Read the Official Description

Een Amerikaanse MBA DAT IS binnen uw bereik

Alles wat u moet beter bestuderen, Beat Onderzoek Stress, en slagen in je carrière Singapore: De Ideale MBA Bestemming

Consequent gerangschikt als een van de top steden wereldwijd en in Azië, Singapore biedt u een uitstekende woon- en onderwijs infrastructuur, naadloos transport en communicatie-systemen, en een rijk erfgoed mengen eeuwen van Aziatische en westerse tradities.
Kom en neem je MBA in een stad die u de voordelen!

De Concordia University Chicago MBA biedt u de geavanceerde graad die nodig is om je carrière vooruit te gaan of switch loopbaan. U vindt de leidinggevende en analytische vaardigheden die nodig zijn om een ​​zelfverzekerde leider in de kleedkamer van vandaag, mondiale zakelijke omgeving te krijgen. Studenten leren van onze nationaal gewaardeerde faculteit, die hun zakelijke ervaringen en professionele netwerken te delen tijdens en na het programma.

U zult genieten van een praktische curriculum gegrond in een ethische context die je onderscheiden in een concurrerende markt. En, zult u gedijen van een cohort-formaat tot oprichting van obligaties met leeftijdsgenoten en duurzame netwerken relaties.

De Concordia University Chicago MBA curriculum is gebaseerd op een ethische context. Het curriculum biedt studenten een stichting in de kern cursussen zoals marketing, economie, statistiek en accounting. Studenten verlaten het programma goed afgerond professionals die bereid zijn om kritieke problemen in het veranderen van vandaag, complexe zakelijke klimaat aan te pakken.

OVER Concordia University CHICAGO

Sinds de oprichting in 1864, heeft Concordia University Chicago naar gestreefd om mensen in staat te bereiken alles wat ze kunnen. Academische uitmuntendheid en een internationaal perspectief zijn de hoekstenen van deze historische instelling, en dit wordt weerspiegeld in zijn reputatie: in binnen- en buitenland.

  • Concordia-Chicago heeft een 150-jarige geschiedenis van het brengen van het hoger onderwijs in de wereld.
  • rangschikt 22 van de 7400 Amerikaanse hogescholen en universiteiten voor hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen in het onderwijs *
  • de tweede snelst groeiende campus onder graad toekenning non-profit instellingen master in de VS voor 2004-2009 **
Program taught in:
Engels
London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
12 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
23,000 SGD
Deadline
Vraag informatie aan
Intake Full Time: January, April, July, October Part Time: January, May, September
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Vraag informatie aan
Intake Full Time: January, April, July, October Part Time: January, May, September

Aug. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
Intake Full Time: January, April, July, October Part Time: January, May, September
Einddatum