Aros Mini MBA

Aros Business Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Aros Mini MBA

Aros Business Academy

1

De International Mini MBA (online)

Laat professor Steen Hildebrandt je begeleiden door de MBA-disciplines
Professor Steen Hildebrandt is waarschijnlijk de bekendste naam van Denemarken op het gebied van management. Het is daarom geen toeval dat wij hem hebben gevraagd om de Aros Mini MBA te ontwerpen.

Hildebrandt heeft de bouwstenen gelegd, de belangrijkste inhoud geselecteerd en een aantal van de meest bekwame instructeurs uitgekozen. Samen hebben we een ambitieus leerproces ontworpen dat u zowel professionele als praktische kennis van het management biedt en uw persoonlijke ontwikkeling als leider garandeert.

Wat is een Mini MBA?
Een Mini-MBA is een kans voor jou om je perspectief als leider te verbreden, waar je kennismaakt met de klassieke MBA-disciplines.

We werken samen met een van de toonaangevende denkers in management, professor Steen Hildebrandt. Want als het gaat om de vereisten van een MBA, weet hij alles. Hij heeft ervoor gezorgd dat de traditionele MBA-principes zijn opgenomen in onze Mini MBA . Daarom kunnen we met trots zeggen dat Aros Mini MBA een professioneel niveau heeft, waardig de MBA-naam.

Je wordt lid van de exclusieve Aros Management Club
Als deelnemer aan Aros Mini MBA , krijg je een exclusief lidmaatschap van Aros Management Club, waar je na je Mini MBA-programma regelmatig wordt bijgewerkt over actuele onderwerpen en onderwerpen. Bij Aros Management Club krijgt u gratis toegang tot lezingen en masterclasses met top bedrijfsleiders en experts. Je krijgt uitnodigingen voor de exclusieve beheerafspraken met gelijkgestemden. En je hebt voldoende gelegenheid om te netwerken met de rest van de leden.

Uw voordelen van een Aros Mini MBA

  1. Je zult een solide praktische en theoretische basis leggen voor je leiderschapskwaliteiten waar je tijdens je hele carrière op kunt blijven terugkomen en waarop je kunt putten.
  2. Alleen met Aros Mini MBA gaat u naar een mondeling examen en ontvangt u persoonlijke feedback. Je wordt onderzocht door een van de zeer competente docenten van het programma en de trainingsmanager van Aros Business Academy .
  3. Wij zorgen ervoor dat u constant op de hoogte blijft van de nieuwste kennis op het gebied van management. Vanwege je lidmaatschap bij Aros Management Club, krijg je gratis toegang tot colleges en masterclasses met top bedrijfsleiders en experts nadat het programma is afgelopen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Deens
Aros Business Academy

Laatst bijgewerkt op October 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
1 - 6 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
2,200 USD
Information
Deadline
Locations
Dates
Videos

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"