Lees de Officiële Beschrijving

EEN MBA: TWEE JAAR, DRIE STEDEN

ROME, PARIJS, LONDEN - MBA

De Capital MBA tri-city ervaring, aangeboden door INSEEC en de Swiss School of Management in Rome, neemt je mee op een wereldwijde reis van 18 maanden tussen de hoofdsteden van Rome, Parijs en Londen. Het laatste onderdeel is een verplichte stage van zes maanden. Studenten krijgen de gelegenheid om te interviewen voor een betaalde (ja, betaalde) stage aangeboden door een van onze 10.000 partners over de hele wereld.

Gerangschikt onder de beste MBA-programma's wereldwijd

De MBA University Degree van de Swiss School of Management wordt toegekend in samenwerking met INSEEC Business School, wiens MBA-graad wordt gerekend tot de beste programma's wereldwijd en geaccrediteerd door de Vereniging van MBA's . Verder is de SSM MBA-graad volledig geaccrediteerd door IACBE en CHEA-Council for Higher Education . Onze MBA-graad is ook geaccrediteerd door het Department of Veterans Affairs in de VS. SSM is een kwaliteitsgecertificeerde school van EduQua , het Zwitserse kwaliteitskeurmerk (geaccrediteerd door de Zwitserse federale overheid) voor instellingen voor hoger en permanent onderwijs.

Intake en duur van het programma

Je tweejarige reis van de hoofdstad MBA begint in september of februari, hetzij in Rome of in Parijs. Om de zes maanden ga je naar een andere stad. De laatste zes maanden van je Capital MBA, betaal je in een betaalde stage, hetzij in Parijs of Londen. Op verzoek kunt u starten tussen de officiële innames.

EXTRA

Engels Onderwijscursussen in Europa zijn door de VS geaccrediteerd:

  • Studeer in het buitenland in Europa en behaal een MBA die, onder de bezorging van de Zwitserse school of management, is geaccrediteerd door IACBE, de internationale vergadering voor collegiaal bedrijfsonderwijs in de Verenigde Staten. INSEEC in Parijs, dat onder het Bologna-akkoord in de EU valt, geeft de formele transcripties uit die ook in de EU geldigheid bieden.

Benodigde stage:

  • INSEEC zal MBA-studenten helpen bij het vinden van een betaalde stage bij een van hun 10.000 partners tijdens de laatste zes maanden van het programma.

Aangepaste ervaring:

  • Studenten krijgen een optie aangeboden voor tracks in Parijs en Londen, waaronder Finance, Marketing en International Management. Hiermee kun je het nummer kiezen dat het beste bij je interesses past.

Real World Experience:

  • Studenten krijgen een realistisch perspectief door middel van onze internationale sprekersseries en klassenreizen naar multinationale ondernemingen.

Toelatingseisen:

  • Je hebt een bachelordiploma nodig om je aan te melden voor ons MBA-programma. Als u niet beschikt over een bachelordiploma, kunnen we u ook helpen er een te halen via onze fast-track bacheloropleiding.

ONZE CURSUSSEN *

Rome: Zwitserse School of Management • Global Commerce Track

Het internationale commerce-traject ontwikkelt leiders om effectief wereldwijde operaties te beheren met een uitgebreid curriculum dat de belangrijkste zakelijke competenties omvat die nodig zijn om te slagen in de huidige mondiale economie.

Parijs: INSEEC Internationaal zakendoen, marketing of luxemerken volgen (kies een)

Naarmate u verder gaat in de tweede fase van het programma, duikt u verder in internationaal management en selecteert u de zakelijke weg die het best past bij uw carrièredoelen.

Londen: INSEEC Corporate Finance, Financial Markets, Brand Management of International Business Management Track (kies een)

In de derde fase leert u de wereldwijde competenties die nodig zijn om vandaag de zaken strategisch te analyseren. Studenten blijven leren hoe ze effectief kunnen werken tussen markten en bedrijfsculturen, kunnen toekomstige kansen analyseren en aanpakken.

Halfjaarlijkse betaalde stage • Vereist

Studenten moeten deelnemen aan een stage van zes maanden. Met meer dan 10.000 bedrijfspartnerschappen over de hele wereld helpt INSEEC studenten bij het vinden van een betaalde stageplaats. Profiteer van dat en je kunt het overwegen een zes maanden durende sollicitatiegesprek om je carrière te lanceren.

Laatste project

Studenten moeten een businessplan of scriptie maken over het onderwerp van hun keuze. Ze hebben zes maanden om het op eigen kracht af te ronden na hun stage.

* Data van het programma kunnen veranderen

TOELATING

Kapitaal MBA-toelatingsvoorwaarden

• Bachelor's degree of relevante undergraduate degree.

• Goede beheersing van de Engelse taal, gesproken en geschreven.

• Werkervaring heeft de voorkeur maar is niet vereist.

Intake en duur van het programma

Uw reis van de Capital MBA begint in september bij INSEEC of in februari aan de Zwitserse School of Management in Rome.

Toepassing

Ga naar https://www.ssmrome.com/academics/mba-programs/capital-mba/

en stuur naar info@ssmrome.com

onderwijs

Aanmeldingskosten (niet terugbetaalbaar): € 200

Zwitserse schoolkosten: € 8.600

INSEEC London Fees: € 8.600

INSEEC Paris Fees: € 8.600

Totaal: (betaling in 3 termijnen) € 25.800

ONZE INSTELLINGEN

Studenten zullen worden voorzien van internationaal onderwijs van de hoogste kwaliteit van zowel Groupe INSEEC als The Swiss School of Management. Deze instellingen, gevestigd in Parijs, Londen en Rome, zijn samengekomen om een uniek tweejarig tri-city Capital MBA-programma te creëren. Onze missie is om studenten te voorzien van de wereldwijde zakelijke competenties die nodig zijn voor leiderschap en succes in veeleisende carrières in de wereldeconomie.

Opleiding te volgen in:
Engels
Swiss School of Management, Rome Italy

Zie 2 andere vakken van Swiss School of Management, Rome Italy »

Laatst bijgewerkt op January 19, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
17,995 EUR
€ 17.995
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum