{mbastudies-1-year-mba:singular} in Peru

Beste {mbastudies-1-year-mba:plural} in Peru 2018

MBA

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Peru, officieel de Republiek Peru, is een land in het westen van Zuid-Amerika. Peru heeft ongeveer 80 universiteiten met veel meer particuliere universiteiten dan openbare. De primaire taal is nog steeds Spaans, maar er zijn een aantal cursussen die speciaal voor internationale studenten.

{mbastudies-1-year-mba:plural} in Peru

Lees meer

International MBA

Neumann
Campus Deeltijd 1 jaar March 2018 Peru Tacna

Neumann Business School, heeft het opzetten van een internationaal meester kwaliteit die voldoet aan de normen van internationaal onderwijs en voldoet aan in de stad Tacna om uitstekende sprekers van het internationale prestige. Het is een internationale MBA die bij elkaar brengt drie uitmuntende academische kwaliteit van de onderwijsinstellingen in Chili, Spanje en Peru. [+]

Beleef de ervaring van het behoren tot Neumann, een School of International Graduate Studies, die u het beste van de zakelijke wereld brengt.

Neumann Business School, heeft het opzetten van een internationaal meester kwaliteit die voldoet aan de normen van internationaal onderwijs en voldoet aan in de stad Tacna om uitstekende sprekers van het internationale prestige. Het is een internationale MBA die bij elkaar brengt drie uitmuntende academische kwaliteit van de onderwijsinstellingen in Chili, Spanje en Peru.

Een van de voordelen van deze academische voorstel, het onderwijzend personeel, internationale reizen naar Bogota voor een week, de gelijktijdige realisatie van het proefschrift, de online leerplatform, overdracht en registratie van online klassen, de toegang is de voordelen van de AACSB, AAPBS, CLADEA en EFMD lidmaatschap.... [-]