De AIB MBA

Australian Institute of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De AIB MBA

Australian Institute of Business

GROOTSTE ONLINE MBA VAN AUSTRALIË

We leven in spannende tijden. In welke sector u zich ook bevindt, innovatie en technologie hebben een wereld geschapen die elke dag lijkt te veranderen. Met onze steeds drukker wordende levens, is het uitdagender geworden om de meest up-to-date vaardigheden, kennis en ervaring te hebben om vooruit te komen en voorop te blijven lopen.

Daarom hebben we onze 100% digitale, volledig flexibele MBA ontwikkeld, specifiek gericht op werkende volwassenen. Het programma is volledig geaccrediteerd in Australië en internationaal erkend, net als een universitair MBA. De cursus wordt voortdurend bijgewerkt om aan uw behoeften te voldoen, gebaseerd op een praktische leerbenadering, en het is bewezen dat het echte carrière-uitkomsten oplevert. Dit betekent slimme studieoplossingen, zodat u altijd en overal online kunt studeren en kunt toepassen wat u van het eerste onderwerp hebt geleerd, zodat u uw carrièredoelen sneller kunt bereiken.

Waarom kiezen voor de AIB MB

De AIB Agile MBA is de meest vooruitstrevende MBA van Australië, speciaal ontworpen voor werkende volwassenen die hun carrièredoelen serieus willen nastreven.

 • 100% digitale cursus, inclusief online examens waarmee u overal ter wereld kunt zitten.
 • Volledig geaccrediteerde kwalificatie in Australië, wereldwijd erkend door academici en het bedrijfsleven.
 • Meer flexibiliteit om studie in je leven te laten passen.
 • Sneller studiemogelijkheden - voltooi uw MBA in slechts 18 maanden
 • Praktische leerervaringen die u kunt implementeren in uw bedrijf of op uw werk.
 • Echte carrièremogelijkheden via een wereldwijde alumnivereniging.
 • Betaalbaar onderwijs dat zeer toegankelijk is.

MEER FLEXIBILITEIT - STUDIE OVERAL, ALTIJD

Meerdere startdatums elk jaar

Met de flexibiliteit en het gemak van meerdere startdatums elk jaar, was het nog nooit zo eenvoudig om studie in je leven te maken! Nu kunt u uw MBA starten wanneer het u uitkomt - in uw tijd, zodat u zich volledig kunt binden.

Voltooi je MBA met 3 kwalificaties

De Agile MBA ™ is gestructureerd in drie opeenvolgende fasen, het Graduate Certificate in Management, Graduate Diploma in Management en MBA. Dus als het leven je MBA-studies in de weg staat, zal je harde werk niet onopgemerkt blijven. Afhankelijk van het voldoen aan bepaalde voorwaarden, kun je een interim postdoctorale kwalificatie ontvangen en vervolgens je MBA-studies voortzetten wanneer je er klaar voor bent.

Enkele onderwerpblokken, met Time-off

Je voltooit elk onderwerp gedurende periodes van zeven weken, met evaluaties onderweg. Elk onderwerp bevat 1 week om op te laden en na te denken, zodat je echt contact kunt maken met wat je hebt geleerd en voorbereid op je volgende onderwerp.

U profiteert ook van het kennen van de vervaldagen twee weken voordat u begint aan elk onderwerp, zodat u uw studies effectiever kunt plannen rond uw gezinsleven, verplichtingen of verplichtingen.

Studenten leerportaal

Onze innovatieve Student Learning Portal is uw digitale bron voor alles wat u nodig hebt om uw MBA-studies succesvol af te ronden.

Van hapklare leermaterialen, tijdschriftartikelen, video's en quizzen tot onze uitgebreide online bibliotheek, studentenondersteuning en een one-stop repository voor al uw documenten en formulieren. Er zijn planners, planningen, assessmenttips en luisterboeken om je honger naar kennis te stillen.

En om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke online studie-ervaring hebt, werken we de portal voortdurend bij met onze nieuwste innovaties.

Daarnaast biedt The AIB Student Learning Portal:

 • Al uw studievereisten online - vrijheid en flexibiliteit om te studeren waar en wanneer u maar wilt
 • gratis lidmaatschap van Lynda.com
 • gratis abonnement op Microsoft Office 365
 • één repositorypunt voor beoordelingen en opdrachten
 • gemakkelijke toegang tot de studie, academische ondersteuning en ondersteuning van het welzijn.

Online examens

Al onze examens worden online afgeleverd met meerdere starttijden om uit te kiezen. Dus je komt nooit meer te laat voor een examen. Je doet ze vanuit je luie stoel of waar dan ook ter wereld.

PRAKTISCHE LEREN ERVARING

Zet je MBA-kennis in de praktijk

Om u de meest relevante leerervaring te bieden, hebben we een zeer praktische benadering van MBA-onderzoek. U kunt de geleerde praktijkscenario's toepassen, waaronder uw huidige werkplek of bedrijf.

Industriepartnerschappen en gastdocenten

Als praktische businessschool zijn we van mening dat het van essentieel belang is om de theorie tot leven te brengen door middel van ervaringen uit de praktijk, en dit is van cruciaal belang voor het onderwijs van onze studenten en hun persoonlijke loopbaanontwikkeling.

Onze Industry Partners en Industry Guest Lecturers zijn unieke personen van vooraanstaande bedrijven, die over uitstekende zakelijke inzichten en leiderschapskwaliteiten beschikken.

De omvang en diepgang van onze industriële partnerschappen zijn ook uitgebreid. Variërend van succesvolle, goed presterende organisaties en merken zoals Audi en LinkedIn tot innovatieve zakelijke geesten en invloedrijke marktleiders. Alle AIB studenten hebben veel baat bij de waardevolle kennis en ervaring die zij delen.

Als student krijg je exclusieve toegang tot onze reeks video's van gastdocenten van de industrie, waardoor je de kans krijgt om je kennis te verbeteren door middel van zakelijke ervaringen uit het echte leven.

De breedte van onderwerpen is uitgebreid, inclusief gespecialiseerde gebieden zoals leiderschap, ondernemerschap, marketing en personeelsbeheer - en we raken slechts oppervlakkig aan het woord.

Je krijgt een uniek inzicht in hoe MBA-theorieën en -principes direct op de werkplek worden toegepast en hoor uit de eerste hand over de uitdagingen en prestaties die je kunt verwachten.

CURSUS STRUCTUUR EN ONDERWERPEN

Gestructureerd voor uw succes

De start van uw MBA legt de basis voor uw kennis. Je begint met zeven kernonderwerpen die de belangrijkste gebieden van ondernemen beslaan. Je hebt dan de keuze om je MBA te specialiseren of vier keuzevakken te kiezen die relevant zijn voor je carrièredoelen.

MBA-specialisaties:

 • Ondernemend management
 • Financiën
 • Personeelszaken
 • Marketing Management
 • Logistiek en supply chain management

Je afstudeeronderwerp is een onderzoeksproject dat vereist dat je de kennis en vaardigheden gebruikt die je tijdens je studie hebt opgedaan en toepast op een probleem op de werkplek binnen je aandachtsgebied.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
18 - 36 maanden
Deeltijd
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Locations
Australië - Adelaide, Zuid-Australië
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Australië - Adelaide, Zuid-Australië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Einddatum Vraag informatie aan