Aros Mini Mba

Aros Business Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Aros Mini Mba

Aros Business Academy

1

AROS Mini MBA

Laat professor Steen Hildebrandt begeleiden u door de MBA disciplines
Professor Steen Hildebrandt is waarschijnlijk het meest bekende naam van Denemarken op het gebied van management. Het is dan ook geen toeval dat het hem was dat we vroegen om het ontwerp Aros Mini MBA.

Hildebrandt heeft gelegd de bouwstenen, selecteerde de belangrijkste inhoud en uitgekozen een aantal van de meest bekwame instructeurs. Samen hebben we een ambitieus leerproces dat beide geeft je professionele en praktische kennis van het management, en zorgt ervoor dat uw persoonlijke ontwikkeling als leider ontworpen.

Wat is een Mini MBA?
Een Mini-MBA is de kans voor u om uw perspectief te verbreden als leider waar je zal worden ingevoerd om de klassieke MBA disciplines.

We hebben samen met een van de vooraanstaande denkers in het management, Professor Steen Hildebrandt. Want als het gaat om de eisen van een MBA, hij weet het allemaal. Hij heeft ervoor gezorgd om de traditionele MBA-principes op te nemen in onze Mini MBA. Daarom kunnen we met trots zeggen dat Aros Mini MBA beschikt over een professioneel niveau, die naam waardig MBA.

U krijgt een lid van de exclusieve Aros beheer Club geworden
Als een deelnemer aan Aros Mini MBA vindt u een exclusieve lidmaatschap van Aros management Club, waar u na uw Mini MBA-programma zal regelmatig worden bijgewerkt op actuele thema's en onderwerpen te krijgen. Bij Aros management Club vindt u gratis toegang tot lezingen en masterclasses bij top business leiders en experts te krijgen. U ontvangt uitnodigingen voor het exclusieve beheer afspraken met gelijkgestemden te krijgen. En je zult ruimschoots de gelegenheid om te netwerken met de rest van de leden.

Uw voordelen van een Aros Mini MBA

  1. Je zult vast een stevige praktische en theoretische basis voor uw leiderschapskwaliteiten dat u kunt blijven om terug te komen en putten uit door je hele carrière.
  2. Alleen bij Aros Mini MBA vindt u een mondeling examen bij te wonen en krijgen persoonlijke feedback. U zal worden onderzocht door een van de zeer competente leraren van het programma en de Aros Business Academy Training Manager.
  3. Wij zorgen ervoor dat je voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste kennis in het management. Vanwege uw lidmaatschap bij Aros management Club, krijgt u gratis toegang tot lezingen en masterclasses bij top business leiders en experts te ontvangen nadat het programma is afgelopen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Deens
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 maanden
Voltijd
Price
Prijs
27,000 DKK
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan