Master of Business Administration (MBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de Master of Business Administration programma is om studenten de mogelijkheid te bieden om vaardigheden te verwerven in algemene bedrijfsvoering en besluitvormingsvaardigheden die hen in staat stellen om leidinggevende verantwoordelijkheden uit te oefenen in zowel de particuliere als publieke sector.

Als gevolg van het succesvol afronden van het MBA-programma moeten afgestudeerden hun vermogen verbeteren om sterke probleemoplossende vaardigheden toe te passen op het strategische planningsproces in organisaties en om schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden effectief te gebruiken om de resultaten van hun probleemoplossende analyses en aanbevelingen te communiceren .

Concentraties aangeboden in boekhoud- en informatiesystemen bieden extra gespecialiseerde studie in verband met het strategische managementproces in organisaties.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Troy University is een openbare instelling bestaat uit een netwerk van campussen in Alabama en de hele wereld. Internationale reikwijdte, Troy University biedt een verscheidenheid aan educatieve progr ... Lees meer

Troy University is een openbare instelling bestaat uit een netwerk van campussen in Alabama en de hele wereld. Internationale reikwijdte, Troy University biedt een verscheidenheid aan educatieve programma's op de undergraduate en graduate niveau voor een gevarieerde studentenpopulatie in de traditionele, niet-traditionele en opkomende elektronische formaten. Academische programma's worden ondersteund door een verscheidenheid aan studenten diensten die het welzijn van de individuele student te bevorderen. gewijd faculteit Troy University en het personeel te bevorderen ontdekking en verkenning van de kennis en de toepassing ervan op een leven lang succes door middel van effectief onderwijs, dienstverlening, creatieve samenwerkingsverbanden, wetenschap en onderzoek. Lees Minder