Cox mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze full-time MBA programma is een tweejarige educatieve reis die u door het American Airlines Global Leadership Program (AAGLP), het Business Leadership Center (BLC) en het Executive Mentoring Programma van de Associate Board zal leiden. Daarnaast biedt onze diverse peer interaction-activiteiten u de mogelijkheid om openlijk ideeën uit te wisselen, concepten te ontwikkelen en theorieën te testen met klasgenoten, die u zullen uitdagen en in het proces u helpen om een ​​betere leider te worden.Reis door het American Airlines Global Leadership Program (AAGLP)

Aan het einde van uw eerste jaar zullen u en uw klasgenoten twee weken reizen naar Groot-China, India, Europa of Latijns-Amerika om te ontmoeten met zakelijke leiders en overheidssambtenaren, bedrijfscursussen en onderzoeksparken, en onderdompelen u in de lokale cultuur.


Hone Your Leadership Vaardigheden in het Business Leadership Center (BLC)

Geleerd door industriepraktijken, geen professoren, de BLC is waar de academische theorie en de werkelijke ervaring samenkomen. Veel van onze studenten zeggen dat de BLC de beslissende factor was bij het kiezen van SMU Cox. Recruiters vertellen ons constant, wanneer alle andere kwaliteiten gelijk zijn aan kandidaten, zoeken ze sterke leiderschaps- en communicatievaardigheden om topkandidaten te onderscheiden van anderen. Via de BLC verloopt u verder dan het handboek en ontvangt u gespecialiseerde teambuilding en een-op-één coaching die u een duidelijk voordeel geeft op kandidaten van andere scholen.


Laat het Executive Mentoring Programma van de Associate Board uw gids zijn

Een mentor van het Executive Mentoring Programma van de Associatieraad kan u leiden door het MBA-programma en uw carriere-zoekopdracht. Veel mentoren zijn alumni van SMU Cox en zijn bekend met de ervaring. Als deelnemer aan dit programma zal u ellebogen wrijven met een elite groep van 200 plus zakelijke leiders van enkele van de meest prominente bedrijven in het Dallas / Fort Worth Metroplex. Executives die op ons Associate Board dienen, bieden u de contacten, carriereadvies en industrieel inzicht dat alleen ervaren professionals kunnen aanbieden. Het is gemakkelijk om te zien hoe waardevol dit programma kan zijn voor de bevordering van uw carriere.


leerplan

Een van de belangrijkste attracties voor veel van onze studenten is het algehele evenwicht dat een Cox School of Business Education biedt. Afgestudeerden vertrekken om te weten hoe ze effectief kunnen communiceren, inspireren door te voeren, zevenfiguurlijke budgetten te beheren en wereldhandel te onderhandelen. De Cox-afgestudeerde begrijpt dat succes een bewegend doel is en dat snelle denken en flexibiliteit de sleutels zijn voor succes.

Het curriculum van Cox is een voortdurend evoluerend programma dat is ontworpen om de vaardigheden te anticiperen die u nodig hebt om succesvol te zijn, en stelt u uit om deze te ontwikkelen naar uw potentieel. Door ons wereldwijde Global Leadership Programme, Business Leadership Center en Associate Board Mentoring Programme te integreren met een flexibele benadering van het onderwijs, kunt u uw opleiding aanpassen op basis van uw professionele doelen, waarbij u uw cursus selectie focus op een expert op een bepaald gebied of kiezen een verscheidenheid aan disciplines voor een meer algemeen management perspectief. Zie Keuzes en Concentraties voor meer details. Elke term is verdeeld in twee modules - A en B. De modules zijn acht weken lang. Sommige cursussen zijn nauw geïntegreerd, terwijl anderen stand-alone zijn.


Cox MBA Keuzevakken en Concentraties

In het Cox MBA-programma kunnen voltijdstudenten maximaal twee academische concentraties kiezen. Alle MBA-studenten worden aanvankelijk ingeschreven in de General Management Concentration, waarmee studenten cursussen kunnen nemen over alle academische aanbiedingen.

BOEKHOUDAFDELING
Accounting
Financieel advies

AFDELING FINANCIËN
Financiën
Finance concentratie met een specialisatie in: Corporate Finance of Investments

INFORMATIE TECHNOLOGIE EN BEDRIJFSBESTUUR DEPARTEMENT
Informatietechnologieën en Operations Management concentratie met secundaire concentratie mogelijkheden in Hi-Tech Marketing, Quantitative Financial Modeling en Management Control.

BESTUUR EN ORGANISATIES DEPARTEMENT
Strategisch Leiderschap

AFDELING MARKETING
afzet
Marketingconcentratie met een specialisatie in Marketing Consulting of Product en Brand Management

STRATEGIE EN ENTREPRENEURSKAP DEPARTEMENT
Strategie en Ondernemerschap

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Lees meer

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Lees Minder