De Executive Master of Business Administration - management consulting internationale (EMBA - MCI)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Bach Khoa University

De Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) is één van 's werelds pionier MBA-programma's die voorzien in management consulting en onderwijs in ondernemerschap.

Momenteel, EMBA - MCI wordt aangeboden in Zwitserland, India en Vietnam, met extra cursus aangeboden in China en Groot-Brittannië, die EMBA brengt - MCI leerlingen kansen bieden om een ​​internationaal profiel te ontwikkelen door een deel van hun studie in het buitenland uitvoeren.

In Vietnam, EMBA - MCI wordt gelanceerd onder de samenwerking tussen de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten Noordwest-Zwitserland (FHNW), een leren merk in het segment van het hoger onderwijs in Zwitserland, en Bach Khoa University, Één van de beroemdste en meest prestigieuze universiteiten in Vietnam. Vereniging van Management Consultants in Europa ansd elders ondersteunen het initiatief.

EMBA-MCI studenten succesvol en gedreven ondernemers, ondernemers, ingenieurs, advocaten, consultants, enz. uit verschillende carrière achtergronden en vastbesloten om hun concurrentievoordelen te ontwikkelen en de mogelijkheden om te verbeteren en te worden experts in hun carrière.

Docenten van de EMBA-MCI zijn professoren en experts met minimaal 10 jaar ervaring in de industrie, met inbegrip 75% buitenlandse en 25% Vietnamese docenten.

Bach Khoa University

Accreditatie

Executive MBA-MCI officieel wordt de eerste graduate programma in Vietnam geaccrediteerd door FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). Het programma is ook geaccrediteerd en erkend door ISO 9001: 2008, Zwitserse regering, en de Vietnam National University.

Waarom Executive MBA-MCI?

 • Werelds beste MBA in Consulting en Ondernemerschap onderwijs: de inhoud van de cursus weerspiegelen alle relevante aspecten van algemeen management, internationaal management consulting, ondernemerschap en innovatie. De Raad van Advies draagt ​​bij aan de actualisering en verdere ontwikkeling van de studies aangeboden.
 • De internationale praktijk: Het verrijken van kennis en vaardigheden door middel van het observeren, evenals de interactie met docenten en andere studenten uit verschillende carrière, werkhouding en nationaliteit, schept de dynamische studieomgeving, die ook de unieke eigenschap van het internationale EMBA programma.
 • Internationale ervaring: Mogelijkheden om een semester studeren in Zwitserland of in het buitenland gekozen modules in een andere EMBA-MCI-programma zonder addional collegegeld.
 • Hogere inkomsten: MBA-afgestudeerden meestal vooraf door ten minste één bestuurlijk niveau in hun carrière en dubbele hun salarissen later
 • Praktijk know-how: Ontwerp en het onderwerp van de studie, die voortdurend worden bijgewerkt en verder ontwikkeld, zijn wetenschappelijke - gebaseerd en even practice-relevant. De studenten zijn in staat om nieuw verworven kennis en vaardigheden toe te passen direct in het beroepsleven.
 • Verbeterde carrièremogelijkheden: een groeiend aantal bedrijven overwegen raadpleging van vaardigheden om de belangrijkste kwalificatie specialisten en leidinggevend personeel zijn.
 • Superieure reputatie: FIBAA geaccrediteerde management consulting MBA in overeenstemming met de internationale normen verhoogt aanzienlijk de geloofwaardigheid en reputatie van onafhankelijke adviseurs en verhoogt de potentiële kosten aanzienlijk.
 • Interdiscipinary netwerk: Mogelijkheid om samen te werken met EMBA-MCI alumni in veel verschillende sectoren en gebieden van de verantwoordelijkheid
Bach Khoa University

EMBA-MCI studenten. Wie zijn zij?

Bach Khoa University

Het verloop van de studies:

 • De eerste 3 semesters van lezingen verdeeld over het weekend en 's avonds van de weekdagen
 • De 4e semester: MBA-scriptie fase. Studenten kunnen kiezen voor de besteding van deze fase in Vietnam of in Zwitserland (met extra betaling toegepast)
 • Vakdidactiek: lezingen, intensieve workshops, case studies, groepswerk, presentaties, opdrachten en onderzoek.

De inhoud cursus omvat 10 modules en 1 master thesis:

 • Module 1: Foundations of International Management Consulting
 • Module 2: Basis van Management en Finance
 • Module 3: Leiderschap in een internationale omgeving
 • Module 4: internationale dimensies van Organizational Behaviour and Change
 • Module 5: Beheer van Bedrijven
 • Module 6: Internationale Standaarden van Consulting Process Design
 • Module 7: Strategy Consulting
 • Module 8: Bevoegdheden van ondernemerschap en innovatie
 • Module 9: communicatieve vaardigheden in Consulting
 • Module 10: onderzoeksmethoden / Master Thesis

2 jaar durende reis met gespreide activiteiten

Bach Khoa UniversityBach Khoa University
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a maste ... Lees meer

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a master's degree program in business administration. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad