Lees de Officiële Beschrijving

As-Is. Of aangepast om te passen

Bij SMU Cox weten we dat flexibiliteit een belangrijke kwaliteit is om te bezitten in de bedrijfswereld. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunnen de uitgebreide programma's die we aanbieden bij SMU Cox u perfect passen. Maar als dat niet het geval is, kunnen een van onze programma's worden aangepast zodat ze precies zo zijn waar u naar op zoek bent. Onze instructeurs zijn flexibel; als de inhoud, de indeling, de data, de uren of de locatie vanzelfsprekend moet veranderen, zeg dat gewoon. Dat is allemaal onderdeel van het bedrijf van zaken!


Onze plaats of van u?

We hebben allemaal de leer gehoord: Locatie, locatie, locatie! In overeenstemming met dat sentiment kunnen al onze programma's op de SMU Dallas campus of op een andere locatie worden aangeleerd, wat het meest geschikt en comfortabel is voor u en uw medewerkers.


Toegang tot Meer

Het maken van kosteneffectieve beslissingen is essentieel voor het succes van elk bedrijf. Daarom, als u een groep van vijftien of meer medewerkers bij een programma hebt, is het kosteneffectief om het programma zelf te laten draaien. De kosten van het bijwonen van een programma dalen ook aanzienlijk als het aantal deelnemers boven de vijftien stijgt. Al onze programma's kunnen tot veertig bedragen. Natuurlijk, hoe meer mensen de EDGE krijgen, hoe beter voor je bedrijf!

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Cox School of Business, Southern Methodist University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
- Prijs is niet vermeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum