciplines, waaronder natuurlijk die met een diploma in Economie, Business en aanverwante disciplines. Het programma is gericht op werkende professionals tegemoet te komen en de mate eisen kunnen één of twee jaar worden afgerond. Concentraties zijn verkrijgbaar in Marketing, Management, Finance, ondernemerschap en Digital Marketing. [+]

De MBA-programma is een algemeen programma gericht op universitair afgestudeerden van verschillende disciplines, waaronder natuurlijk die met een diploma in Economie, Business en aanverwante disciplines. Het programma is gericht op werkende professionals tegemoet te komen en de mate eisen kunnen één of twee jaar worden afgerond. Concentraties zijn verkrijgbaar in Marketing, Management, Finance, ondernemerschap en Digital Marketing.

MBA Degree Programs bankwezen en financiën Ondernemingsschap beheer Marketing in het digitale tijdperk Waarom kiezen voor de MBA bij ACT? Een uitdagend programma van de studie die praktische vaardigheden onmiddellijk van toepassing in een mondiale markt zich ontwikkelt. Een flexibel programma dat is afgestemd op uw wensen. De lessen worden gehouden in de avonduren om werkende professionals tegemoet te komen. Cursussen gegeven door ervaren professionals met een uitzonderlijke academische geloofsbrieven en een aanzienlijke bestuurlijke en uitvoerende leidinggevende ervaring in organisaties over de hele wereld en met Griekenland en Zuidoost-Europa. Ze zijn in contact met de huidige business issues, en brengt een schat aan praktische kennis van zaken, en pragmatisch denken, naar de klas. Het enige programma in Noord-Griekenland dat is geaccrediteerd door NEASC, het bureau dat de meest prestigieuze universiteiten zoals Harvard, Yale, MIT, en Brown accrediteert. Professionele Gelijkwaardigheid van MBA-afgestudeerden: Volgens de wet 4093/2012 en latere verordeningen (FEK 229/19/11/12 en 3324/12/12/12) de diploma's voor post-graduate programma's van onderzoek door hogescholen die zijn geaccrediteerd door internationale organisaties (waaronder NEASC, ACT accreditatie-instelling), komen in aanmerking voor de erkenning van de professionele gelijkwaardigheid met die diploma's door de Griekse standaard systeem van het hoger onderwijs.... [-]