Blended learning mba (master of business administration) - diploma uitgereikt door de universiteit van Londen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

"Een uitstekend Blended Learning MBA-programma, gegeven door faculteiten van de beste universiteiten - waarschijnlijk de beste investering in je carrière die je ooit zult maken" Toegekend door Guildhall School of Business and Law aan de London Metropolitan University Applications zijn nu open voor de 2018-innames voor de Magna Carta College, Oxford, Blended Learning MBA.

Over The Magna Carta College Blended Learning MBA

Dit Blended Learning-programma wordt verzorgd door faculteiten van de top 10 van universiteiten en zal een belangrijke bijdrage leveren aan diegenen die momenteel werkzaam zijn in of streven naar leidinggevende en managementfuncties in nationale en internationale bedrijven en die meer willen weten over de complexiteit van internationale markten en opkomende zakelijke trends. . Het programma is ook gericht op het leveren van de leiderschaps- en managementvaardigheden die ze nodig hebben om te presteren in de wereldwijde bedrijfsomgeving van vandaag, met name omdat ze meer seniorrollen verrichten.

Duur van het blended learning MBA-programma

Het programma is een 24 maanden volledige master's degree, die wordt toegekend door de Guildhall School of Business and Law aan de London Metropolitan University.

Cursus Details

Core modules:

 • Accounting en Finance voor Managers
 • Leiderschap en strategisch management
 • Mensen en organisaties: principes en praktijken in Global Contexts
 • Marketing, Marketing Communicatie en Operaties
 • Innovatie Management
 • Het ontwikkelen van Effectiviteit in Leiderschap en Management

-Onderzoek richtte zich modules:

 • Beheer Leren en Research
 • Business Research Project

OPSIONEEL: Oxbridge-stijl Tutorials - Deze zijn gebaseerd op het wereldberoemde model van les- en groepsgesprekken in Oxford en Cambridge

 • Een persoonlijke begeleider / mentor voor een-één-een-ondersteuning, waardoor de studenten een nauwere relatie krijgen dan die beschikbaar zijn op grote gezichts- en gezichtsprogramma's
 • Een ervaren moduleleider om studenten tijdens de cursus te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen
 • Kleine groep online real-time tutorials tijdens de cursus (inclusief proefschrift periode)
 • Chatroom / forum op basis van discussiegroepen
 • Extra directe ondersteuning van een docent via e-mail

OPTIONEEL: Oxford Summer School Het Magna Carta College Blended Learning MBA-programma omvat een ongelooflijke twee weken durende studieperiode en culturele oriëntatie in het Verenigd Koninkrijk (niet verplicht). Studenten zullen niet alleen profiteren van deze directe contact met hun docenten, maar het zal ook een geweldige kans om samen met andere studenten en het versterken van het netwerk koppelingen gemaakt tijdens de cursus. Het zal ook een geweldige kans zijn om het leven in Oxford te ervaren en ook een aantal nationale culturele sites te bezoeken. Alle lezingen worden opgenomen voor studenten die niet naar het Verenigd Koninkrijk kunnen reizen om bij de face to face sessies aan te sluiten. Elke student heeft online toegang en een kans om online een conferentie bij alle andere deelnemers aan te sluiten.

Hoe wordt deze cursus beoordeeld?

In de zes hoofdonderwijsmodules wordt meestal twee opdrachten ingevoerd, één die tijdens de onderwijstijd van de module moet worden afgerond en de tweede opdracht na afloop van de module voltooid. U wordt beoordeeld door middel van een reeks opdrachten, waardoor u essays, rapporten, portefeuilles en presentaties kunt presenteren waarmee u de vaardigheden kunt ontwikkelen om een ​​groot aantal zakenituaties te beheersen. Er zijn geen examens om te zitten.

Vereisten

Studenten van over de hele wereld zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit online MBA-programma. De belangrijkste vereisten voor deze cursus zijn:

 • Engelse niveaus IELTS 6.0 (minimaal 5.5 in ALLE banden) of gelijkwaardig
 • Een bachelordiploma in een vakdiscipline (of gelijkwaardig)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een managementpositie

Hoeveel bedragen de kosten?

 • Blended Learning MBA-programma: £ 4,950
 • Ondersteuning voor extra lessen): £ 1.000
 • Extra Oxford Summer School): £ 1.000
 • Full Blended (inclusief zelfstudieondersteuning EN Oxford Summer School): £ 6,950
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Magna Carta College is a business school which has evolved from one founded 10 years ago by Oxford academics and graduates. With its team of Oxbridge faculty, Magna Carta delivers outstanding business ... Lees meer

Magna Carta College is a business school which has evolved from one founded 10 years ago by Oxford academics and graduates. With its team of Oxbridge faculty, Magna Carta delivers outstanding business learning, of a vocational, practical and theoretical nature, to an international and diverse student body. Lees Minder
Oxford , UK Online + 1 Meer Minder