Aviation Management MBA

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het nastreven van een MBA voor de luchtvaart is een ongelooflijke manier om nieuwe mogelijkheden te bieden voor luchthavenbeheer en het beheer van de luchtwegen in de wereld. Met deze specialisatie kun je een kennisbasis verwerven die van toepassing is op de problemen en uitdagingen waarmee de wereld van de vlucht geconfronteerd wordt.

De cursussen zijn gemaakt om de expertise te verlenen die leiders in de luchtvaart nodig hebben om concurrerend te blijven in het veld. Als student van het programma voer je diepgaande onderzoeken uit van de uitdagingen en financiële processen die uniek zijn voor de luchtvaartindustrie. Het curriculum begeleidt u door een gevarieerde reeks vaardigheden en technieken, waarmee u expertise kunt opbouwen in zowel de dagelijkse activiteiten van luchthavenbeheer als op hoog niveau. Je neemt ook deel aan gedetailleerde discussies over veiligheid, luchtveiligheid en vooruitgang op het gebied van verkeersreguleringstechnologie.

De cursus is ook gebouwd om je te helpen je voor te bereiden voor het American Association of Airport Executives (AAAE) Certified Member-examen. De AAAE-aanduiding wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze onderscheidingen op het gebied van luchtvaart, waardoor dit programma een ongelofelijk startpunt is voor verdere professionele ontwikkeling.

Deze specialisatie bereidt je voor op managementposities op midden- en hoger niveau met:

 • luchthavens
 • luchtvaartmaatschappijen
 • Operators met een vaste basis
 • Overheidsinstellingen
 • Consultancy bedrijven

De volgende cursussen zijn vereist om een ​​online luchtvaart MBA te voltooien (naast het kerncurriculum):

 • MBA 671 - Operaties van de luchtvaartorganisatie
 • MBA 675 - Luchthavenoperaties
 • MBA 678 - Speciale onderwerpen in luchtvaartbeheer

De Lynn online MBA is een gerespecteerd programma, beoordeeld door de Top 10 in de regio door South Florida Business Journal, landelijk gerangschikt door US News en World Report en beschouwd als een van de beste online MBA-programma's in Florida. Leer van een gerespecteerde, attente faculteit met zakelijke ervaring in een collaboratief, gemakkelijk en flexibel online formaat.

Kies een van de negen specialisaties en voed uw aantrekkingskracht op een steeds veranderende, altijd gepersonaliseerde marktplaats. Naarmate je meer leiderschapsvaardigheden hebt, moet je posities op managementniveau nastreven, zul je discussiëren in een kleine virtuele klas met gemiddeld 10-15 studenten, op basis van persoonlijke en professionele ervaringen.

Niet alleen biedt de online MBA van Lynn u de flexibiliteit om online te leren zonder dat u hoeft te pendelen of in te loggen op specifieke tijden van de dag, wij geven u de vrijheid om uw graduate opleiding in slechts één jaar te starten en af ​​te maken, zodat u kunt blijven relevant en nieuw in uw huidige of nieuwe veld. Werk fulltime terwijl je jezelf als een zakelijk leider vestigt met een geavanceerde, gerenommeerde graad van een programma geaccrediteerd door de Internationale Assemblee voor Collegiate Business Education (IACBE).

Ga vandaag nog aan de slag door ons online MBA-programma aan te vragen zonder GMAT- of GRE-examen voor toelating. Bij Lynn waarderen we werk en levenservaring en we geloven dat we gedreven, zeer intellectuele studenten vangen zonder deze wegversperring om actie te ondernemen in je carrière.

Meer dan ooit spelen financiële zorgen een rol bij het besluit om een ​​hogere opleiding te volgen. We bieden een concurrerend geprijsd online MBA-programma in een versneld tempo dat je de cursussen geeft die je nodig hebt om de bewegingen te maken die je in je carrière wilt.

MBA Foundation Courses

 • Graduate Orientation Seminar
 • Leiderschap en management van organisaties
 • Marketing Management in een globale economie
 • Management accounting
 • Financieel management
 • Operations Management
 • Strategisch Management Seminar

Redenen om een ​​online MBA-studie van één jaar na te streven

Sommige scholen, zoals Lynn University , hebben hetzelfde principe toegepast en dit toegepast op hun online cursusaanbod. Er zijn een aantal redenen waarom een ​​eenjarige online MBA een ongelooflijk handige manier is om een ​​professionele reputatie te verwerven die nog steeds een integraal onderdeel is van de carrière-expansie in veel branches.

Flexibiliteit

Een eenjarig online MBA maakt het mogelijk om een ​​geavanceerde graad te volgen vanuit het comfort van uw eigen huis, en met een schema dat bij u past.

Versneld tempo

Omdat het programma in een jaar kan worden voltooid, betekent dit nog minder tijd voordat u kunt beginnen te genieten van de voordelen van een nieuw referentiepunt en nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen.

Werk fulltime

Zonder de noodzaak om naar de campus te pendelen of lessen op een gepland tijdstip bij te wonen, kunnen studenten een schema maken waarmee ze verantwoording kunnen afleggen voor hun persoonlijk en professioneel leven en hun huidige baan kunnen behouden.

Collegegeldsparen

Hoewel online onderwijs soms een goedkoper alternatief is voor on-campus, kunnen studenten die een jaar lang een MBA online volgen profiteren van nog meer gereduceerd collegegeld ten opzichte van traditionele programma's.

Lynn University Online MBA

Lynn University is een van de scholen die de voorhoede is van deze nieuwe structuur en biedt een eenjarige online MBA die volledig off-campus kan worden voltooid tegen een betaalbaar lesgeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as ... Lees meer

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as early as your first semester. Gain a global mindset with peers from around the world. Graduate at warp speed with accelerated degree programs. Lees Minder