23 1-jarige MBA Opleidingen in Managementstudies 2024

1-jarige MBA Opleidingen in Managementstudies 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Boston, Verenigde Staten
    • + 2 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    In onze unieke mondiale MBA-studie bestudeert u elk onderwerp door een mondiale lens, leert u werken in interculturele teams en leert u leiding te geven in een complexe internationale bedrijfsomgeving.

    • York, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De York Business School MBA in leiderschap en management is bedoeld voor een breed scala aan studenten die een passie voor leiderschap en management in het algemeen delen en die hun loopbaan in leiderschap en management willen binnengaan of verder willen ontwikkelen. Door de ontwikkeling van een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van management vanuit een leiderschap en mensenperspectief, betrekt het programma je in een veeleisend proces van persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. Het programma biedt mogelijkheden om sleuteltheorieën over leiderschap en managementtheorieën en -concepten te verkennen, evalueren en toe te passen, en om creatief en innovatief denken aan te moedigen bij de toepassing van relevante modellen en kaders. Het programma brengt relevante hedendaagse academische theorie en onderzoek samen met een praktisch begrip van activiteiten binnen organisaties. Je onderzoekt vraagstukken die een significante impact hebben binnen organisaties door samen te werken met anderen en voort te bouwen op zowel hun ervaringen als die van jou.

    • Saint Julian's, Malta

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Introductie van het baanbrekende MBA-programma van GBS – een transformatieve reis ontworpen om visionaire leiders van de zakenwereld vorm te geven. Met een reeks van vijf verschillende Pathways biedt deze MBA ongeëvenaarde specialisatiemogelijkheden, gericht op uiteenlopende ambities en interesses.

    • Greenford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het programma biedt één kernprijs, de MBA, met de optie van het vakspecialisme Pathways , waardoor de volgende Pathway titels beschikbaar zijn: Master of Business Administration (Maritime Operations); Master of Business Administration (ondernemerschap en innovatie); Master of Business Administration (Marketing); Master of Business Administration (Capital Markets and Finance); Master of Business Administration (financiële technologie (fintech))

    • Rotterdam, Nederlanden

    Full time

    12 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Onze internationale MBA geeft je meer dan een nieuwe regel op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort voor de carrière die je wilt, waar ook ter wereld.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een Mercy MBA heeft veel te bieden, het potentieel voor één jaar voltooiing met unieke Turbo start, GMAT optionele, uitvoerende faculteit. Wie ben je over een jaar? Laten wij het uitzoeken.

    • Madrid, Spanje
    • Barcelona, Spanje
    • + 3 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Spaans

    De MBA in PROTOCOL, CREATIE, ONTWERP EN BEHEER VAN EVENEMENTEN, van de Escuela Internacional de Protocolo is een zeer competitief programma dat de student voorbereidt en professioneel in staat stelt om de creatie, het ontwerp en het beheer van evenementen en institutionele relaties te ontwikkelen.

  • Full time

    Op de campus

    Engels, Frans

    Selecteer de voortreffelijkheid van de MBA "Fashion Industries" is om de kans op een verantwoordelijke positie in Fashion Management integreren geven. Resultaat van een samenwerkingsverband met MOD'ART International, de Universiteit van Perpignan en vele modebedrijven. Genieten van de ervaring van deze spelers opgenomen in de professionele wereld voor vele jaren.

  • Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Studenten beveiligen 120 studiepunten voor 8-10 aangeleerde modules in de VAE, waar evaluatie 100% is door toewijzing, om de aanvullende MBA van University of Bolton UK toe te passen en af te ronden, met name na indiening van een individueel proefschrift. Studenten kunnen ook een MBA-aanvulling aanvragen bij Anglia Ruskin University-UK.

  • Full time

    Op de campus

    Engels

    Het 12-maands PLNU Overdag MBA is voor pas afgestudeerden die een versnelde mogelijkheid om de vier belangrijke drijfveren van de eerste succesvolle carrière-kennis van zaken, real-world ervaring, persoonlijk netwerk, en het doel te bouwen willen.

  • Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Onze MBA-programma's zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken in high-level professionele rollen in een breed scala van organisaties te ontwikkelen.

  • Full time

    Op de campus

    Engels

    In deze full-time, fast-track MBA-programma, kunt u een geavanceerde diploma van een AACSB-geaccrediteerde instelling te verdienen in minder dan 1 jaar.

  • Full time

    Op de campus

    Engels

    Gerangschikt onder de beste MBA's in de natie en de wereld door gerespecteerde publicaties zoals Bloomberg Businessweek en US News & World Report, de Notre Dame de eenjarige MBA biedt een krachtige strategische business onderwijs en maakt u deel uit van een van 's werelds meest loyale en actieve alumni netwerken. De eenjarige MBA begint mei met een intensieve, 10-weekse zomer sessie die u voorziet van een grondige basis in fundamentele zakelijke disciplines van de boekhouding, economie, financiën, leiderschap en gedrag in organisaties, marketing, statistiek, en strategie. In het najaar, voegt u zich bij het tweede jaar cohort van het tweejarige MBA-programma-een geweldige kans om uw netwerk nog meer te verruimen - en beginnen om je diploma te specialiseren door te kiezen voor een concentratie spoor. Concentraties zijn: Business Analytics Business Leadership Consulting Corporate Finance Ondernemerschap Investments Marketing uw tweede jaar omvat mogelijkheden voor internationale onderdompelen in China, Chili en Brazilië. Je zult ook deelnemen in de Live Cases, een hands-on consulting project met een Fortune 500-bedrijf, zoals Adidas, Boeing, Coca-Cola, Equity International, of General Electric. Met eenjarige MBA van de Notre Dame, zult u worden erkend als een zeer capabele zakelijke strateeg die kan oplopen tot de uitdagingen van een concurrerende, voortdurend veranderende zakelijke omgeving. Net zo belangrijk als de vaardigheid en kennis die je zult krijgen, dan heb je wereldwijd netwerk van Notre Dame hebben en wereldwijd gerespecteerde merk om deuren te openen.

    • Potsdam, Verenigde Staten

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Teamwork is een centrale focus van Clarkson van een jaar AACSB geaccrediteerde MBA-programma.

    • Paris, Frankrijk
    • Milan, Italië

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Parijs / Milaan, de sterkte van de Luxury hoofdsteden van de wereld!