Eén MBA: twee jaar, drie steden

ROME, PARIJS, LONDEN - MBA

De Capital MBA tri-city ervaring, aangeboden door INSEEC en de Swiss School of Management in Rome, neemt je mee op een wereldwijde reis van 18 maanden tussen de hoofdsteden van Rome, Parijs en Londen. Het laatste onderdeel is een verplichte stage van zes maanden. Studenten krijgen de gelegenheid om te interviewen voor een betaalde (ja, betaalde) stage aangeboden door een van onze 10.000 partners over de hele wereld.

119478_06.jpg

Gerangschikt onder de beste MBA-programma's wereldwijd

De MBA University Degree van de Swiss School of Management wordt toegekend in samenwerking met INSEEC Business School, wiens MBA-graad wordt gerekend tot de beste programma's wereldwijd en geaccrediteerd door de Vereniging van MBA's . Verder is de SSM MBA-graad volledig geaccrediteerd door IACBE en CHEA-Council for Higher Education . Onze MBA-graad is ook geaccrediteerd door het Department of Veterans Affairs in de VS. SSM is een kwaliteitsgecertificeerde school van EduQua , het Zwitserse kwaliteitskeurmerk (geaccrediteerd door de Zwitserse federale overheid) voor instellingen voor hoger en permanent onderwijs.

Intake en duur van het programma

Je tweejarige reis van de hoofdstad MBA begint in september of februari, hetzij in Rome of in Parijs. Om de zes maanden ga je naar een andere stad. De laatste zes maanden van je Capital MBA, betaal je in een betaalde stage, hetzij in Parijs of Londen. Op verzoek kunt u starten tussen de officiële innames.

Extras

Engels Onderwijscursussen in Europa zijn door de VS geaccrediteerd:

  • Studeer in het buitenland in Europa en behaal een MBA die, onder de bezorging van de Zwitserse school of management, is geaccrediteerd door IACBE, de internationale vergadering voor collegiaal bedrijfsonderwijs in de Verenigde Staten. INSEEC in Parijs, dat onder het Bologna-akkoord in de EU valt, geeft de formele transcripties uit die ook in de EU geldigheid bieden.

Benodigde stage:

  • INSEEC zal MBA-studenten helpen bij het vinden van een betaalde stage bij een van hun 10.000 partners tijdens de laatste zes maanden van het programma.

Aangepaste ervaring:

  • Studenten krijgen een optie aangeboden voor tracks in Parijs en Londen, waaronder Finance, Marketing en International Management. Hiermee kun je het nummer kiezen dat het beste bij je interesses past.

Real World Experience:

  • Studenten krijgen een realistisch perspectief door middel van onze internationale sprekersseries en klassenreizen naar multinationale ondernemingen.

Toelatingseisen:

  • Je hebt een bachelordiploma nodig om je aan te melden voor ons MBA-programma. Als u niet beschikt over een bachelordiploma, kunnen we u ook helpen er een te halen via onze fast-track bacheloropleiding.

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Onze cursussen *

Rome: Zwitserse School of Management • Global Commerce Track

Het internationale commerce-traject ontwikkelt leiders om effectief wereldwijde operaties te beheren met een uitgebreid curriculum dat de belangrijkste zakelijke competenties omvat die nodig zijn om te slagen in de huidige mondiale economie.

Parijs: INSEEC Internationaal zakendoen, marketing of luxemerken volgen (kies een)

Naarmate u verder gaat in de tweede fase van het programma, duikt u verder in internationaal management en selecteert u de zakelijke weg die het best past bij uw carrièredoelen.

Londen: INSEEC Corporate Finance, Financial Markets, Brand Management of International Business Management Track (kies een)

In de derde fase leert u de wereldwijde competenties die nodig zijn om vandaag de zaken strategisch te analyseren. Studenten blijven leren hoe ze effectief kunnen werken tussen markten en bedrijfsculturen, kunnen toekomstige kansen analyseren en aanpakken.

Halfjaarlijkse betaalde stage • Vereist

Studenten moeten deelnemen aan een stage van zes maanden. Met meer dan 10.000 bedrijfspartnerschappen over de hele wereld helpt INSEEC studenten bij het vinden van een betaalde stageplaats. Profiteer van dat en je kunt het overwegen een zes maanden durende sollicitatiegesprek om je carrière te lanceren.

Laatste project

Studenten moeten een businessplan of scriptie maken over het onderwerp van hun keuze. Ze hebben zes maanden om het op eigen kracht af te ronden na hun stage.

* Data van het programma kunnen veranderen

119477_05.jpg

Toelating

Kapitaal MBA-toelatingsvoorwaarden

• Bachelor's degree of relevante undergraduate degree.

• Goede beheersing van de Engelse taal, gesproken en geschreven.

• Werkervaring heeft de voorkeur maar is niet vereist.

Intake en duur van het programma

Uw reis van de Capital MBA begint in september bij INSEEC of in februari aan de Zwitserse School of Management in Rome.

Toepassing

Ga naar https://www.ssmrome.com/academics/mba-programs/capital-mba/

en stuur naar info@ssmrome.com

onderwijs

Aanmeldingskosten (niet terugbetaalbaar): € 200

Zwitserse schoolkosten: € 8.600

INSEEC London Fees: € 8.600

INSEEC Paris Fees: € 8.600

Totaal: (betaling in 3 termijnen) € 25.800

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

Onze instellingen

Studenten zullen worden voorzien van internationaal onderwijs van de hoogste kwaliteit van zowel Groupe INSEEC als The Swiss School of Management. Deze instellingen, gevestigd in Parijs, Londen en Rome, zijn samengekomen om een uniek tweejarig tri-city Capital MBA-programma te creëren. Onze missie is om studenten te voorzien van de wereldwijde zakelijke competenties die nodig zijn voor leiderschap en succes in veeleisende carrières in de wereldeconomie.

getuigenissen

Naam: Leighla Bowers

Werkplaats: UN World Food Program

Afstudeerjaar: 2016

Huidige functie: hoofd van partnerschappen en communicatie, WFP Ethiopië

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Welke carrière ik ook zou kiezen, ik zou graag anderen willen helpen er middenin te staan - of dat nu is via belangenbehartiging of communicatie bij de VN of mogelijk andere rollen in humanitaire hulp, wetenschap of onderzoek.

Dus je hebt de lessen in 2016 afgerond. Vertel ons over je ervaring na je MBA-programma.

Kort na het MBA-programma accepteerde ik een rol bij WFP in Ethiopië als hoofd van partnerschappen en communicatie. Deze rol omvat fondsenwerving, communicatie en belangenbehartiging voor een van de grootste programma's van WFP. In 2017 ondersteunt WFP 5,5 miljoen mensen via voedselhulp, voedingsondersteuning en veerkrachtactiviteiten.

Welke vaardigheden heb je nodig om je werk te doen?

Strategisch denken, communicatie-expertise en vooral het vermogen om goed samen te werken met veel verschillende soorten mensen.

Hoe heeft uw MBA u in uw huidige functie geholpen?

De leraren bij SSM waren uitstekend. Hun expertise op hun vakgebied was indrukwekkend en ik genoot van het hands-on teamwerk. In het bijzonder was de les over internationaal recht zeer interessant en nuttig voor mij omdat deze een directe correlatie had met mijn werk.

Wat zijn jouw toekomstplannen?

Het is moeilijk om te weten wat de toekomst zal brengen, hoewel een van mijn topprioriteiten is dat ik nooit stop met leren en er altijd naar streef om het beter te doen. Hoewel ik een passie heb voor humanitaire en ontwikkelingscommunicatie, ben ik ook erg geïnteresseerd in wet en wetenschap. Ongeacht welke carrière u ook kiest, doorzettingsvermogen en vastberadenheid zijn van groot belang voor de vervulling van het leven!

Als u uw ervaring in Rome tijdens uw MBA zou kunnen beschrijven, hoe zou u het dan samenvatten?

Stoer en enorm interessant. Wie houdt er niet van om te leren van experts en jezelf uit te dagen om je kennis uit te breiden?

Wat was je favoriete les in het programma en waarom?

Internationaal recht. Nicoletta leerde ons de introductie en evolutie van het recht, en haar uitstap naar het mondiale theater. Ons leerboek was zeer gedetailleerd, goed onderzocht en over het algemeen intens! De klas vereiste toewijding om de concepten te begrijpen en de internationale verdragen op te roepen, en ik vond het geweldig.

Welk advies zou u nieuwkomers in het MBA-programma of voor geïnteresseerden geven?

Als je fulltime werkt, wordt het niet gemakkelijk, maar het is het waard! Maak tijd vrij om te studeren en doe er alles aan om je aan een schema te houden. Maak van leren een gewoonte en iets dat je doet, zelfs als dit het laatste is waar je aan denkt.

Wat onderscheidt u volgens deze MBA van andere MBA-programma's?

De flexibiliteit van SMM was uitstekend, aangezien het lesrooster geschikt is voor professionals die werken. Ik waardeerde echt dat ik het kon voltooien terwijl ik me ook op een fulltime carrière concentreerde.

119473_02.jpg

Naam: Ali A. Shah Povia
Specialisatie (s): Global Management

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
In 5 jaar tijd zie ik mezelf als een senior manager in een internationaal bedrijf, of misschien kan ik al mijn eigen bedrijf zijn.

Dus je hebt in 2018 MBA-lessen afgerond, vertel ons over je ervaring na je MBA-programma.
Na het SSM MBA-programma te hebben afgerond, heb ik het gevoel dat mijn kijk op veel dingen is verbreed en heb ik veel geleerd, niet alleen over financiën, maar ook over onverwachte onderwerpen zoals filosofie. De cursus leiderschap is een eyeopener geweest en ik heb de vaardigheden die ik via het programma heb opgedaan, gebruikt in mijn huidige baan, het motiveren van collega's en het leiden van verschillende projecten voor de school. Wetende dat ik nu MBA aan mijn titels kan toevoegen, brengt me grote trots, evenals dankbaarheid voor de behulpzame en gastvrije sfeer die ik bij SSM heb gevonden.

Welke vaardigheden heb je nodig om je werk te doen?
Mijn werk vereist veel leiderschap en managementvaardigheden. Het is een taak waarbij ik zorgvuldig moet zijn bij elke stap die ik zet, terwijl ik PowerSchool beheer, de database waarop de hele school vertrouwt. Innovatief zijn en nieuw ontwikkelen
ideeën om het werk van mensen om me heen te vergemakkelijken, evenals het onderhandelen over veranderingen waarvan ik geloof dat ze het beste zijn met mijn superieuren, zijn allemaal dingen die ik dagelijks doe.

Wat zijn jouw toekomstplannen?
Ik ben erg blij met de baan die ik momenteel heb, maar ik ben nu van plan om aan mijn eigen bedrijf te werken. Deze MBA heeft me de duw gegeven die ik zat te wachten om de sprong in mijn leven te maken en iets te riskeren om een groter doel te bereiken. Ik ga werken aan een toeristisch project en ik hoop een bekend bedrijf te creëren in deze moeilijke en concurrerende sector.

Als u uw ervaring in Rome tijdens uw MBA zou kunnen beschrijven, hoe zou u het dan samenvatten?
Het was een geweldig jaar, een jaar van verandering. Overdag werken en 's avonds naar de MBA gaan, zowel werken als studeren in het weekend, het was soms erg zwaar, maar het was het waard. Ik had samenwerkende studiegenoten, geweldige docenten en veel steun van vrienden en familie. Dit bracht me ertoe mezelf te pushen en mijn mogelijkheden te ontdekken. Ik wil eraan toevoegen dat het ook leuk was. Als ik kon, zou ik het helemaal opnieuw doen!

Kun je een ervaring delen die het meest memorabel is met betrekking tot het MBA-programma?
Ik heb veel mooie herinneringen met veel verschillende mensen in de cursus, maar een van de beste dagen die ik had was toen we naar het avonturenpark gingen voor onze cursus leiderschap. Wie had geweten dat een leuke dag ook zo zou kunnen zijn
inspirerend? Het was belangrijk voor teambuilding, onze angsten onder ogen zien en anderen motiveren om zichzelf te pushen. Het was een onvergetelijke ervaring.

Wat was je favoriete les in het programma en waarom?
Een van de beste cursussen die we hebben gevolgd, was een concurrentiestrategie met Paolo Bongarzoni en wereldwijd onderhandelen met Dr. Massimiliano Bracalé. Deze twee cursussen waren degenen die ik het meest op mijn functie kon toepassen, dus bleven ze bij me.

Welk advies zou u nieuwkomers in het MBA-programma of voor geïnteresseerden geven?
Voor degenen die geïnteresseerd zijn, zou ik zeggen dat het een geweldige ervaring is en dat ze zeker de cursus moeten volgen. De meegaande avonduren zorgen ervoor dat je overdag een baan kunt houden terwijl je 's middags studeert. Als een advies, zou ik toevoegen, duw jezelf; ontdek wat uw mogelijkheden zijn en koester uw momenten tijdens de MBA. Het is een geweldige gelegenheid om je leven te veranderen, dus mis het niet!

Wat onderscheidt u volgens deze MBA van andere MBA-programma's?

Het belangrijkste verschil, dat mij overtuigde om deel te nemen, was de verscheidenheid aan cursussen die op het programma worden aangeboden en het feit dat het programma werkt volgens de behoeften van mensen met een baan. De prachtige gastvrije sfeer duwde me vooruit en de prijs is erg handig in vergelijking met andere MBA's, vooral gezien de kwaliteit van het onderwijs dat je krijgt. Nu ik de cursus heb gevolgd, kan ik zeggen dat de verscheidenheid aan professoren ook bijdraagt aan het programma, en het SSM-team is zeer behulpzaam en biedt ondersteuning in elke mogelijke situatie.

Ik raad het ten sterkste aan.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Swiss School of Management, Rome Italy

Zie 2 andere vakken van Swiss School of Management, Rome Italy »

Laatst bijgewerkt op Augustus 15, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
17,995 EUR
€ 17.995
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Swiss School of Management: WE CREATE LEADERS

Swiss School of Management MBA Program

Discover the Swiss School of Management experience!

Swiss School of Managemenr webinar on MBA and Leadership skills 2019