International MBA DMIN

University of South Australia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International MBA DMIN

University of South Australia

Je studeert onderwerpen waaronder internationale bedrijfsstrategie, internationale handel, grensoverschrijdende marketing en internationaal human resource management. Een aantal internationale bedrijfservaringsprojecten zijn ook ingebed in het programma en u krijgt de mogelijkheid om een ​​wereldwijd perspectief te krijgen met overzeese studiemogelijkheden.

De International MBA zal uw strategische en kritische denkvaardigheden, onderzoeksvermogen ontwikkelen en internationale managementvaardigheden ontwikkelen, evenals autonomie en aansprakelijkheid. Na afloop wordt u uitgerust met een managementcarrière in organisaties die variëren van afdelingen van buitenlandse zaken en internationale handel binnen overheden over de hele wereld, naar multinationale bedrijven en consultancybedrijven.

De internationale MBA wordt aangeboden in twee flexibele formaten, afhankelijk van uw professionele ontwikkelingsbehoeften. Dit programma is ontworpen om u een brede waaier aan internationale bedrijfsvoering vaardigheden te bieden, maar als uw belangen meer afgestemd zijn op een specifieke industrie, kunt u een van onze cursus ervaringscursussen, waaronder financiën, human resource management, marketing, supply chain Management en toerisme en evenementenbeheer.

De Universiteit van Zuid-Australië is een van de voornaamste handelsscholen van de natie, in de top één procent wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2018
Juli 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Adelaide, Zuid-Australië
Startdatum: Feb. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates