Zet de volgende stap in je carrière met een MBA uit Sussex. Word een effectieve bedrijfsleider met ideeën die ertoe doen, en behaal de vaardigheden om uw ideeën in de praktijk te brengen.

Waarom studeer je MBA in Sussex?

Het is een grote beslissing om aan een MBA te beginnen. U wilt het goed doen, een cursus kiezen die past bij uw ambities en doelen, en een universiteit die u ondersteunt, inspireert en uitdaagt.

  • De Sussex MBA is een wereldwijd erkende kwalificatie die jou en je carrière kan stimuleren.
  • Je verbetert je kritisch en strategisch denken en krijgt de praktische vaardigheden om de allernieuwste bedrijfstheorie toe te passen.
  • Ontwikkel een scala aan management- en leiderschapsvaardigheden onder leiding van vooraanstaande academische en industriële experts.
  • Leer van en met uw cohort. Door teamwork verdiep je je verder in horizontale thema's in de bedrijfswereld.
  • We hebben MBA-beurzen van maximaal £ 5.000 aangeboden voor professionals met managementervaring.
  • Plus onze accreditatie en samenwerking met het Chartered Management Institute betekent dat u bij uw afstuderen in aanmerking komt voor een CMI Level 7 kwalificatie in Strategisch Management en Leiderschap (onder voorbehoud van CMI moderatie en succesvolle afronding van alle in kaart gebrachte modules).
"Het afronden van mijn MBA heeft niet alleen mijn CV een enorme boost gegeven, maar het heeft mijn vermogen om op een geloofwaardige en zelfverzekerde manier met senior stakeholders te praten vergroot."

Alexandra Hentschel - Directeur evenement en trainingsteam, CEB Global

Lidmaatschap van het Chartered Management Institute (CMI)

Studenten aan de MBA van Sussex profiteren van automatisch lidmaatschap bij het Chartered Management Institute (CMI), het enige gecharterde professionele orgaan in het VK dat zich inzet voor het bevorderen van de hoogste normen op het gebied van management en leiderschap.

Je lidmaatschap geeft je toegang tot bronnen, waaronder loopbaanontwikkeling, mentoring door de branche, curriculumverrijking en meer.

Na je afstuderen kom je in aanmerking voor een CMI Level 7-diploma in strategisch management en leiderschap (afhankelijk van de voltooiing van alle toegewezen modules). Deze kwalificatie betekent dat u op brede schaal door werkgevers wordt erkend als een manager die in staat is om de organisatiestrategie te vertalen in effectieve prestaties.

Op maat gemaakt om bij u te passen

Je kunt de MBA ofwel parttime of voltijds studeren, zodat je de MBA op jouw interesses kunt afstemmen en leren op de manier die bij je past.

Full time

Onze full-time MBA is een eenjarig programma en is ideaal als u een jaar uit uw baan kunt nemen om u op uw studies te concentreren.

Lees meer over onze fulltime MBA

Deeltijd

Bestudeer onze MBA in deeltijd, zodat u uw studies kunt afstemmen op uw werk. Geleverd over twee jaar, kunt u toepassen wat u direct leert op uw dagelijkse baan.

Lees meer over onze parttime MBA

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op November 14, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
21,850 GBP
per jaar.
Deadline
aug 1, 2019
Full time, international and 1 September UK/EU students. Contact school for part-time start dates and application deadlines.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
aug 1, 2019
Full time, international and 1 September UK/EU students. Contact school for part-time start dates and application deadlines.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
aug 1, 2019
Full time, international and 1 September UK/EU students. Contact school for part-time start dates and application deadlines.
Einddatum