Verbeter uw carrière door te kiezen voor het AMBA en CMI geaccrediteerde MBA-programma van Kent Business School.

Als student van de Kent MBA wordt u aangemoedigd om naast academisch personeel, organisaties en medestudenten te denken, vragen te stellen en oplossingen te vinden. Het Kent MBA-programma bouwt voort op drie pijlers; Observeren , creëren en oefenen . De Kent MBA zal je toelaten om organisaties en de context waarin ze opereren te begrijpen ( observeren ), je helpen om deze organisatiekaders te herinterpreteren ( creëren ) en deze verworven kennis te consolideren en toe te passen op je eigen organisatie ( praktijk ).

We combineren strikte bedrijfstheorie met relevante praktische toepassingen, met behulp van:

 • Een op case study gebaseerde onderwijsmethode
 • Een Europese studiereis
 • Consultancy en onderhandelingen Skills Week
 • Startup-week voor bedrijven
 • Zakelijke vaardigheden
 • Zakelijke simulatie
 • 1 tot 1 Executive Coaching
 • Gastsprekerserie (in samenwerking met verschillende organisaties en clubs)

Gedurende het programma houd je je bezig met organisaties; klein, middelgroot en groot, regionaal tot multinationaal, om theorieën onmiddellijk in praktijksituaties te testen. Je komt in contact met strategische denkers met commerciële flair en mondiale perspectieven. De verbindingen die je gedurende deze periode maakt, zullen je leven lang bijblijven.

Onze MBA is gebaseerd op onze campus in Canterbury. Het is zo ontworpen dat voltijd- en deeltijdstudenten samen kunnen studeren en van elkaar kunnen leren. De cursus brengt creatieve geesten samen en ervaren managers die graag een verschil willen maken. Onze intieme klassengrootte biedt een omgeving die discussie en netwerken bevordert, geleid door internationaal erkende wetenschappers van over de hele wereld en door ons netwerk van succesvolle en innovatieve beoefenaars.

U kunt een ondernemende blik, een internationaal perspectief en een engagement voor verantwoordelijk management ontwikkelen. Je zult ook profiteren van een reeks ervaringen met toegevoegde waarde, zoals masterclasses en mogelijkheden om een ​​taal te leren.

Kent Business School heeft de krachten gebundeld met het Chartered Management Institute (CMI) om u, naast de Kent MBA, het CMI Level 7 Diploma in Strategisch Management te bieden

MBA-briefings

MBA-briefings worden regelmatig gehouden. We personaliseren de informatie die u ontvangt over de Kent MBA en hoe deze uw carrière en uw leven kan beïnvloeden. We geven u ook advies over het verkrijgen van 'buy-in' van uw werkgever. Alle briefingsessies worden gehouden op de Kent Business School op de campus van Canterbury.

Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een MBA-briefing. Bekijk data en registreer.

U kunt ook een persoonlijke vergadering regelen met de directeur van het MBA-programma, professor Thanos Papadopoulos.

Programma-informatie

De Kent MBA kan worden bestudeerd in een jaar voltijds studeren, of in deeltijd over twee tot drie jaar. Als part-time student doe je mee aan de huidige full-time studenten in weeklange programmamodules.

De onderstaande cursusstructuur biedt een voorbeeld van de modules die beschikbaar zijn voor dit programma.

De volgende modules worden aangeboden aan onze huidige studenten. Deze lijst is gebaseerd op het huidige curriculum en kan van jaar tot jaar veranderen als reactie op nieuwe curriculumontwikkelingen en innovatie:

 • Leiderschap en verandering
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheidsbeheer
 • Business Analytics
 • Innovatie leveren
 • Financiële analyse voor besluitvorming
 • Wereldwijd strategisch management
 • Zakelijke vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling
 • Strategisch People Management
 • Strategische marketing en communicatie
 • ondernemerschap
 • MBA-bedrijfsrapport

Beoordeling

Het programma omvat een onderwezen en een projectcomponent. Het onderwezen programma wordt beoordeeld door een mix van cursussen opdrachten gedurende het hele jaar, evenals online tests, evaluatie van bijdragen aan discussies, presentatie en groepswerk.

Toelatingseisen

Studenten die een hoger diploma willen behalen, moeten een goede graad van verdienste hebben in het VK (minimaal 2: 2) of een gelijkwaardige internationaal erkende kwalificatie. Uitzonderingen worden overwogen voor senior managers met meer dan tien jaar bestuurlijke werkervaring.

Studenten moeten minimaal drie jaar voltijds postuniversitair leidinggevend werk hebben, mogelijk afkomstig uit de private, publieke of derde sector.

Een individueel interview met de programmadirecteur maakt deel uit van het selectieproces.

Alle aanvragers worden op individuele basis beschouwd en aanvullende kwalificaties en beroepskwalificaties en ervaring worden ook in aanmerking genomen bij het beoordelen van aanvragen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Kent Business School, University of Kent
Laatst bijgewerkt op September 10, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
21,400 GBP
£ 21.400 voor thuis / internationale studenten