De Magellan mba

Porto Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De Magellan mba

Porto Business School

De Magellan MBA

Van Porto naar de wereld

Uw levensveranderende reis begint hier.

Soms is een reis is slechts het begin van iets groters.

Een stad van ondernemers, Porto is de tweede grootste stad van Portugal en één van 's lands grootste economisch en industrieel centrum.

Sterk verbonden met de handel en de liefde voor de vrijheid - zozeer zelfs, dat het heet Cidade Invicta (Ongeslagen City), Porto staat bekend om de charmes van het historische centrum (UNESCO werelderfgoed sinds 1996), maar ook door zijn dynamiek - de 21st- eeuwse Porto is een moderne en levendige stad die nooit stopt. De groene ruimten en sportvelden, het uitgebreide openbaar vervoer en de drukke cultuur en het nachtleven maakt het een leuke en spannende stad, 24 uur per dag.

In de afgelopen jaren heeft Porto ook een referentie voor bezoekers van over de hele wereld te worden. Een echte go-to place, Porto was twee keer verkozen tot “Best European Destination” door de Europese Consumentenbond Choice, en werd door The Guardian, in 2015, als een van de 40 hete bestemmingen”. En als het gaat om mode en design, Porto verslaat zelfs Parijs, volgens Bloomberg, die onlangs de stad als Europa's Hot New Shopping Capital heeft verklaard.

De Magellan Experience

De Magellan MBA is een op maat gemaakte reis vanaf de eerste dag, perfect tempo om u te voorzien van de beste hoeveelheid hard en soft skills, verlichting en ervaringen die u zal toelaten om de grenzen van je carrière uit te breiden, wereldwijd.

Een een-jaar, intensieve, internationale MBA-programma, gezamenlijk geaccrediteerd door AMBA - Association of MBA's en EFMD - European Foundation for Management Development (EPAS) in één van de beste Europese Business Schools - Porto Business School.

Een programma dat is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring, dat profiteert van de kracht van de kleine klassen, waardoor persoonlijke aandacht begeleiding en opleiding, versterkt door het feit dat veel docenten hebben doctoraal diploma's van de beste universiteiten in Europa en de Verenigde Staten of zijn executives.

Sinds 2016 is de Magellan MBA lopen met 2 lessen per jaar, in Portugal (Porto Business School) en in Duitsland (GISMA Business School). Studenten van beide edities hebben toegang tot uitwisselingsmogelijkheden.

Hoe het programma is georganiseerd

De Magellan MBADe Magellan MBA

Buiten het klaslokaal

Net als een all-star bemanning van een groot schip, maak je deel uit van een echte team voelen tijdens en na deze één-jaar durende reis. En dat is het soort gevoel dat een merk verlaat.

Om de Magellan MBA ervaring te completeren, de school bevordert extra-curriculaire activiteiten, met een ongedwongen benadering van corporate en academie, maar ook voor de stad.

studenten PROFIEL

De Magellan MBA

Aan het roer van je carrière.

Wanneer u toegang tot een volledig netwerk van contacten en wereldwijde zakelijke kansen hebben, wordt het veel eenvoudiger en duidelijk wat je kunt eigenlijk doen met al je talent en vaardigheden.

Gedurende het programma onze Career Services bieden u een persoonlijk ontwikkelingsplan en een set van tools en mogelijkheden om u te helpen uw vaardigheden te ontwikkelen en worden voorbereid op de markt.

De samenwerking met GISMA Business School kunt u profiteren van toegang tot Duitse bedrijven voor projecten en stagemogelijkheden, evenals toegang tot breder netwerk wereldwijd.

Of uw doel is om je carrière te versnellen of het uitvoeren van een verandering in hun loopbaan, neem de Career Services pad.

De Magellan MBA

Waarom Porto Business School?

Bij Porto Business School, ons motto is om levens te veranderen. Yours kan de volgende zijn.

Met een consistente aanwezigheid in de Financial Times ranglijst sinds 2011, Porto Business School is een van de beste Europese Business Schools (# 62 in 2015) en een van de top 30 business schools als het gaat om de douane en Open Executive Education.

Een bekroonde school, in de laatste jaren Porto Business School heeft een aantal internationale erkenningen behaald:

 • AMBA's Entrepreneurship Award (2012, 2014)
 • AMBA's MBA Student van het jaar (2014)
 • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
 • Idea2Product Competition / Univ. Texas - Austin (2010)

Porto Business School is het resultaat van een actieve samenwerking tussen de Universiteit van Porto en 36 bedrijven, nationaal en internationaal - die het mogelijk maakt de school om het evenwicht tussen de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de academie en de echte bedrijfsleven, het werken als een echte lab te verkennen hoe je top notch management concepten best van toepassing zijn op de echte zakenwereld.

De universiteit van Porto

de Universiteit van Porto (U.Porto), opgericht in 1911, is een van de top 200 Europese universiteiten volgens de meest relevante internationale ranking systemen.

De U.Porto heeft de rijkste academische gemeenschap in Portugal en brengt hoogst gerangschikte studenten van het land, een hoog gekwalificeerd wetenschappelijk en onderwijzend personeel en een groeiend aantal internationale studenten, docenten en onderzoekers.

Een van de meest internationale universiteiten van Portugal, U.Porto heeft een volledig uitgeruste campus ingebed in de stad die een optimale academische, wetenschappelijke, maar ook sociale en culturele ervaring garandeert.

Ga aan boord.

Als je hebt:

 • Een graad (of gelijkwaardig) van een erkende universiteit
 • Een minimum van drie jaar werkervaring op elk gebied
 • De ambitie om je carrière te versnellen in het management door te leren uit te blinken in het team management, leiderschap met een bredere en strategische visie van het bedrijfsleven;
 • Een mondiaal perspectief van het management met betrekking tot innovatie en creativiteit als succesfactoren voor bedrijven in een internationale omgeving.

U bent de juiste pasvorm voor dit programma.

Aanvraagtermijnen

 • 1e fase: januari 31 • Early Bird Fee
 • 2e fase: 30 april • Early Bird Fee
 • 3e fase: 31 augustus
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Juni 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Portugal - Porto, Porto
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Portugal - Porto, Porto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Juni 2019
Portugal - Porto, Porto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Portugal - Porto, Porto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan