Read the Official Description

Als een van de Top-10 business schools in het Verenigd Koninkrijk en een van de top 1% van de business schools in de wereld om AACSB, EQUIS en AMBA accreditatie te houden, hebben we een 40 jaar track record van de ontwikkeling van innovatieve managers en succesvolle zakelijke leiders gezocht na door toonaangevende werkgevers.

Inspirerende winnaars: inspirerende leiders

Als u wilt een elite performer in het bedrijfsleven, te versnellen je carrière en leren hoe je zakelijke prestaties te maximaliseren, de Loughborough MBA is internationaal gerespecteerd en zal u helpen uw carrière ambities te verwezenlijken.

Leren naast een internationaal cohort van ervaren managers, zult u nieuwe perspectieven op soortgelijke problemen te delen en duurzame zakelijke netwerken op te bouwen.

Omdat het een winnaar is een mind-set. Het gaat over het zien van kansen in de uitdagingen en dan het hebben van de vaardigheden om ze te exploiteren - uit te voeren om nieuwe markten aan om het meeste uit van uw team, rusten wij u om complexe uitdagingen te beheren en te leiden doorslaggevend, innovatieve veranderingen om te profiteren van kansen door middel van slimmere manieren van werken.

De fast track

Bij inname ieder jaar in oktober, bieden wij drie manieren om te studeren:

  • Full-time meer dan 1 jaar, voor een maximale carrière-acceleratie
  • Full-time meer dan 2 jaar met 45-52 week stage, voor de kans om uw praktische exposure te maximaliseren met werkgevers en bouw je UK kans op een baan
  • Of u kunt part-time studie meer dan 2-3 jaar, bedoeld voor werkende professionals, meestal in het Verenigd Koninkrijk

Studie mogelijkheden

Wij bieden drie manieren om te studeren: full-time meer dan 1 jaar; full-time meer dan 2 jaar met stage; of part-time meer dan 2-3 jaar. Alle MBA-studenten studeren hetzelfde onderwezen modules.

Toegangscriteria

De Loughborough MBA is bedoeld voor ervaren professionals die op zoek zijn aan hun carrière verder te ontwikkelen en echt een verschil maken aan de organisaties waarvoor ze werken of om hun eigen succesvolle bedrijven leiden.

Succesvolle kandidaten moeten ofwel een bachelordiploma van een Britse of in het buitenland erkende universiteit, lidmaatschap van een erkende Chartered Institute of een diploma in Management Studies houden.

Bekijk onze volledige lijst van internationale kwalificatie equivalenties voor alle landen. Graden moet worden verkregen van een universiteit of instelling erkend door de universiteit van Loughborough. Neem dan contact met ons op om duidelijk te maken indien nodig.

Wij geloven dat uw ervaring voegt waarde toe aan de klas. Dat is de reden waarom wij exclusief op zoek naar kandidaten met:

  • Minstens 3 jaar professionele ervaring
  • Substantiële prestaties en leiderschap potentieel
  • Academische bekwaamheid
  • GMAT niet vereist

De eis van een graad of vergelijkbare kwalificatie is af en toe afgezien voor degenen die beduidend hoger niveau van ervaring en prestaties bezitten - in welk geval een interview en testen normaal gesproken zal worden vereist.

MBA Engelse taalvereisten

  • De Universiteit van de eis van een minimum IELTS resultaat van 6,5 algemene gemiddelde van ten minste 6,0 in elke component (luisteren, lezen, schrijven, spreken).
  • Kandidaten zonder de vereiste IELTS resultaat kan worden gemaakt van een voorwaardelijk bod, zodanig dat ze de universiteit standaard IELTS eis als hierboven.
Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
28,500 GBP
Beurzen beschikbaar.
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019