POST AFGESTUDEERD NIVEAU

U hoeft niet te stoppen met werken om uw MBA te verdienen. Je gaat door met je werk en neemt deel aan onze lessen, meestal één avond per week en in het weekend, waar je rechtstreeks contact hebt met onze docenten uit de faculteit en de industrie. De cursussen worden ook aangeboden in eLearning-indeling en kunnen op grote afstand worden gedaan met groepssessies.

Het programma benadrukt het belang van je ontwikkeling als manager en omvat persoonlijke ondersteuning en business coaching. Je werkt aan bedrijfsgerichte projecten in krachtige leergroepen. Dit programma is ideaal voor managers die naar hogere rollen streven en hun loopbaan willen behouden tijdens het studeren voor een MBA.

Kies tussen enkele, dubbele of zelfs drievoudige MBA-programma's. Waarom zouden sommigen vragen om een ​​opleiding te volgen met een dubbel of driemaal MBA-diploma? Het is vrij eenvoudig: als je overweegt om verder te studeren met verschillende accreditaties en uit verschillende delen van de wereld, krijg je meer kansen.

Dus ga voor een duale of drievoudige graad met nog meer accreditaties erachter en open de deuren voor uw toekomst.

Algemene MBA

Het algemene MBA-programma is bedoeld voor studenten of werknemers die hun carrière willen verbeteren en uitblinken. Het is opgezet om de huidige loopbaan verder te brengen met de opgedane kennis en vaardigheden. Het programma heeft een academische en toegepaste focus die leidt tot het ontwikkelen van de capaciteiten van de studenten in zeer competitieve banen. IBSS selecteert docenten met een hoge academische achtergrond die relevant zijn voor de onderwerpen die zij doceren. Elke docent heeft professionele ervaring in het gerelateerde vakgebied. De onderwijskundagogiek die IBSS hanteert voor het algemene MBA-programma is de ervaringsgerichte leerbenadering die berust op het gebruik van casestudy's en probleemgebaseerde toewijzingsmaterialen die de kennis, het analytisch denken en het besluitvormingsproces van studenten ontwikkelen.

De lesmethoden worden uitgevoerd als blended learningcursussen die online lesgeven combineren of worden ondersteund met behulp van studiegidsen met online-learning op eigen tempo. In de praktijk bleek deze methodologie de ideale mix voor drukbezette studenten. De online zelfsturende leercomponenten van het programma bieden hen de flexibiliteit die ze nodig hebben om tegelijkertijd te kunnen voldoen aan de vereisten van zowel hun werk als hun studie. De sessie geeft studenten de interactie die een belangrijk element is om te vermijden dat ze zich geïsoleerd voelen in hun leeromgevingen.

Na de afronding van IBSS General MBA-programma moeten studenten:

  • Goed geïnformeerd over de context en het bewustzijn van de dynamiek van het functioneren van een organisatie.
  • Uitgerust met de huidige kennis en relevante analytische hulpmiddelen voor het uitvoeren van managementtaken in bedrijfsorganisaties.
  • Bevoegde en effectieve besluitvormers bij het oplossen van praktische problemen in de geglobaliseerde bedrijfsomgeving.
  • In staat om goed te communiceren.
  • Uitgerust om een ​​reeks taken te beheren om carrières naar hogere managementposities te bevorderen.
  • Adequaat blootgesteld aan internationale bedrijven en samenwerkingsverbanden.

De algemene MBA biedt studenten in totaal 120 ECTS-punten. Je kunt 1 of 2 jaar als voltijds of flexibel als deeltijd eindigen.

Studenten hebben de mogelijkheid om hun studie in 1 jaar of 2 jaar af te ronden, afhankelijk van of ze ervoor kiezen om voltijds of deeltijds te studeren.

Minimale toelatingsvoorwaarden

(a) Engelse taalvaardigheidseisen

Het is belangrijk dat studenten met een moedertaal die geen Engels is, een minimum aan bevattingsvermogen en faciliteiten hebben

Engels voor onze Engels sprekende lessen. Voor lessen in andere talen is Engels geen vereiste. Zelfs als een student heeft voldaan aan de minimumnorm voor toelating door TOEFL of andere tests, is het aan de academische eenheid om het begrip van de student voor mondeling en schriftelijk Engels te beoordelen en mogelijk herstelwerkzaamheden te vereisen.

Studenten die geen moedertaalsprekers in het Engels zijn of waarvan de vorige universiteit niet hoofdzakelijk in het Engels is onderwezen, moeten een van de volgende gegevens verstrekken als bewijs van Engelse taalvaardigheid:

  • TOEFL-test
  • IELTS-test
  • Brief van de universiteit waar de student studeerde en verklaarde dat de taal van de studie Engels was

Als de student geen van de bovengenoemde bewijzen toont, kan een mondeling interview met een IBSS-gecertificeerde examinator worden uitgevoerd om het niveau van begrip en communicatie te beoordelen.

(b) Toelatingseisen

IBSS zet zich in voor een eerlijk toelatingsproces en accepteert een breed scala aan kwalificaties. De informatie op deze pagina geeft

een overzicht van de algemene toelatingseisen voor alle programma's.

Beheertisen master

Regelmatige invoer

  • Een bachelordiploma of een equivalent
Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op October 10, 2018
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
2,800 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019