1-jarig MBA in Peru

Beste 1-jarig MBA in Peru 2018/2019

MBA

Studenten die een 1-jarige MBA behalen, kunnen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om managementposities in de bedrijfswereld te bereiken. Een Master of Business Administration-programma combineert typisch klaswerk met individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling.

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

Peru, officieel de Republiek Peru, is een land in het westen van Zuid-Amerika. Peru heeft ongeveer 80 universiteiten met veel meer particuliere universiteiten dan openbare. De primaire taal is nog steeds Spaans, maar er zijn een aantal cursussen die speciaal voor internationale studenten.

1-jarig MBA in Peru

Lees meer

International MBA

Neumann
Campus Deeltijd 1 jaar March 2019 Peru Tacna

Neumann Business School, heeft het opzetten van een internationaal meester kwaliteit die voldoet aan de normen van internationaal onderwijs en voldoet aan in de stad Tacna om uitstekende sprekers van het internationale prestige. Het is een internationale MBA die bij elkaar brengt drie uitmuntende academische kwaliteit van de onderwijsinstellingen in Chili, Spanje en Peru. [+]

Beleef de ervaring van het behoren tot Neumann, een School of International Graduate Studies, die u het beste van de zakelijke wereld brengt.

Neumann Business School, heeft het opzetten van een internationaal meester kwaliteit die voldoet aan de normen van internationaal onderwijs en voldoet aan in de stad Tacna om uitstekende sprekers van het internationale prestige. Het is een internationale MBA die bij elkaar brengt drie uitmuntende academische kwaliteit van de onderwijsinstellingen in Chili, Spanje en Peru.

Een van de voordelen van deze academische voorstel, het onderwijzend personeel, internationale reizen naar Bogota voor een week, de gelijktijdige realisatie van het proefschrift, de online leerplatform, overdracht en registratie van online klassen, de toegang is de voordelen van de AACSB, AAPBS, CLADEA en EFMD lidmaatschap.... [-]


Mba één jaar

ADEN Business School
Online Voltijd 1 jaar February 2019 Peru Lima

EEN JAAR MBA met de nadruk op geïntegreerde innovatie management vaardigheden met kennis en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om effectief te bevorderen van creativiteit en business innovatie. [+]

beschrijving

In de huidige context is niet genoeg talent te zijn. Professionals worden uitgedaagd om ons werk, wat leidt teams om doelen te bereiken, en voortdurend innoveren om nieuwe markten te veroveren.

EEN JAAR MBA met de nadruk op geïntegreerde innovatie management vaardigheden met kennis en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om effectief te bevorderen van creativiteit en business innovatie.

DOELSTELLINGEN

Bereid je mensen in staat zijn om met succes uit te voeren in de zakelijke wereld met een holistische visie op de werkelijkheid; waardoor ze concurrerend te zijn, de integratie van de ethiek en duurzaamheid om een ​​positieve invloed op het milieu. Voor deze, het trainingsproces is gericht op de volgende vaardigheden te ontwikkelen:... [-]