Lees de Officiële Beschrijving

Wat onderscheidt het MBA-programma van Concordia-Chicago?

Al onze cursussen integreren Four Pillars of Knowledge in het curriculum. Door deze essentiële principes te cultiveren in een academische omgeving, geeft de Concordia-Chicago MBA je een voorsprong op de concurrentie naarmate je verder komt in je carrière, zowel tijdens je studie als na je studie. De Four Pillars zijn:

  • Ethiek en sociale verantwoordelijkheid
  • Kritisch denken en ondernemende mentaliteit
  • Communicatie en menselijke relaties
  • Globale verwevenheid en inclusiviteit

Flexibiliteit: De lessen worden aangeboden in een versneld online formaat, online in uw tempo, op de campus versneld of op de campus in uw tempo. Wij werken met u samen om het formaat te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

Collegiale gemeenschap: Ons onderwijsmodel bevordert nauwe werkrelaties tussen studenten en docenten. Tegelijkertijd groepeert ons unieke cohortsysteem studenten samen voor de duur van hun onderwijservaring. Deze samenwerkingsomgeving versnelt het leren en bouwt sterke relaties tussen peers en mentoren op die een leven lang meegaan en die vaak je loopbaantraject verbeteren.

Zakelijke e-portfolio: elk van de kernvakken van de MBA culmineert in de samenstelling van de student van een Signature-project dat de leerresultaten, prestaties en vaardigheden benadrukt. Eenmaal geassembleerd, vormen deze projecten een elektronisch portfolio dat is ontworpen om te delen met huidige of toekomstige werkgevers. De Business e-Portfolio voorziet u van een draagbare, overtuigende demonstratie van het meesterschap dat is opgedaan bij het nastreven van uw MBA.

Ervaren faculteit: de onderwijsaanpak Concordia-Chicago integreert theorie met zeer praktische, concrete, praktische toepassingen. Onze getalenteerde, toegewijde faculteitsleden bieden MBA-studenten ruime, persoonlijke aandacht en willen graag hun zakelijke ervaring met u delen.

Uw levenslange partner in het onderwijs: het behalen van uw MBA bij Concordia-Chicago is het begin, niet het einde, van een permanente relatie met een instelling die zich inzet voor uw levenslange groei en succes. Bij Concordia-Chicago College of Business erkennen we het belang van het behouden van professionele behendigheid en eigentijdse focus in een snel veranderende wereld. In elke fase van hun carrière maken onze studenten gebruik van onze post-MBA, graduate certificates om een ​​concurrentievoordeel op de markt te behouden. We bieden een volledige reeks afgestudeerde MBA-cursussen waaruit professionele professionals kunnen kiezen op basis van hun individuele behoeften.

Je verhaal begint hier


Uw zakelijke carrière met specialisaties en / of certificaten


Het Concordia-Chicago MBA-programma is ontworpen om u te helpen met zakelijke kennis voor uw hele carrière. Je kunt de snelheid en het programma aanpassen die je nodig hebt voor je carrièredoelen.

Het kern MBA-programma is vastgesteld in een turn-key cohort-formaat. De specialisatiecursussen zijn opgezet in een open inschrijving. Je kunt je op elk gewenst moment inschrijven voor de specialisatiecursussen tijdens je MBA-programma of nadat je al je kerncursussen hebt voltooid.

Opmerking: zodra uw MBA-diploma is verleend door Concordia-Chicago, kunt u die graad niet wijzigen door er specialisaties aan toe te voegen. De specialisaties worden toegevoegd aan uw bestaande diploma als een Graduate Business Certificate.

MBA-graadvereisten

De Masters of Business Administration graad vereist 36 credit-uren na het bachelor diploma. Deze 12 cursussen worden door alle studenten als het kerncurriculum voor het MBA-programma genomen. Ze bouwen voort op de basis van werk en academische ervaring die je naar het MBA-programma brengt. Ze richten zich op praktische toepassing en implementatie van zakelijke kennis, zodat u uw MBA kunt toepassen op uw carrière vanaf de eerste dag.

Kennisevaluatie: om te voldoen aan de accreditatie-eisen van ACBSP en om de kwaliteit en zekerheid van leren te garanderen, zullen studenten die hun MBA volgen vier zelfnivellerende cursussen starten als ze niet slagen voor de respectievelijke beoordelingen in economie, statistiek, Financiën en accounting. Deze beoordelingen worden tijdens MBAC6000 uitgevoerd en zijn kosteloos voor de studenten. Als studenten deze levelcursussen moeten volgen, zullen ze elk $ 40 kosten en de student betaalt dit direct aan Peregrine.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Concordia University Chicago »

Laatst bijgewerkt op July 3, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019