Avond mba

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De duidelijke keuze voor het beste in het bedrijfslevenIn Michigan is de MBA niet alleen over managementonderwijs. Het gaat ook om managementontwikkeling. Door middel van universitaire academische uitmuntendheid, unieke interdisciplinaire programma's en actiegericht leren ontwikkelt Michigan's Ross School of Business de zakelijke leiders van morgen een individu tegelijk. Het avond MBA programma integreert de diepte en de middelen van Michigan's MBA dag programma in een flexibele, deeltijd formaat om te voldoen aan de gevarieerde eisen van werkende professionals.


Het programma stelt u bloot aan een mix van intellectueel kapitaal dat is ontworpen om uw ervaring als student te stimuleren, direct nut te bieden op uw werkplek en een platform te bieden voor levenslang leren. De kwaliteit wordt weerspiegeld in de expertise van de faculteit, die leert in het Day MBA programma en in Michigan's bekroonde Executive Education programma. Als avondstudent ontvangt u een voortreffelijk managementonderwijs, versterkt door de middelen van een van de meest gerespecteerde onderzoeksuniversiteiten ter wereld.


Het flexibele, intensieve curriculum van de avond MBA biedt een sterke basis in core management disciplines die worden versterken door dwingende keuzevakken en cross-functional applicaties op en buiten campus. Het avond MBA programma beschikt over studenten en faculteiten met diverse persoonlijke en professionele achtergronden en gevarieerde standpunten. Als 's avonds MBA-student wordt je nieuwsgierigheid uitgedaagd door coursework te stimuleren en participatieve participatie te ondernemen, waaronder teamwork op caseanalyses, presentaties en speciale projecten. Uiteindelijk komt u uit met een levenslange opleiding, rijk in theorie en de echte wereldrelevantie om u te houden voor de voortdurend verschuiving van de moderne zakenwereld.


Het leveren van ongecompromitteerde kwaliteit aan werkende professionals

Het avond MBA-programma in Michigan's Ross School of Business biedt een rijk curriculum aan dat werkzame personen die kiezen om hun graad op deeltijdsbasis te ontwikkelen, opvangen. Afgestudeerden profiteren van de kwaliteit en reputatie van de Michigan MBA, en verdien exact dezelfde credentials als Michigan's full-time, dagprogramma studenten.De avond MBA levert voortreffelijke kennis en progressieve professionele ontwikkeling op basis van Michigan's inzet voor onderzoek en real-world, praktische toepassing. Bovendien zal u als een MBA-student genieten van het beste dat een afgestudeerd programma biedt: wereldklasse lesgeven van een gerenommeerde faculteit, uitdagende klasbespreking met top-notchstudenten, en de mogelijkheid om verder te gaan dan de beste praktijken om te vervullen Jouw carrière aspiraties.


De flexibiliteit van het Evening MBA programma stelt u in staat om uw werk te blijven doorgaan met het maximaliseren van uw educatieve ervaring in Michigan. Klassen beginnen in september of januari en worden aangeboden op twee locaties, op de hoofdcampus in Ann Arbor en op een speciale satelliet faciliteit in Commerce Park in Dearborn. De meeste lessen ontmoeten elkaar een avond per week, sommige in een intensief formaat op zaterdag om extra opties te bieden. Hoewel sommige avondstudenten hun diploma in minder dan drie jaar verdienen, nemen studenten meestal tussen drie en vier jaar het programma af.


leerplan

Flexibel, fundamenteel en toepasselijk voor een levenMet de bedoeling om werkende professionals op te nemen, biedt Michigan's Ross School of Business Evening MBA-programma een evenwichtig curriculum voor optimale resultaten. De stichting, genaamd "The Core", biedt uitgebreide training in 10 fundamentele business areas: Financial Accounting; Micro-economie; Bedrijfsstatistieken; Menselijk Gedrag en Organisatie; Financiën; Marketing Management; Management Accounting; Operations Management; Computer informatie systemen; en bedrijfsstrategie.Het Core omvat 30 van de programma's 60 studiepunten. Resterende credits worden verdiend door middel van electieve coursework die u in staat stelt de fundamenten van de Core toe te passen op praktische, real-world problemen door middel van samenwerkende projecten en gedetailleerde case analyses. Het programma biedt meer dan 100 keuzevakken binnen de 12 academische afdelingen van de school. Keuzevakken lopen van zeven tot 14 weken en kunnen in combinatie met Core-lessen worden ingezet, mits aan bepaalde vereisten wordt voldaan. Deze mix en flexibiliteit stelt u in staat om actueel te houden met innovatieve onderwerpen en faculteitsonderzoek, terwijl u uw greep op essentiële zakelijke theorieën versterkt. U mag maximaal 10 studiepunten buiten de Ross Business School volgen om een ​​opleiding op te bouwen die zich richt op relevante zakelijke vraagstukken, met inbegrip van gezondheidszorg, wetgeving of openbare orde, zonder dat u in een tweede vakgebied een volledige graad moet volgen.Het resultaat is de zeldzame kans om je educatieve ervaring samen te werken, terwijl je wordt uitgedaagd om risico's te nemen en een levenslang intellectueel avontuur na te streven. In Michigan bent u niet de ontvanger van een gehomogeniseerde MBA; je bent een actieve deelnemer aan een aangepast educatief proces.

Toelatingseisen

Voordat u het nodig hebt

  • Voltooi het equivalent van een vierjarige bacheloropleiding van de VS. Daarom behouden wij ons het recht om de academische gegevens van internationale applicaties te beoordelen en om te bepalen of de academische referenties van een niet-Amerikaanse instelling in aanmerking komen voor overweging.
  • Neem de Graduate Management Admissions Test (GMAT). Om uw GMAT-score automatisch naar Ross te verzenden, gebruik de code: SN1-J6-64. Internationale studenten moeten ook de Test of English als vreemde taal (TOEFL) als hun eerste taal niet Engels is. Om uw TOEFL score automatisch naar Ross te verzenden, gebruik dan code: 9585.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van l ... Lees meer

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van leiders in denken en handelen, die bereid zijn om de uitdagende, multidisciplinaire problemen in de samenleving aan te pakken. Leiders die kunnen morele en maatschappelijke leiding te geven, en die hefboom hun invloed ten gunste van de samenleving. Bij Michigan, onze overkoepelende kracht is onze unieke mogelijkheid om wetenschappelijke theorie brug met zakelijke praktijk. Wij geloven echt leiderschap begint met een holistisch begrip van de business. Op onze kern is het streven van 'intellectueel kapitaal met impact. "Dit zijn de ideeën onze faculteit te brengen naar de klas en de tools die onze afgestudeerden gebruiken om de wereld vorm te geven. We zijn geïnteresseerd in studenten die willen samenwerken met faculteit om co-creëren een zeer aangepaste, robuuste leerzame ervaring. Onze strategie om de studenten 'leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen - naast de impact benodigde zakelijke kennis en vaardigheden - is het bieden van actie-based learning mogelijkheden geworteld in de echte wereld problemen. Met een MBA van Michigan Ross School of Business, zult u de markt betreden als een leider met het vertrouwen en de wijsheid om te definiëren en uw visie te realiseren van succes. Lees Minder
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Meer Minder