De Alberta MBA full-time programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een Master in Business Administration is een belangrijke prestatie en waardevolle referentie voor iedereen die hun carrière met een focus op zakelijke kwesties te bevorderen. De Alberta MBA-programma biedt u de flexibiliteit om kennis voort te zetten in een breed scala aan onderwerpen - binnen een specialisatie, een joint degree programma of als een algemeen programma van Financiën Marketing, International Business beheer van natuurlijke hulpbronnen.

AMBA

Het programma

De Alberta MBA is een 16-20 maanden full-time programma. Het programma is ongetwijfeld uitdagende, inspirerende, gerichte, effectieve en de "echte wereld". Door middel van een mix van lezingen, case, en toegepast leren, zijn Alberta MBA-afgestudeerden uitgerust met de huidige kennis en pragmatische en gewilde vaardigheden.

Studenten vullen een kerncurriculum dat een grondige, geïntegreerde aarding voorziet in beheer essentie en ronden hun diploma met keuzevakken. Via de keuzevakken, bent u in staat om je diploma op maat met een mix van cursussen het best geschikt is voor uw eigen belangen, of vul een van onze formele specialisaties.

MBA Capstone - Real World Experience

Als onderdeel van onze MBA sluitstuk cursus (SMO 641: Business Strategy), zult u werken met een externe organisatie op een strategische kwestie ze worden geconfronteerd. Uw team zal het probleem en de mogelijke oplossingen te identificeren, adviseren een cursus van actie en het ontwikkelen van een implementatieplan voor uw klant. Dit biedt de mogelijkheid om toe te passen wat je hebt geleerd in de Alberta MBA in een real-world setting en ervaring tijdens je studie te krijgen.

Career Management

De Alberta MBA studenten uitrust met de kennis die nodig is om goed in een bedrijfs- of ondernemende omgeving te kunnen functioneren. Met een verplichte cursus in Career Management Skills, een-op-een coaching en loopbaanplanning met de MBA Career Management Centre, en de mogelijkheid om een ​​zomer stage na te streven, bent u goed geplaatst voor succes met de Alberta MBA.

De Alberta MBA is een twee jaar MBA-programma. Jaar men begint met oriëntatie op het einde van augustus. Meer dan één jaar, zal je volledige kern MBA-opleidingen die u voorzien van een sterk begrip van het management essentials. Na het voltooien van een zomer stage, begint twee jaar. Twee jaar kunt u uw studies richten zich op specifieke gebieden van belang of vul een specialisatie.

Oriëntering

De Alberta MBA begint in augustus van elk jaar een week lang oriëntatie gebouwd rond SMO 652: Leadership Skills. Naar aanleiding van oriëntatie, de MBA Association organiseert een weekend retraite naar de Rocky Mountains.

Core Curriculum

Jaar een van de MBA-programma is gericht op de kernactiviteiten. Over de Fall (september-december) en de winter (januari-april) termen, werk je in een team van vier of vijf studenten om functionele kennis van zaken en kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen. Deze kern MBA-opleidingen zijn de bouwstenen voor het tweede jaar van de Alberta MBA:

 • Leidinggeven
 • Financial Reporting & Analyse
 • Accounting Information & Intern Decision Making
 • Economische Stichtingen
 • Ethiek & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met Communications
 • Managerial Finance
 • Marketing Management
 • Data Analyse & Decision Making
 • Managen van mensen
 • Een Core Keuze uit de volgende
 • internationale bedrijfsleven
 • Operations Management
 • Organisatie Strategie - het managen van organisaties

Zomerstage

Tussen het eerste en tweede jaar van het MBA-programma (mei-augustus), heeft u de mogelijkheid om een ​​zomer stage af te ronden. U wordt aangemoedigd om nauw samen te werken met de MBA Career Management Centre om een ​​stage te beveiligen.

Keuzevakken en Specialisaties

Samen met onze MBA Capstone cursus (Business Strategy), het tweede jaar van de MBA kunt u de mate aanpassen aan uw eigen belangen. Ruwweg de helft van Alberta MBA-studenten voltooien de Algemene MBA door te kiezen uit de keuzevakken. Je zou ook de mogelijkheid om een ​​van onze zes specialisaties te voltooien:

 • financiën
 • Innovatie & Ondernemerschap
 • internationale bedrijfsleven
 • Natuurlijke Hulpbronnen, Energie & Milieu
 • Public Policy & Management
 • duurzaamheid
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Alberta was founded 1908. Over the past century, the UofA has established itself as a leading research intensive University, one of the top Universities in Canada and amongst the top ... Lees meer

The University of Alberta was founded 1908. Over the past century, the UofA has established itself as a leading research intensive University, one of the top Universities in Canada and amongst the top 100 Universities worldwide! The Alberta School of Business at the UofA is one of Canada’s leading business schools, offering Bachelor of Commerce, Master, PhD and Executive Education programs. The Alberta MBA is a 20 month full-time program. With small class sizes, the Alberta MBA provides for a personalized and high-quality experience which is further enhanced by the program’s faculty, many of them winners of teaching and other excellence awards. Lees Minder