Read the Official Description

Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics and Management wordt algemeen erkend als een van de toonaangevende bedrijf in China hogescholen. Beoordeeld 39 onder de wereldwijde MBA-programma's in 2016 door de Financial Times en de Top3 in salarisverhoging gedurende drie opeenvolgende jaren, de Antai MBA is de eerste MBA-programma in China om drievoudig worden geaccrediteerd door AACSB, EQUIS en de AMBA. Antai is gelegen in het hart van Shanghai, China onomstreden kapitaal van ondernemingen, en is consequent gerangschikt onder de top business schools in China.

Antai International MBA (IMBA) Programma-overzicht

Het IMBA programma op ACEM is uniek in die zin dat biedt studenten een mondiaal perspectief met een Chinese focus, gebruik te maken van buitenlandse hoogleraren, uitwisselingsprogramma's en cursussen uitsluitend in het Engels gegeven. Ons programma trekt boven binnenlandse aanvragers die samen met internationale collega's en uitwisselingsstudenten leren. De IMBA is ideaal voor MBA-kandidaten voor zowel Oost-en West-normen te begrijpen in het bedrijfsleven, een belangrijk voordeel als onze wereld steeds kleiner en met elkaar verbonden. ACEM verhoogt van vele verbindingen en samenwerking met universiteiten over de hele wereld, gesteund door de eeuwenlange geschiedenis van SJTU, die onze IMBA afgestudeerden zich voorbereidt op de behoeften van de economische globalisering een ontmoeting met zowel vaste professionele ervaring en modern management theorieën.


De IMBA is een full-time programma van twee jaar, met de eerste drie semesters gericht op intensieve, tot nadenken stemmende klassikale studie, stage of in het buitenland uitwisselingsprogramma's en het vierde semester van proefschrift.

Het IMBA programma keurt internationale standaarden in veel opzichten: cursussen en handboeken, lesmethoden, en docenten selectie, met internationalisering zijn de belangrijkste kenmerk van ons programma door middel van internationale cursussen met alle lezingen geleverd in het Engels, de internationale focus op zowel de binnenlandse Chinese en multinationals ' case studies, internationale faculteit met professoren uit verschillende wereldberoemde universiteiten en multinationals, internationale klassen met meer dan 1/3 van de studentenpopulatie zijn internationale studenten en internationale mogelijkheden met gesponsorde uitwisselingsprogramma's van tientallen universiteiten buiten China. SJTU's ACEM IMBA verbreedt zakelijke stichtingen en bereidt afgestudeerden voor succes in de 21e eeuw.

Doelstellingen van de IMBA Programma


- Voorzie studenten met theoretische en praktische kennis aan de eisen van zowel binnenlandse als internationale ondernemingen voldoen

- Ontwikkelen van professionele en persoonlijke vaardigheden van studenten om strategisch en met succes te beheren in een voortdurend veranderende omgeving


- Ontwikkel studenten aan het senior management talenten en professionele managers met een internationale economische visie

Beurzen

-Performance Based Scholarship:

Vol, half, en gedeeltelijke beurzen worden aangeboden aan bijna 20% van de MBA-studenten, op basis van academische prestaties en de deelname aan het programma.


Corporate Beurzen:

Er zijn een beperkt aantal beurzen toegekend aan studenten op basis van hun aanvraag, met inbegrip van werkervaring, testscores en undergraduate verslagen.


GMAT Scholarship:

Aanvragers met GMAT scores van 730 of hoger worden toegekend van 50% collegegeld beurs

Scores van 680-729 worden toegekend 25% collegegeld beurs

Scores van 630-679 worden toegekend RMB 20.000 beurs

Toelating & Application

Bachelordiploma & Werkervaring

Een geaccrediteerde bachelor's degree plus 2 jaar full-time werkervaring.

TOEFL / IELTS

  • TOEFL: 90 (internet-based);
  • of IELTS: 6,0;
  • of Bachelor of Engels
  • of ontvangen een Bachelor Degree in een Engels onderwijsprogramma

GMAT

  • Voor internationale aanvragers is er geen drempel score eis, hoewel de aanvragers met scores van meer dan 580 wordt de voorkeur gegeven.
  • De GMAT code voor IMBA programma is 6QS-5C-55.

Transcript of Academic Record

Officiële transcript lager universiteit stempel of zegel is vereist voor de toepassing.

Werkgeschiedenis

Lijst van de volledige en part-time arbeidsverleden is vereist voor de toepassing. Volledige beschrijving van een vroegere dienstbetrekking geschiedenis, met inbegrip van fundamentele verantwoordelijkheden, de belangrijkste uitdagingen en prestaties wordt aanbevolen.

CV / CV

Meest recente CV nodig is voor de toepassing

Brieven van de referentie

2 brieven van referentie vereist van de huidige toezichthouders of professoren

essays

500 woord essay geschreven in het Engels

interviews

Individuele gesprekken alleen op uitnodiging

Toegangsprijs

Niet terug te betalen vergoeding van RMB 800 of US $ 130

online applicatie

http://mba.sjtu.edu.cn/mba/en/login.html

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
248,000 CNY
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum