Aziatische MBA

De Aziatische MBA biedt u een interactieve leeromgeving waarmee u goede inzichten en begrip krijgt van diverse Aziatische markten. Het zal uw perspectief en vermogen uitbreiden om de uitdagingen van deze groeiende en opkomende markten beter te begrijpen en te ondervinden.

De MBA is een internationaal programma, onderwezen in het Engels, waardoor u de mogelijkheid biedt om op twee continenten te studeren:

Van oktober tot december: cursussen op de campus van Parijs.
4 tot 5 maanden cursussen in Beijing of Shanghai.
5 tot 6 maanden stage.


RANY PATOUT

Program Director


ACADEMISCHE VISIE


Deze MBA, geleerd in het Engels, richt zich op de analyse van specifieke Aziatische markten, namelijk Japans, Koreaans en Chinees. Het zal u ook voorbereiden op het leren en beheersen van de tools om in elk van deze zeer specifieke markten op verschillende terreinen (historisch, politiek, juridisch, financieel en cultureel) te beheren en te functioneren.


Theorieën samen met toegepaste kennis, door succesverhalen van bedrijven die zaken in Azië doen, worden geïntroduceerd en geanalyseerd.

PROGRAMMA GOAL


U krijgt gespecialiseerde vaardigheden en praktische kennis over Aziatische markten met een nadruk op diepgaande analyse van casestudies en succesverhalen van internationale bedrijven die deze uitdagende omgeving binnendringen.


Dankzij uw sterke interesse en aantrekkingskracht voor deze regio van de wereldmarkt kunt u projecten ontwikkelen en onderhandelen, en in deze landen cultureel begrijpen hoe u dit doet.


Dit MBA-programma geeft u kennis van het bedrijfsleven, zoals financiering van bedrijfsvoering, import-export wetgeving, interculturele onderhandelingen, douanewetgeving en internationale marketing in Azië, evenals Chinese taallessen.

WERKGELEGENHEID


Op professioneel niveau kunt u de gereedschappen en sleutels die u overhandigd heeft, gebruiken en ervaren om alle wijdverbreide mogelijkheden van Aziatische markten te waarderen.


Werkgelegenheidskansen variëren van internationale ondernemers in verschillende Aziatische landen op het gebied van import en export, of als handelsonderzoekers in Aziatische bedrijfsontwikkeling. Er zijn ook internationale carrièremogelijkheden in marketing, verkoop, inkoop en distributie van goederen, handelsadvisering of als Aziatische projectmanager.


Daarnaast kunnen kandidaten met hoog niveau kennis van Aziatische markten kansen hebben in internationale instellingen zoals de WTO, OECD en APEC.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van INSEEC Paris »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019