Avond mba

Babson College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Avond mba

Babson College

Het Babson Evening MBA programma is niet uw typische deeltijdsprogramma. Via ons unieke geïntegreerde curriculum worden de vaardigheden die zij leren in elke kerncursus, een holistische benadering ontwikkelen om zakelijke oplossingen te creëren. Uw bedrijf werkt niet in silo's. Waarom zou je MBA?

Studenten voltooien het programma in hun tempo, met kerncursussen van 6:30 tot 30:30 in onze Wellesley of in de buurt van Boston. Vervolgens passen de studenten hun programma's aan door middel van keuzevakken in een avond, online hybride of intensief weekendformaat.

U kunt het programma starten in mei, september of januari en de meeste studenten voltooien het programma in drie jaar.

Van toepassing zijn

Avond MBA-aanvragers zijn van harte welkom om hun applicaties op elk moment in te dienen, alhoewel studenten die uiterlijk op een deadline hebben ingediend, binnen een maand na de datum van indiening van de aanvraag een beslissing krijgen.

GMAT / GRE ontheffingen

De GMAT / GRE kan worden afgeweken voor MBA-aanvragers indien ze voldoen aan een of meer van de volgende criteria:

 • Een bachelor diploma behaald van een erkende instelling met cijfers van B of beter in twee of meer kwantitatieve bachelor- en / of afgestudeerde cursussen
 • Een diploma behaald van een geaccrediteerd programma
 • Kwantitatieve of analytische vaardigheden verworven door professionele verantwoordelijkheden
 • Passend geheel of een deel van een professionele certificering, met een kwantitatieve focus (bijvoorbeeld CFA, CPA, CFP, FINRA, Six Sigma, SOA Exams en FRM)
 • Heb minimaal drie jaar zinvolle werkervaring, met een GPA van 3,0 of beter
 • Vaardigde een voorafgaande diploma van Babson College
 • Babson's certificaat in Advanced Management (CAM) voltooid. Studenten die het CAM programma afronden, kunnen ook in aanmerking komen voor het aanwenden van CAM-credits naar hun Babson MBA-graad in de toekomst. Neem contact op met Graduate Admissions voor meer informatie.

Geavanceerd staand krediet

Avond MBA-studenten kunnen tot 15 geavanceerde vaste credits voor core courses verdienen, een kostenbesparing van ongeveer $ 25.770. Studenten moeten een B of beter hebben behaald bij een nationaal of regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit in de VS of in een vergelijkbaar internationaal programma, als onderdeel van een diploma binnen vijf jaar na het invoeren van het avond-MBA-programma. Daarnaast zullen MBA-studenten die het CPA-, CFA- of CMA-examen hebben geslaagd, geavanceerd staand krediet krijgen voor specifieke kerncursussen. Neem contact op met Graduate Toelatingen om meer te leren.

Financiering Degree

 • Alle aanvragers zullen automatisch in aanmerking komen voor een beursgenoteerd beurs en zullen op hun tijdstip van hun beurs toegesteld worden.
 • Door onze bedrijfspartnerschappen met EdAssist en ons Strategic Alliance programma zal Babson 10 procent minder onderwijs geven aan kwalificerende medewerkers. Als u wilt weten of uw bedrijfsverband kwalificeert, mail dan uw avond MBA contact Christine Drummy en laat haar weten voor welk bedrijf u werkt.
 • Babson biedt ook handige betaal- en financieringsmogelijkheden.

Keuzevakken en Concentraties

Terwijl 's avonds MBA-studenten hun kerncursussen van 6:30 tot 30:30 in Wellesley of Boston afronden, kunnen zij kiezen voor keuzevakken in elk leveringsformaat, waaronder online, Blended Learning, intensief weekend en avonden.

Om hun diploma verder te kunnen aanpassen, kunnen studenten gebruik maken van keuzevakken om een ​​concentratie te voltooien.

Focus je leer

Voor studenten die de academische belangen en carriereplanning willen richten, reflecteren de concentraties en intensiteitspaden die gebieden van groot belang zijn in de 21ste eeuwse wereldeconomie.

Concentraties

Vereisten voor de concentraties variëren van 9 tot 12 studiepunten, en worden aangewezen bij voltooiing op uw officiële transcriptie. Let op: diegene die het Blended Learning-programma verkent en een concentratie overwegen, moet met Graduate Admissions praten, aangezien de programma structuur de mogelijkheid beperkt om een ​​concentratie te volgen.

Business Analytics

Ontworpen voor het leveren van geavanceerde vaardigheden en technieken die kunnen worden toegepast op discipline-specifieke en meer algemene zakelijke problemen, bereidt deze concentratie studenten voor carrière in organisaties van alle soorten en maten die besluitvorming op basis van een analytische basis vereisen.

Ondernemingsschap

De concentratie ondernemerschap richt zich op het creëren, identificeren, beoordelen, vormen en handelen op kansen die economische en maatschappelijke waarde genereren in verschillende contexten en organisaties. Studenten in de concentratie oefenen de nodige vaardigheden uit van Entrepreneurial Thought and Action®, inclusief opportuniteitsbeoordeling, resource acquisition, bouwteams en het starten en beheren van nieuwe en groeiende ondernemingen (breed gedefinieerd). Studenten hebben ook de mogelijkheid om verschillende vormen van ondernemerschap diepgaand te onderzoeken, waaronder startups, familiebedrijven, bedrijfsondernemerschap, non-profit ondernemerschap en het kopen van een klein bedrijf.

financiën

Deze concentratie is ontworpen om competenties te ontwikkelen in financiële instrumenten en analyses, studenten voor te bereiden om met goede beslissingen te leiden en de stappen te geven om de verbindingen te maken die studenten nodig hebben om een ​​netwerk in de financiële dienstensector te bouwen.

Global Management

Ontworpen om studenten aan te moedigen om hun wereldwijde zakelijke zin te vergroten, interculturele competenties te ontwikkelen en om een ​​breed scala aan internationale bedrijfs- en gebiedsstudies te volgen, zowel in het buitenland als op de campus, zal deze concentratie het begrip van het wereldwijde management verbreden om de studenten te verdiepen in een vaardigheidsgebied - zoals marketing of financiën - en een wereldwijde mentaliteit verwerven.

afzet

Deze cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen voor te bereiden op carrières in marketing in organisaties van alle soorten en maten. In deze vakken worden de belangrijkste thema's verdiept, zoals het begrijpen van klanten, het opbouwen van marktstrategie en het implementeren van het marketingplan.

Intensiteit Tracks

Intensity Tracks zijn een reeks cursussen gecombineerd met een handtekening ervaring. Terwijl een Intensity Track niet op uw transcript voorkomt, biedt het de mogelijkheid om kennis van een onderwerp te verdiepen en uw CV te bouwen.

Babson College Fund

Een academisch programma waarin speciaal geselecteerde studenten uit zowel de voorgraadse als de masteropleidingen een deel van de Babson College-begiftiging beheren. Het programma bouwt studenten beleggingsonderzoek en portfolio management vaardigheden, en biedt praktische ervaring.

Bedrijfs- en Social Innovatie Intensiteit Track

Deze intensiteitsbaan richt zich op het ontwikkelen van de mentaliteit, vaardigheden en competenties om de economische en maatschappelijke waarde tegelijkertijd niet opeenvolgend te creëren. De Business and Social Innovation Intensity Track vereist een rijke combinatie van cursuswerk en ondernemende ervaringen om de concepten van sociale innovatie te oefenen, evenals een twee uur lange MBA Impact Hour op de VN-duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Sociale Innovatie Ervaringen kunnen een Avontuur, Goedgekeurde Onafhankelijke Studie of het Babson Board Fellows Programma zijn.

Ondernemerschap Intensiteit Track (EIT)

Een gespecialiseerde tweerichtings electieve serie voor studenten die een onderneming nastreven, die ze kort na afstuderen lanceren. Door de opbouw van de les volgt het eigen applicatieproces en niet alle studenten zijn gegarandeerd acceptatie in het programma. De klas is ontworpen om mentors, middelen en leiderschap te bieden als studenten zich voorstellen om een ​​bedrijf te starten na afstuderen. Deze les wordt over het algemeen genomen in het voorjaars semester van het afstudeerjaar van de student.

Het beheer van de technologie-intensieve onderneming (MTIE)

Een track dat bestaat uit Managing Technological Innovations, Marketing High-Tech Products, en een semesterlange seminarie, die als cohort wordt genomen door studenten uit alle vier MBA-programma's. Gerelateerde electieve onderwerpen behandelen technologie wet, biotechnologie, telecommunicatie, en prijzen hightech producten.

Women Innovating Now (WIN) Lab® Intensity Track

Het WIN Lab®-intensiteitsspoor biedt MBA-studenten de mogelijkheid om cursuskrediet te krijgen voor de intensieve ervaringen van vrouwen die door de WIN Lab® worden aangeboden. Vrouwelijke ondernemers worden getransformeerd tot CEO's door middel van strenge ondernemerscursussen, toegepaste ervaringen, mentor- en mijlpaalprestaties die zijn ontworpen om vroegtijdige ventures van prototype naar succesvolle lancering en groei te verplaatsen. Deze trackervaring combineert een 8 maanden, 3-credit lab ervaring met een reeks ondernemerschapse keuzevakken en omvat een minimum van 9 studiepunten, waaronder: de vereiste EPS7500, het 3-credit WIN Lab, dat een twee-semester ervaring is, en 3 studiepunten keuzevakken. Afgestudeerden van het WIN Lab Intensity Track krijgen bij aanvang een speciale aanwijzing.

Bouw je kennis op

Hoe creëert u economische en sociale waarde in een steeds veranderende wereldeconomie? Je balans creativiteit met analyse. Je hebt een behendigheid die je in staat stelt om doelen te draaien. En je hebt een onmogelijke mogelijkheid om kansen te identificeren en te creëren.

Bij Babson ontwikkelt en bouw je deze vaardigheden doorheen het MBA-programma.

Vaardigheden die je nodig hebt - en werkgevers willen

Je ontwikkelt de levenslange vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in je professionele en persoonlijke leven. Het is deze balans van leiderschap, management, team building, en mensen vaardigheden die u een carriere voordeel in elke industrie of functie van de functie.

Capstone Course

De Babson MBA Capstone cursus is uniek ontworpen voor elk van de vier programma's. De cursus geeft u de kans om alles toe te passen die u hebt geleerd in het kernprogramma, en u voorbereidt om in het midden van dubbelzinnigheid te beheren.

Handtekening Leerervaringen (SLE)

SLE's bij Babson zijn een-of-a-kind cursussen en educatieve activiteiten die u toelaten om te leren wat u in het klaslokaal leert en toepassen op echte zakelijke situaties.

Deze ervaringen geven u de mogelijkheid om ondernemend besluitvorming te oefenen. Talentmanagement: Uw eigen en anderen, een dergelijke cursus, ontwikkelt uw vermogen om uw eigen vaardigheden te beoordelen en te ontwikkelen, evenals talent in anderen te identificeren en te ontwikkelen.

cursusonderwerpen

 • Boekhouding
 • Gegevensanalyse en modellering
 • Ondernemingsschap
 • economie
 • financiën
 • IT en Social Media
 • wet
 • Organisatie van organisaties en mensen
 • afzet
 • Strategie
 • Technologie en Operaties

MBA Core Curriculum per programma

Ons verenigde core curriculum wordt aangeboden in alle vier MBA-leveringsmodellen. Lees meer over hoe het kernprogramma voor elk programma lijkt.

Avondprogramma Curriculum

Keuzevak Curriculum

Babson's MBA elective curriculum biedt de studenten de gelegenheid om op basis van de fundamentele kennis geleerd tijdens het vereiste core curriculum te bouwen, en om de educatieve doelen af ​​te stemmen op de nascholing plannen. De electieve cursussen bieden ook een cross-programma netwerkmogelijkheid, zoals ze worden aangeboden aan studenten in voltijdse en deeltijdse MBA-programma's.

In-klas keuzevakken

Keuzevakken in de klas worden aangeboden in de volgende disciplines: Accounting & Law, Economics, Entrepreneurship, Finance, Technology, Operations and Information Management, Management en Marketing. Om de planningskansen voor zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten te verbeteren, worden intensief keuzevakken aangeboden in deze disciplines waardoor studenten in een gecondenseerde periode kunnen verdienen.

Buiten de klaslokaal keuzes

Babson MBA studenten hebben verschillende credit-earning kansen die zullen helpen hun toepassing te verbeteren van wat ze geleerd hebben in het klaslokaal. Deze kansen omvatten onder meer keuzevakken in het buitenland, onafhankelijk onderzoek en werken met mondiale en binnenlandse organisaties om hun zakelijke uitdagingen op te lossen.

Door verschillende tijdschema's voor onze verschillende MBA-leveringsmodellen, éénjarig, tweejaar-, avond- en blended learning, zullen de electieve aanbiedingen variëren. Om meer te weten te komen over hoe een elektiefschema voor u kan zoeken via een bepaald bezorgmodel, kunt u contact opnemen met Graduate Admissions.

Als een student ervoor kiest om hun keuzevakken op een bepaald gebied te concentreren, zou er mogelijk zijn om een ​​concentratie te verklaren.

MBA Learning Goals

De student leerdoelen voor het MBA-programma van Babson zijn in overeenstemming met de collegiemissie om ondernemersleiders op te leiden die overal grote economische en maatschappelijke waarde creëren. Babson beoordeelt deze leerdoelen regelmatig als onderdeel van haar inzet voor continue programmaverbetering.

Babson MBA-afgestudeerden zijn bevoegd in het volgende:

Ondernemend denken en handelen

Babson MBA-afgestudeerden creëren, identificeren, beoordelen, vorm en handelen op kansen in een verscheidenheid van contexten en organisaties.

Sociale, Milieu- en Economische Verantwoordelijkheid

Babson MBA-afgestudeerden nemen beslissingen op basis van een bewustzijn van relevante belanghebbenden, ethische overwegingen en een poging om sociale, milieu en economische waarde te creëren en te ondersteunen.

Zelf- en contextuele bewustzijn

Babson MBA-afgestudeerden begrijpen hun zin van doel, identiteit en context en gebruiken dit begrip om hun beslissingen te informeren.

Functionele diepte met integratieve vermogen

Babson MBA-afgestudeerden trekken op basis van diepe functionele kennis en meerdere functionele vaardigheden en perspectieven tegelijkertijd om uitgebreide responsen op zakelijke uitdagingen en kansen te vormen.

Het beheren van een Global Environment

Babson MBA-afgestudeerden herkennen en evalueren wereldwijde kansen, terwijl ze culturele context en complexiteit integreren in verband met het beheer in een globale omgeving.

Leiderschap en Teamwork

Babson MBA-afgestudeerden oefenen passend leiderschap, waarderen diverse perspectieven en vaardigheden en werken samen om organisatorische doelen in een veranderende omgeving te realiseren.

Je carrière

Babson-afgestudeerden maken een verschil als ondernemende leiders in bedrijven die variëren van Fortune 500-bedrijven, waaronder Fidelity Investments, Amazon.com, CVS Health, Walmart en Boston Scientific-voor een breed scala aan dynamische startups.

Elke Babson-afgestudeerde wordt verwelkomd in een levendige alumni-community - meer dan 40.000 mensen in meer dan 115 landen en alle 50 Amerikaanse staten - die voldoende mogelijkheden bieden om in een professioneel wereldwijd netwerk te komen een andere, of een partner op nieuwe zakelijke ondernemingen.

Steekproefneming van klasse van 2016 voltijdse MBA-werkgevers

AMAZON / APPLE / ATHENAHEALTH / BOOZ ALLEN HAMILTON / BRIGHT HORIZONS / CITIGROUP / CVS GEZONDHEID / DEPUY SYNTHES / EF (EDUCATION EERSTE) / EMD SERONO / EY / FACEBOOK / FIDELITY INVESTMENTS / GE VENTURES / GOOGLE / HASBRO / INSTRUMENTATIE LABORATORIUM / LEANBOX / MERCER CONSULTING / NORTHERN POWER SYSTEMS / OCEAN SPRAY / ORACLE CORPORATION / PA CONSULTING GROUP / PWC / SANTANDER BANK / STAX / UNITEDHEALTH GROUP / VAYNERMEDIA / WALMART MÉXICO Y CENTROAMÉRICA / WERELDBUSINESS CAPITAL

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Mei 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
1,718 USD
Onderwijs per krediet voor het academiejaar 2017-2018
Locations
Verenigde Staten - Wellesley, Massachusetts
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan