Lees de Officiële Beschrijving

Waarom de Zwitserse School of Management in Rome?

Simpel gezegd, een Zwitserse onderwijs draagt ​​waarde.

De VS en de EU geaccrediteerde MBA geeft u meer dan een nieuwe lijn op je cv. Het geeft je een professionele uitje naar de carrière die u wilt, waar ook ter wereld.

De SSM MBA-programma is in samenwerking met INSEEC Business & Communication School in Parijs. Een van de top 20 van Europese business schools.

Om ervaar onze MBA is om te gaan in de zaken die-en te bereiken in jezelf voor de kracht, vaardigheden en vertrouwen dat u zal ontwikkelen om ze onder ogen. In ieder geval, de klasse, event, en de activiteit, bent u niet alleen gevraagd om leiding te studeren, maar om het te laten zien.

Elke dag op SSM begint met één vraag: "Wat gaat u doen" Want dat is de ware manier om je voor te bereiden voor de grotere vraag die de meeste toe doet, hier en in je carrière voorbij onze campus: "Wat voor verschil zal maken in de wereld

Leren in Practise

De leerlingen moeten weten dat er speciale momenten dat alles wat we geleerd hebben in beeld te trekken. Als theorie, praktijk, ervaring en talent komen allemaal op een scherpe punt een beslissing die een definitieve manier van handelen vormen. Wanneer het niet langer een kwestie van wat kan worden gedaan, maar van wat u gaat doen.

Dat is de Zwitserse manier van zakendoen. Zwitserland uitstekende reputatie is te wijten aan een hooggekwalificeerde arbeidskrachten uitvoeren van hoogopgeleide werk. De bron van deze reputatie is wat Zwitserland staat bekend om - hoge kwaliteit van het onderwijs in heel Europa.

Gerangschikt onder de beste MBA-programma's wereldwijd

De Zwitserse School of Management MBA-diploma wordt uitgereikt in samenwerking met INSEEC Business School, waarvan de MBA is gerangschikt onder de beste programma's wereldwijd en geaccrediteerd door de Association of MBA's. Verder wordt de SSM MBA volledig geaccrediteerd door IACBE en CHEA-Raad voor het Hoger Onderwijs. Onze MBA-diploma wordt ook erkend door het Department of Veterans Affairs in de Verenigde Staten. SSM is een kwaliteit gecertificeerd school met de EduQua, de Zwitserse Quality Certification label (geaccrediteerd door de Zwitserse federale regering) voor instellingen voor hoger en permanente educatie.

Onze aanpak richt zich op vijf gebieden:

Global & Managerial Intelligence

De uitdaging van het werken in een geglobaliseerde wereld. Mix-up met internationale kandidaten en ervaren wat het betekent om schouder werken aan schouder met mensen van verschillende landen, cultuur en uitzicht.

Leren in de praktijk

Leer hoe om beslissingen te nemen in het gezicht van tegenstrijdige gegevens, complex politiek en intense druk.

Ondernemerschap & innovatie

Ontdek een potentiële nieuwe onderneming, te verbinden met ondernemers, en ontdek nieuwe kansen.

De Rome Advantage

Rome is meer dan een fascinerende Europese hoofdstad; Het is een spectaculair encyclopedie van levende geschiedenis. Er is gezegd dat alle wegen leiden naar Rome, en in Rome, elke weg leidt naar de eeuwigheid. Wonen en studeren in Rome biedt een zeldzame kans om een ​​cultuur te ervaren, die hielp vormen de moderne wereld. Komen studeren aan de Zwitserse School of Management en lopen op de zelfde oude kasseien waar eens Julius Cesar of Constantijn de Grote doorgegeven.

alumni Relaties

Build-verbindingen en ontdek zakelijke kansen. Als een MBA-deelnemer, heb je de mogelijkheid om internationale conferenties jeugd georganiseerd door academische partners SSM's in Europa mee te hebben. Verder heeft u de mogelijkheid om te veranderen in de Dual of hoofdstad MBA-programma, het verlenen van jezelf een betaalde stage van zes maanden in Parijs of Londen. Als u wilt uw carrière te nemen naar het volgende niveau, naar Rome. Ontdek hoe Swiss denken zal je carrière verder dan je ooit hebt gedacht rijden.

Curriculum & Teaching

De lessen zijn twee keer per week: maandag en donderdag van 6-9, met inbegrip van twee woensdagen per maand. Dit zal u toelaten om meteen te gaan naar een baan of stage verdienen werkervaring. Verder, terwijl je in Rome, staat het u, om op grote schaal te reizen ons mooie land.

Cursus Structuur

 • Sept.05-29: Leadership 360 Degrees
 • 03-27 oktober: Accounting & Financial Management
 • 02-24 november: Marketing Dynamics
 • 01-19 december *: Investment & Wealth Management
 • 9-30 januari *: Organizational Behavior & HRM
 • Jan / februari *: International Law and Ethics
 • 01-27 februari: Globalisering
 • 01-30 maart: Global Macro-economie en financiën
 • April / mei: Onderhandelen Wereldwijd
 • April / mei: Competitive Strategy
 • Juni en juli: Intensieve Specialisatie Cursussen
 • Augustus: Thesis Onderzoek - Zelfstudie

Specialisaties

De full-time MBA programma kan op verschillende afstudeerrichtingen / specialisaties worden afgerond.

 • Global Management en leiderschap
 • financiën
 • Ondernemingsschap
 • human resources
 • afzet
 • Niet voor profit organisaties
 • Luxe Management

Ontdek de SSM verschil

Gedurende het MBA-programma, zullen de studenten studeren leiderschap, het bedrijfsleven, ondernemerschap en het management filosofieën die kunnen worden toegepast op een leidinggevende rol in heel uiteenlopende bedrijfstakken. Onze business school geeft ook studenten hands-on, van toepassing ervaring met het leiden groepen en klassikale discussies.

Onze International Accredited MBA bestaat uit lezingen, bedrijfsbezoeken, het bezoeken van sprekers, self-assessment oefeningen en CV / stage counseling. Ons doel is om te beginnen groeiende netwerken studenten vanaf het moment dat ze aankomen.

Studenten zullen ook merken dat onze MBA locatie in het centrum van de stad geeft studenten de mogelijkheid om te profiteren van alle Rome te bieden heeft. De lessen zijn op loopafstand van alles, van het Pantheon naar de Spaanse Trappen naar het Vaticaan.

Bekijk onze Dual MBA-programma en onze unieke hoofdstad MBA-programma ook. Een groot business school moet hard werken om uw carrière te verbeteren. Bij SSM, dat is precies wat we doen voor een ieder van onze studenten.

Wij beschikken over maandelijkse inschrijvingen. Probeer het eens.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Swiss School of Management, Rome Italy »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
13,900 EUR
€ 13.900
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum