Beheersing Toediening Mba

Universidad EAFIT

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beheersing Toediening Mba

Universidad EAFIT

MBA MBA
(Dit MSc wordt aangeboden in de volgende steden)

Medellin: SNIES 1265
Bogota: SNIES 102.035
Pereira: 102.034 SNIES
Llanogrande: SNIES 1265
Guatemala: SNIES 1265


presentatie

EAFIT University, opgericht in 1960, vormt momenteel een belangrijke verwijzing naar regionaal, nationaal en continentaal niveau, voor hun voortdurende ontwikkeling en groei, een van de weinige institutioneel erkende Colombiaanse universiteiten voor academische uitmuntendheid.

Van haar kant, de School of Management EAFIT University, is insigne in het proces van executive trainingsprogramma's senior management, wordt als een van de top business schools in Latijns-Amerika gemarkeerd en erkend als de eerste in Colombia in bieden MBA (MBA) uit 1973, die spreekt van carrière ervaring en prestige dat het programma is gepositioneerd ten opzichte van een van de beste in ons land.

De titel van "Master in Business Administration", MBA, is tegenwoordig een erkend merk wereldwijd, die de professional die een postdoctorale opleiding op het gebied van management en business management, in staat om beslissingen van het management te maken heeft verkregen identificeert.
De MBA is gericht op professionals die verantwoordelijk zijn voor het leiden van het welzijn en de ontwikkeling van voorstellen voor bedrijven en organisaties in het land door het inbrengen in de internationale omgeving, van de identificatie van hun bijzonderheden en lokale potentieel te leiden. Voor dit doel zijn afgestudeerden van de Master gekenmerkt door vakkundig het combineren van hun onderzoek en creatief vermogen, met de bevoegdheid om beslissingen te nemen en passende maatregelen uit te voeren om hun volledige en correcte uitvoering te waarborgen. Onderscheidt s organisatorisch leiderschap, ondernemerschap verbetering initiatieven of zakelijke en bestuurlijke oordeel.


Wie zou moeten deelnemen

Professionals met ervaring in hogere functies, die werken of van plan bent om te presteren in leidinggevende posities en de noodzaak om concepten georganiseerd rond verschillende processen en de gebieden van een organisatie structuur, die hen in staat stelt om vaardigheden en bestuurlijke criteria te ontwikkelen, om strategische beslissingen in omgevingen concurrerend.


diploma uitgereikt

Master in Management


duur

Het programma is modaliteit, met een looptijd van 4 cycli, 2 academiejaren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Colombia - Medellin
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Colombia - Medellin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan