Lees de Officiële Beschrijving

Johnson Cornell Tech MBA

Technologie transformeert elk aspect van het bedrijfsleven - van marketing en klantenrelaties tot productontwikkeling en toeleveringsketen - en zorgt voor een competitieve omgeving die de meest innovatieve en ondernemende spelers beloont. De Johnson- Cornell Tech MBA biedt studenten de vaardigheden leiderschap, management en teamwork voor dynamische technologiebedrijven en productteams.

Een complete Johnson MBA met een technologische focus

De Johnson- Cornell Tech MBA wordt verleend door de Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management aan de Cornell University, een van de top 15 business schools in het land, volgens US News

Ongeëvenaarde snelheid naar de markt: de technische MBA is gebaseerd op een meeslepend educatiemodel waarmee je het programma in slechts één jaar kunt voltooien, zodat je minder tijd aan het werk bent en de voordelen van je studie veel eerder verdient dan met een traditionele MBA.

Ongeëvenaarde ervaring: de Tech MBA is opgebouwd rond drie ervaringsgerichte pijlers: een meeslepend eerste semester op Cornell's Ithaca-campus, waar je je core business-cursussen met andere Johnson MBA-studenten zult volgen; een Product Studio-project waarin u en een multifunctioneel team van klasgenoten met studenten rechten, engineering en informatica een technologiegedreven oplossing ontwikkelen voor een strategische zakelijke behoefte van een echte klant; een Startup Studio-project waarin u en uw team een ​​nieuw bedrijfsidee ontwikkelen van concept tot lancering.

Ongeëvenaard vertrouwen en geloofwaardigheid: u behaalt uw diploma in het hart van de levendige tech startup community van New York City, werkt samen met faculteitsleden wiens onderzoek en ideeën - evenals hun eigen ondernemersactiviteit - de evolutie van technologie en bedrijf vormgeven . Je zult ook de schouders van enkele van de meest innovatieve bedrijfsleiders van de natie wegdoen, zodat je afstudeert met de ervaring, het netwerk en de naamsbekendheid die je nodig hebt om te concurreren en te slagen in elke markt.

Wie zou moeten solliciteren?

U moet een aanvraag indienen bij de Johnson Cornell Tech MBA als u een passie hebt voor technologie en ondernemersgeest. Sterke digitale ervaring is vereist, met een achtergrond in wetenschap en techniek de voorkeur. Een digitale achtergrond kan activiteiten omvatten zoals digitale marketing, ontwerp, softwareontwikkeling, prototyping en andere gerelateerde activiteiten. Over het algemeen verwacht de toelatingscommissie dat elke kandidaat een kritische denker, een gedemonstreerde leider, een sterke communicator en een probleemoplosser is. De toelatingscommissie neemt haar beslissingen op basis van eerder academisch succes, professionele prestaties, karakter en professionele belofte.

Een eenjarige MBA en tweejarige MBA worden ook aangeboden in Ithaca door de Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management aan de Cornell University voor professionals die op zoek zijn naar ontwikkeling van leiderschap en managementexpertise, in plaats van de ervaringsgerichte onderdompeling van Cornell Tech in technologie en ondernemerschap.

Behandelde onderwerpen

 • Data Science
 • Digitale marketing
 • Bedrijfsmodellen
 • Startup Finance
 • Tech Strategie
 • onderhandelingen

AANBEVOLEN CURSUS

iTrek

Credits 1,50

Het Tech MBA-programma is opmerkelijk voor proactieve en praktische leerervaringen van studenten door projecten en interacties met start-ups, grote technologiebedrijven en bedrijven die ontwrichtende technologieën implementeren. De tocht naar Israël valt binnen dit rijk. Het belangrijkste doel van de trek is om studenten op een actieve en zinvolle manier te betrekken bij bedrijven in de digitale economie; de uitdagingen begrijpen waarmee zij worden geconfronteerd; om te communiceren en ervaring op te doen met mensen en startups vanuit een andere cultuur, en om inzicht te krijgen dat studenten helpt in hun professionele leven. In de aanloop naar de trek werken de studenten in teams aan een consultingproject met een Israëlische startup om een ​​aantal van de uitdagingen waarmee het bedrijf te maken krijgt, op te lossen. Tijdens de trek zelf bezoeken studenten de bedrijven en presenteren hun oplossing voor de startup, anderen in de iTrek-klasse, en gasten van buitenaf zoals VC's, investeerders van engelsen en bankiers.

Carrières in het veld

 • Product Manager
 • Product Marketing Manager
 • Projectleider
 • Startup oprichter

leerplan

De Johnson Cornell Tech MBA begint op de Cornell University-campus in Ithaca, New York met een intensief programma van tien weken met kernactiviteiten en leiderschap.

Tijdens je 11e week ga je naar de campus van New York City voor twee semesters van rigoureuze, interdisciplinaire, innovatieve ondernemerscursussen. In de januari tussen die twee semesters reizen jij en je klasgenoten naar Israël om te netwerken en zakelijke oplossingen te presenteren aan lokale startups.

In een educatieve innovatie die uniek is voor Cornell Tech , neem je ook deel aan een meeslepende studio-ervaring, waarin je je teambuilding- en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt terwijl je een nieuw productidee ontwikkelt in antwoord op de strategische behoeften van een echte organisatie en maak je eigen startup.

Hoe uw schema eruit zou kunnen zien

In de zomer leg je de basis voor je Tech MBA op de Cornell University-campus in Ithaca met een intensief programma van 10 weken met kernactiviteiten en leiderschapscursussen.

In het herfstsemester ga je naar de NYC-campus van Cornell Tech . Je besteedt je ochtenden doorgaans aan cursussen die verband houden met technisch ondernemerschap en je middagen werken aan teamgerelateerde projecten in Product Studio en Startup Ideas en leren uit de eerste hand van marktleiders in Conversations in the Studio.

Begin januari reis je naar Israël op een netwerk- en consultreis. Je zult de rest van de lente op de NYC-campus van Cornell Tech doorbrengen met nog meer ochtendcursussen over het maken en beheren van startups en team-gebaseerde projecten in Startup Studio en Product Management in de middag.

Toepassing Tijdlijn

De aanvraag van 2018-2019 is beschikbaar op dinsdag 1 augustus 2017. Deadlines voor aanmelding zijn als volgt:

Ronde 1 - donderdag 5 oktober 2017 om 23:59 ET

Ronde 2 - woensdag 15 november 2017 om 23:59 uur ET

Ronde 3 - Woensdag 10 januari 2018 om 23:59 ET *

Ronde 4 - donderdag 15 februari 2018 om 11:59 uur ET

Aanvragen die na 15 februari 2018 worden ingediend, worden op voortgezette basis beoordeeld.

Beursbesluit: Alle toegelaten kandidaten komen in aanmerking voor op verdiensten gebaseerde beurzen op basis van de kracht van uw aanvraag tot toelating.

* Scholarship: om in aanmerking te komen voor een beurs op basis van verdienste, worden aanvragers sterk aangemoedigd om zich aan te melden voor de deadline van de 10e Round 3-aanvraag.

Applicatievereisten

Om in aanmerking te komen moeten alle aanvragers in hun online aanvraag het volgende verstrekken:

Hervat

U moet samen met uw aanvraag een huidig ​​CV indienen. Met het gebruik van LinkedIn, hebt u de mogelijkheid om de informatie over werkgelegenheid en onderwijs die in uw online professionele profiel wordt vermeld, automatisch in te vullen. Alle informatie die automatisch wordt ingevuld vanuit LinkedIn kan worden bewerkt.

Let op: alle verstrekte informatie moet de meest actuele en relevante informatie zijn met betrekking tot het onderwijs en alle post-bachelors.

creativiteit

Hier bij Cornell Tech maak je deel uit van een omgeving waarin creativiteit, technische diepgang en leiderschap zetels aan tafel delen. We waarderen uitdrukkingen van wie je bent en wat je toevoegt aan deze formule. Geef een voorbeeld van je creativiteit, stijl en technische diepgang door ons een link naar je werk te sturen of een schriftelijk voorbeeld te geven. Uw inzending moet uw persoonlijke ervaringen benadrukken die uw creativiteit, leiderschap en technische vaardigheden aantonen.

In het bijzonder, voel je vrij om te werken aan projecten die je hebt voltooid, hun creatieve en technische aspecten; eventuele ondernemers- of leiderschapservaringen; uw professionele carrièredoelen; de voordelen om deel uit te maken van het tech-ecosysteem in New York City; en waarom de Johnson Cornell Tech MBA iets voor jou is. U kunt eenvoudig een Word- of PDF-document uploaden met een essay, of u kunt online een link naar elke soort media plaatsen. Dit kan video's, blogs of andere gewenste multimediauitdrukkingen zijn.

Referenties

Je moet twee tot drie referenties selecteren die bekend zijn met je achtergrond en een goed begrip hebben van hoe je jezelf hebt gepositioneerd om je vaardigheden te testen. Overweeg een huidige of voormalige manager, supervisor of klant te vragen.

Testuitslagen

Ofwel de GRE of de GMAT is vereist voor toelating tot de Johnson Cornell Tech MBA. Alle officiële testscores moeten rechtstreeks aan de Johnson Graduate School of Management worden gerapporteerd.

Afschriften

Transcripties van elk eerder bijgewoond college of universiteit, die moeten worden vermeld op de aanvraag en uw cv, zijn verplicht. Als je wordt toegelaten, moet je vóór de toelatingsexamens in mei een officieel transcript rechtstreeks bij de Johnson School indienen.

Aanvraagkosten

U moet een niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 200 indienen om uw aanvraag te voltooien.

Interview proces

Het interviewproces is twee rondes en alleen op uitnodiging. De eerste ronde is een telefoongesprek van 20 minuten. Kort daarna wordt u op de hoogte gebracht als u bent geselecteerd voor een tweede-ronde interview op de campus. We moedigen je sterk aan en geven er de voorkeur aan dat je naar de campus komt als je in de tweede ronde wordt uitgenodigd voor een interview. Aanvullende informatie met betrekking tot wanneer we de tweede ronde interviews aanbieden en hoe deze voorbereid moeten worden, zal in de uitnodiging worden gecommuniceerd.

Internationale aanvragers

Afschriften

Verstrekte transcripties moeten vóór verzending worden vertaald in het Engels. Als u echter wordt toegelaten, moet u een officieel transcript in de originele taal indienen bij de Johnson Graduate School of Management.

Academische vereisten

Als internationale kandidaat wordt van u verwacht dat u een baccalaureaatsdiploma hebt behaald aan een hogeschool of universiteit met een erkende reputatie die gelijkwaardig is aan een vierjarige Amerikaanse baccalaureaatsdiploma.

TOEFL en IELTS

Alle kandidaten moeten ook blijk geven van vaardigheid in de Engelse taal. Een examenrapport in het Engels is vereist als uw moedertaal geen Engels is. De TOEFL is het examen waaraan de voorkeur wordt gegeven, maar we accepteren de IELTS of de persoonstest van het Engels.

Van de TOEFL-vereiste kan worden afgezien als u aan ten minste een van deze criteria voldoet:

 • U bent een inwoner van de Verenigde Staten, Australië, Canada (behalve Quebec), Ierland, Nieuw-Zeeland of het Verenigd Koninkrijk.
 • Je studeerde in de laatste vijf jaar in de Verenigde Staten, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland of het Verenigd Koninkrijk in de voltijdstatus gedurende ten minste twee academische jaren, of met Engelstalige lessen in Canada of Zuid-Afrika. U moet een afschrift indienen waaruit blijkt dat u op een van deze goedgekeurde locaties naar de universiteit bent geweest.
Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op July 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 15, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
102,652 USD
Prijs is inclusief lesgeld, kosten en ziekteverzekering (exclusief huisvesting)
Deadline
Vraag informatie aan
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 15, 2019
Einddatum
Aug. 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST

Mei 15, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Einddatum
Aug. 31, 2020

The Johnson Cornell Tech MBA

This is Cornell Tech