Dag mba

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De bedrijfswereld is dramatisch veranderd. Wat bedrijven willen in MBA afgestudeerden, en welke MBA's moeten slagen, is daarbij veranderd.


De aanpak van de Universiteit van Michigan Business School is uniek ontworpen om excellence te bevorderen bij studenten die zich willen verdiepen in de MBA-ervaring. Als algemeen managementinstituut biedt Michigan uitstekende academici over de hele linie, met een lange traditie van het bouwen van faculteitsuitmuntendheid in elke zakelijke functie, niet alleen in een gebied of twee. De gepersonaliseerde benadering van de Business School combineert de levering van vooraanstaande kennis op basis van een gewaardeerde onderzoeksarchitectuur met progressieve professionele ontwikkeling. Dit strenge curriculum volgt een bewezen progressie van coursework in essentiële kernvereisten, een breed aanbod van electieve studies en een verrijkende selectie van geconcentreerde opdrachten op en buiten campus. Het programma levert een combinatie van innovatieve theorieën en relevante toepassingen in real-world om aan uw verwachtingen te voldoen en tegemoet te komen aan de verschuivende eisen van de wereldwijde bedrijfsleven. Het is een krachtige dimensie van de Michigan MBA, een die afgestudeerden een duidelijk voordeel biedt.


Klassen ontmoeten elkaar op de hoofdcampus van de school in Ann Arbor, september tot en met april voor twee jaar. Hier geniet u van een samenwerkende, uiteenlopende gemeenschap en toegang tot universiteitsbronnen van wereldklasse. U zult het voordeel ervaren van het bijwonen van een favoriete MBA-programma bij corporate recruiters, wat resulteert in een breed scala aan carriere keuzes ongeëvenaard. En op het einde heb je alles wat er nodig is om overal heen te gaan - en het vertrouwen en innerlijke richting om jezelf succes te definiëren wanneer je daar komt.


Verankerd in fundamentele zakelijke principes, is het curriculum van de Universiteit van Michigan Business School ontwikkeld om specifieke, individuele doelstellingen en de dynamische behoeften van de wereldwijde bedrijfsleven te ontmoeten.


Het eerste jaar begint met een intensief core curriculum, dat 10 elementaire zakelijke functies omvat, en eindigt met een zeven weken multidisciplinair actieproject - of MAP - waarmee u kunt toepassen wat u zojuist hebt geleerd in een real-life bedrijfssituatie. Het MAP-programma wordt aangeboden in binnenlandse, internationale of ondernemende instellingen, en geeft eerstejaarstudenten MBA-studenten aan consultancy engagements in de Verenigde Staten en de wereld om vaardigheden verder te ontwikkelen en blootstelling aan potentiële carrièremogelijkheden te krijgen.


Met geen eis om te specialiseren of belangrijk in een bepaald gebied, Michigan biedt de vrijheid om uw programma te individualiseren in het tweede jaar om uw professionele doelstellingen te realiseren. Kies uit meer dan 100 keuzevakken over 12 afdelingen om uw studie te verfijnen. Of volg een van meer dan 20 dual degree programma's, aangeboden in samenwerking met een aantal van de leidende scholen en afdelingen van de universiteit. Bekroonde onderzoeksinstituten binnen de Business School helpen u ook om uw vaardigheden te verbeteren in alles van milieubeheer tot ondernemerschap.


Door de co-creatie van uw educatieve ervaring wordt u uitgedaagd om risico's te nemen en een levenslang intellectueel avontuur na te streven. Aan de universiteit van Michigan Business School bent u niet de ontvanger van een gehomogeniseerde MBA; je bent een actieve deelnemer aan een aangepast educatief proces.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van l ... Lees meer

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van leiders in denken en handelen, die bereid zijn om de uitdagende, multidisciplinaire problemen in de samenleving aan te pakken. Leiders die kunnen morele en maatschappelijke leiding te geven, en die hefboom hun invloed ten gunste van de samenleving. Bij Michigan, onze overkoepelende kracht is onze unieke mogelijkheid om wetenschappelijke theorie brug met zakelijke praktijk. Wij geloven echt leiderschap begint met een holistisch begrip van de business. Op onze kern is het streven van 'intellectueel kapitaal met impact. "Dit zijn de ideeën onze faculteit te brengen naar de klas en de tools die onze afgestudeerden gebruiken om de wereld vorm te geven. We zijn geïnteresseerd in studenten die willen samenwerken met faculteit om co-creëren een zeer aangepaste, robuuste leerzame ervaring. Onze strategie om de studenten 'leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen - naast de impact benodigde zakelijke kennis en vaardigheden - is het bieden van actie-based learning mogelijkheden geworteld in de echte wereld problemen. Met een MBA van Michigan Ross School of Business, zult u de markt betreden als een leider met het vertrouwen en de wijsheid om te definiëren en uw visie te realiseren van succes. Lees Minder
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Meer Minder