Corporate Master in Business Administration programma (CMBA) door cursussen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De CMBA biedt kans voor individuen om hun carrière in business management, maar ook voor beoefenaars om hun business management vaardigheden en kennis aan te scherpen.

Het programma heeft aangetrokken een zeer gemotiveerde gemeenschap van studenten uit verschillende academische achtergronden en werkervaring. Wij brengen samen ervaren en toegewijde en gekwalificeerde docenten aan een innovatieve, toepassingsgerichte en multidisciplinaire programma. De CMBA is uitstekend omdat het behouden van de beste eigenschappen van de traditionele MBA in combinatie met de eigentijdse functies zoals de hedendaagse business managers.

PROGRAMMA DETAILS

De CMBA is een masteropleiding door natuurlijk het werk over een minimale duur van 18 maanden, wat een equivalent studie van een minimum van 5 semesters. Het programma is gestructureerd in drie modules, die elk het definiëren van een specifiek functioneel gebied van studie. De modules zijn onderverdeeld in Core, keuzevakken en onderzoek.

De Core Module vormt de basis van een algemene bedrijfskundige opleidingen en een algemeen overzicht van de bedrijfsvoering. Studenten zijn verplicht om een ​​totaal van acht verplichte cursussen te nemen om studenten hebben een gemeenschappelijk niveau van kennis in de fundamenten van het bedrijfsleven.

Het keuzevak stimuleert studenten om ideeën te verkennen en om verder te onderzoeken bestuurlijke vraagstukken. Studenten zijn verplicht om een ​​totaal van vijf cursussen te volgen en mogen elke 5 gangen van dit onderdeel voor hun belangen of carrière behoeften te voldoen selecteren.

De Research Module is het laatste onderdeel van het CMBA programma, dat bestaat uit de Corporate Business Project. Het vereist studenten om een ​​kritische benadering aantonen problemen mangement en specifieke kwesties betrekking hebben met het oog op het beheer van perspectieven van studenten te verbreden.

TOELATINGSEISEN

Voor toelating tot het programma, moet een kandidaat aan de volgende criteria:

  • Een bachelordiploma met een minimum CGPA van 2,50 of; - Een bachelordiploma of gelijkwaardig maar CGPA minder dan 2,50 kan met een minimum van vijf jaar werkervaring in het betreffende veld of, worden toegelaten - Andere gelijkwaardige kwalificaties, zoals goedgekeurd door de Senaat - Voor internationale studenten, is een IELTS score van 6.0 nodig in Naast bovenstaande toelatingseisen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is ... Lees meer

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Malaysia's eighth university was officially incorporated on 24 December 1992. A university that is contemporary in character and forward-looking in outlook, it is committed in providing the nation with leaders, managers, scientists and technical specialists as well as thoughtful citizens who are capable of handling the complex challenges of our common future - confidently, competently, and creatively. Lees Minder