Bedrijf

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijf

International Accelerator

bedrijfskunde

De School of Business is wereldwijd bekend om zijn graduate-level programma's, de nadruk op innovatieve, ervaringsleren en haar inzet voor het produceren van afgestudeerden die superlatively bereid zijn om de huidige en toekomstige behoeften van hun werkgevers te voldoen.

Graduate Degrees

Graduate programma's in business administration worden aangeboden via onze School of Business, algemeen erkend als een wereldwijde leider in het bedrijfsleven het onderwijs. Hooggekwalificeerde en gemotiveerde studenten kunnen kiezen uit MBA opties om het beste past bij uw huidige behoeften en doelstellingen op lange termijn. Opties zijn onder andere een eenjarig versnelde MBA die u toelaat om de functionele specialisatie die aansluit bij uw interesses en carrière doelen te selecteren, en een professionele MBA voor mensen op zoek naar een leidende rand krijgen met behoud van een actieve loopbaan. Onze top-ranked internationale MBA-programma produceert in-demand leiders voorbereid voor dynamische internationale markten.

De Certificate in Business Analytics is ontworpen om graduate opleidingen aangeboden binnen de Moore School door middel van kritische vaardigheden met betrekking tot business analytics te vullen. Toelatingsleeftijd zijn dezelfde als die voor de Moore School MBA. De Ph.D. in Business Administration opleiding is bedoeld voor studenten die een loopbaan in het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid na te streven.

  • Versnelde Master of Business Administration (AMBA)
  • Professional Master of Business Administration (PMBA)
  • Ph.D. in Business Administration
  • Certificate in Business Analytics
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates