International Part Time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Part Time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management

De sterke competenties en vaardigheden die op deze cursus worden geleerd, zullen deelnemers door hun loopbaan bedienen, met inhoud die specifiek is ontworpen om de inzetbaarheid te verbeteren.

Een perspectiefverschil van een disciplinair tot een multidisciplinaire benadering stelt studenten in staat om te verdiepen in echte en complexe zakelijke problemen. Managers zijn getraind om overdraagbare vaardigheden te verlenen die op een breed scala van gebieden van toepassing zijn; Zo'n flexibiliteit is fundamenteel op de werkplek van vandaag.

Bovendien helpt individuele aandacht de leerlingen hun interpersoonlijke vaardigheden te verbreken; De goed afgeronde manager van de toekomst zal leren om zachte vaardigheden te gebruiken met creativiteit en visie, om een ​​weg te leiden door de complexiteit van de zakenwereld, terwijl de mensheid van een succesvolle leider wordt behouden.

Het internationale karakter van de faculteit zorgt voor een stimulerende omgeving en waaruit alle studenten zullen profiteren, niet alleen ten aanzien van andere culturen en attitudes op de werkplek, maar ook op persoonlijk niveau, met veel mogelijkheden om netwerken te vormen en blijvende vriendschappen te vormen. .

Bovendien zullen hun persoonlijke ontwikkeling in termen van het behalen van leiderschapskwaliteiten, onderhandelingsvaardigheden en een faciliteit voor netwerkvorming hen in de loop van de rest van hun werk in goede staat staan.

  • Ontworpen in nauwe samenwerking met bedrijven om de 'manager of the future' op te leiden, die in staat zijn om cross-functional, multidimensionale en complexe problemen aan te pakken
  • Unieke Training Formula: technologische know-how in combinatie met managementvaardigheden
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
20 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
30,000 EUR
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan