Lees de Officiële Beschrijving

Het Center for Management Development bij de Londense Business School ontwerpt en levert aangepaste executive education in samenwerking met meer dan 60 zakelijke klanten over de hele wereld.

Het kiezen van een opleidingsprogramma voor het Executive Education op de Londense Business School biedt u de gelegenheid om uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen terwijl u een van de meest bloeiende kosmopolitische steden van de wereld bezoekt.

U krijgt toegang tot gedachteleiderschap met impact van een internationaal gerenommeerde faculteit en ontmoet collega's van over de hele wereld. London Business School is een echt wereldwijde gemeenschap, een ideale omgeving om te leren en te richten op uw toekomstige doelen.

Wij ontwerpen en leveren aangepaste programma's die worden aangedreven door de kritische strategische en operationele problemen van de organisatie. We leggen speciale aandacht voor het ontwikkelen van leerprocessen die onze klanten helpen om begrippen en modellen in hun team en organisatie te begrijpen, uit te oefenen en uiteindelijk toe te passen. De drive achter al onze aangepaste programma's is applicatie en resultaten. Dedicated teams die wereldwijde organisaties begrijpen.

Relaties met onze klanten beginnen met een exploratie. Wij voeren een diepgaande behoefte en belangengroepanalyse aan en ontwikkelen grondig inzicht in uw doelstellingen, context en cultuur. Indien nodig kunnen we helpen bij het opbouwen van stakeholdersverplichting en het communiceren van het project.


vennootschap

Het unieke ding over onze partnerschappen is ons vermogen om onze expertise in overeenstemming te brengen met uw organisatie's ontwikkelingsbehoeften. Ons toegewijde team van Associate Directors heeft senior posities in internationale commerciële organisaties, en heeft uitgebreide consulting en business education ervaring. Hun expertise betekent dat we uw problemen vanaf het begin begrijpen en de juiste faculteitsteam selecteren voor uw specifieke behoeften.

Hulp bij het opnieuw beoordelen van de manier waarop u zaken doet

Uw medewerkend directeur werkt nauw samen met u en uw speciaal geselecteerde faculteitsteam om uw programma te ontwerpen en af ​​te leveren. Onze programma's combineren academische rigor en inspirerend onderwijs met praktische zakelijke ervaring. Onze faculteit is actief betrokken bij het raadplegen van werk en velen zitten op het bedrijfsleven en houden hen aan de voorhoede van de problemen die onze klanten betreffen. Met behulp van hun nieuwste onderzoeks- en bedrijfservaring daagden ze pre-concepties uit en moedig klanten aan om hun manier van zaken te herzien.


Het leerproces: Focus op innovatie

Aangepaste programma's gebruiken bewezen onderwijsmethoden (zoals face-to-face workshops, seminars, coaching en begeleiding), evenals een verscheidenheid aan innovatieve benaderingen.Aangepaste case-writing mogelijkheid

Wij creëren casestudies die specifiek zijn voor de eisen van het leerproces om het leren te versnellen door de drukke leidinggevenden snel te betrekken met de problemen die op het spel staan.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019