De Multinational Mba

Adolfo Ibañez School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De Multinational Mba

Adolfo Ibañez School of Management

01 / Waarom

In de afgelopen tien jaar hebben we een herstructurering van de hegemonie in verschillende industriële sectoren gezien. In de tweede helft van de twintigste eeuw de protagonisten in de verschillende industrieën kwam van de 3 grote economische blokken: Europa, de VS en Japan.

Dit scenario is drastisch veranderd. Zuid-Noord stromen zijn sneller gegroeid dan die van de Noord-Zuid weg.

Latijns-Amerika, met een dynamiek die de Aziatische markt rivalen - minder dan de helft van de Chinese bevolking, produceert aanzienlijk meer dan dit - biedt mogelijkheden tegen zeer aantrekkelijke consumptie en de snelle groei van de binnenlandse consumptie.

Om zaken te doen in deze nieuwe Latijns-Amerika, een nieuwe richting van managers, wordt de nieuwe spelers die het spel zijn vastgesteld door andere acteurs veranderen vereist.

Steeds meer economische sectoren, de protagonisten komen uit opkomende economieën. Echter, sommige ontwikkelde economieën ook zijn acteurs, wat leidt tot een gedwongen tussen de ontwikkelde wereld en de opkomende verkeer, het creëren van scenario's waarin de onbalans is niet een toevallige gebeurtenis, maar de natuurlijke staat.

Begrijpen hoe zaken te verwoorden tussen opkomende economieën van Zuid-en Noord, Oost en West vereist een systematische hoeveelheid kennis die alleen in opleidingen kan worden bereikt, zoals de Multinationale MBA, het delen van ervaringen met andere senior managers en deelnemers uit de regio.

Double Degree:

 • US Master Degree (Adolfo Ibáñez School of Management)
 • Corporate MBA (ESADE Business School)

59393_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_082358.png

02 / Wat

De Multinationale MBA is de beste MBA voor het senior management in Latijns-Amerika.

Single formaat:

§ Flexibel: 1 week om de 2 maanden voor 15 maanden

§ multinationale: De modules plaatsvinden:

 • Barcelona
 • Madrid
 • Miami
 • Santiago
 • Silicon Valley
 • Shanghai / Beijing

§ Sterke conceptuele training met praktische, flexibele en innovatieve aanpak.

Burgemeester De anciënniteit in de regio: gemiddelde leeftijd 41.

meest krachtige zakelijke netwerk in Latijns-Amerika:

 • § 65% C-Suite, 19% Company, 16% CEO

Cutting-edge dual degree in business universiteiten.

 • § Adolfo Ibáñez: # 2 in de ranking van MBA's in Latijns-Amerika (Amerika Economia).
 • § ESADE: # 5 ranking business school in Europa (Financial Times) en # 6 in executive education in de wereld (Amerika Economia).

internationale faculteit met Ph.D. en ondernemende rol als managers of consultants.

59408_rsz_20171030ynb6r4wgtemc1orf_kmtt2_large.jpg

3 / Een nieuwe visie

In de afgelopen jaren de wereld is gegaan door Demystifying ervaringen. De crisis van 2008 heeft ons geleerd dat markten falen, dat landen die vrije markt te bevorderen plotseling hevig interventen kan worden en zelfs de grootste bedrijven kunnen in het knipperen van een oog vallen. In het afgelopen jaar, China, de belangrijkste motor van de groei worden plotseling gestopt, grondstoffen die ooit een bron van onuitputtelijke rijkdom ingestort waren en alle investeringen moeten worden heroverwogen.

Het is dus duidelijk dat we nodig hebben om vaardigheden en brede conceptuele kaders die ons in staat stellen om diep te begrijpen onze werkelijkheid, stel je de mogelijke toekomstscenario's en het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën die ons in staat om de kansen die verandering brengt exploiteren ontwikkelen.

De multinational MBA van Adolfo Ibañez School of Management en ESADE Business School biedt niet alleen een conceptuele kaders en vaardigheden op een pragmatische en geschikt is voor senior managers en ondernemers, maar ook door de internationale faculteit en Ibero-Amerikaanse studenten zorgt voor een unieke omgeving om de eigenaardigheden van het zakendoen in elk land in Latijns-Amerika te begrijpen.

Onze Multinationale MBA is ontworpen om senior management te trainen, articuleren van de kennis van de functionele gebieden, zoals Control, Marketing, Operations, Finance en Human Resources, rond de stappen van het proces in 8 modules:

 1. Awareness: Het begrijpen van onze persoonlijke vaardigheden en mogelijkheden om te verbeteren als leiders van ons bedrijf en het milieu
 2. Scenario: inzicht in de toekomst (macro-economische, politieke en concurrerende) mogelijke scenario's en mogelijkheden.
 3. Orkestratie Strategie: Het bouwen van een strategie die ons in staat stelt om onze bedrijven te verwoorden in te spelen op nieuwe kansen, diversiteit van de mogelijke scenario's en het genereren van veranderingen in de concurrerende omgeving in plaats wordt bepaald door het.
 4. Waarde Implementatie: implementeren zakelijke netwerken met de flexibiliteit om te reageren op het milieu en / of opnieuw te definiëren is .
 5. Nummers: finance activiteiten, monetariseren van de waarden die zijn gegenereerd en harmonisatie van de belangen van de verschillende belanghebbenden van essentieel belang voor het creëren van die waarde.
 6. Alignment: het ontwikkelen van vaardigheden aan te werven en te beheren talent, teams te bouwen en af te stemmen ze in overeenstemming met de strategie.
 7. Emergent Sfeer: een bezoek aan China om te zien hoe om zaken radicaal te doen in een totaal andere cultuur met een politieke, sociale en economische kader verandert van jaar tot jaar het genereren van enorme zakelijke kansen.
 8. Uitvoering: Run innovatie in de praktijk, reisde door de geschiedenis van de mensheid om de problemen van de uitvoering van strategieën te begrijpen en hoe groot worden herhaald in onze bedrijven.

59409_ScreenShot2017-10-30at08.14.07.png

De Multinationale MBA wordt georganiseerd om essentiële vaardigheden managers bouwen om deze richting gaan. Het programma wordt geleverd over de breedte van het hele noordelijk halfrond het maximaliseren van de ESADE hoofdkantoor en Adolfo Ibáñez School of Management hebben in Spanje en Miami. Modules in Silicon Valley en China geven ons de gelegenheid om de twee meest dynamische economieën in het noordelijk halfrond te bezoeken, inzicht in de mogelijkheden die zij voor Latijns-Amerikaanse bedrijven te presenteren en de meest succesvolle management paradigma's in high-verandering te analyseren.

Adolfo Ibáñez School of Management en Esade Business School zijn permanent Fout Nee tot de top drie business schools in respectievelijk Latijns-Amerika en Europa en zet in de mutinational MBA beste leraren, het combineren van de grens van het wetenschappelijk denken in de zakelijke wereld met 'best practices' en professionele ervaringen. Concepten geleerd in de klas gelden de volgende dag in het bedrijf.

Is uw bedrijf voorbereid op toekomstige uitdagingen en leiden uw branche? We leven in tijden van verandering en de oprichting van een nieuwe economische en concurrentiële orde. De wereld wordt steeds multipolaire naar een werkelijkheid waarin het relevant onderscheid is steeds minder een die opkomende markten en ontwikkelde markten, markten onderscheidt aan de groei en no-groeimarkten te creëren. Samen zijn meerdere factoren veranderen van de aard van een groot aantal industrieën, waardoor verouderde business modellen die in hen de overhand hebben gehad voor decennia. Er zijn maar weinig bedrijven die buiten de impact van de digitale wereld, de economische crisis die een groot deel van de "oude" Europa, of de groeiende vraag van klanten die steeds meer vraag naar minder heeft beïnvloed leven. Maar deze veranderingen zijn niet alleen buiten het bedrijf. Hoe om leiderschap, team management en de manier waarop wij werken u zien ook significant gewijzigd oefenen. We kunnen niet langer beheren zoals is gebeurd in het verleden, die nieuwe manieren van het leiden en managen van teams nodig.

In deze context is de toonaangevende bedrijven zijn die in staat zijn om te innoveren, het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en business modellen die een superieure waarde voor haar klanten en gebruikers zijn. Deze bedrijven ontwikkelen van emotionele relaties met hun klanten en medewerkers, en dat verder aan te passen aan de economische en concurrentiële omgeving aanwezig, proberen de regels en de toekomst van hun industrieën te definiëren.

De wereld van het management heeft niet geleefd zich niet bewust van deze realiteit, en heeft in de afgelopen jaren ontwikkelde een aantal nieuwe management tools die verouderde veel maakt van degenen die deel uitmaken van de gewone werkelijkheid van de business schools waren slechts 10 of 20 maakt jaar. Nieuwe tijden vragen om nieuwe theorieën en tools om het beheer te gaan met succes.

Dit is het fundament waarop de Multinationale MBA van ESADE en Adolfo Ibáñez School of Management is gebouwd. Twee toonaangevende internationale scholen gevestigd in Europa en Latijns-Amerika op zoek naar toe te voegen aan de ontwikkeling van innovatieve benaderingen te ondersteunen. De Multinationale MBA streeft naar de ontwikkeling van toonaangevende ondernemingen te ondersteunen, door middel van deze nieuwe instrumenten en mogelijkheden die kunnen inspelen op de uitdagingen van de huidige, maar vooral de toekomst in staat zijn om te creëren. En ik merkte op de toekomst en geen toekomst, want we hebben om af te stappen van de traditionele deterministische werkelijkheid te vernemen dat de nieuwe context opent meerdere opties.

De Multinationale MBA is een innovatief programma, vanaf de conceptie tot op weg om de inhoud te ontwikkelen. Het programma wil provoceren, te reflecteren en trekken het beste uit elk van de deelnemers aan de leiders van de nieuwe business order dat wordt gevormd worden.

04 / De beste Partnership

Adolfo Ibáñez University Alumni

Meer dan 6.000 afgestudeerden in hun MBA-programma's nu spelen zowel de publieke sector en de particuliere sector in 23 landen, en meer dan 17.000 leidinggevenden, Chileense en buitenlandse, hebben gekozen voor afgestudeerden, seminars en andere educatieve programma's continue business school. Door middel van haar afgestudeerden, heeft de Universiteit Adolfo Ibáñez een belangrijke rol in ieder van de processen van transformatie van Chili, een land dat op het gebied van ontwikkeling en economische groei in Latijns-Amerika gespeeld.

ESADE Alumni

Nadat het door de klassen van ESADE MBA afgestudeerden multinationale gaan uitmaken van ESADE Alumni, een uitgebreide behalen door gevormd door meer dan 48.500 mensen werkzaam in 114 landen op 5 continenten. Een gemeenschap die actief is het bevorderen van professionele en sociale relaties tussen haar leden, begeleiden hen bij de ontwikkeling van hun loopbaan en werken aan het prestige van de titels te versterken. De ESADE Alumni network is ingedeeld in hoofdstukken in meer dan 20 landen en een tv-station zelf, waar u lezingen en discussies kunt volgen onder vele andere dingen. Maar bovenal, het is een hulpmiddel om te openen nieuwe mogelijkheden voor netwerken Alumni en hun bedrijven.

06 / Aan wie

De Multinationale MBA is speciaal ontworpen voor het senior management:

 • C level executives van multinationale ondernemingen
 • Voor bedrijven
 • Erfgenamen van familiebedrijven

In 2017 hebben we 10 generaties afgestudeerden die zal toetreden tot de meest krachtige netwerk van ondernemers en senior executives in Latijns-Amerika.

59394_ScreenShot2017-10-30at08.32.50.png

59395_ScreenShot2017-10-30at08.33.06.png

/ Testimoniales Graduate

"Ik leefde een leven transformerende ervaring, zowel professioneel als persoonlijk. Ik kijk ernaar uit om te geloven dat ik analytische vaardigheden en kritische tot het ontwerpen van betere plannen hebben ontwikkeld, betere beslissingen te nemen, maken minder fouten, namens mijn bedrijf en mijn familie gevoel. De tijd zal het leren. Hoe dan ook, ik heb vandaag de eer rekenen op de vriendschap en gezelschap van een prachtige groep klasgenoten. Ik leerde van leraren en collega's, bezoeken aan bedrijven en steden, kreeg ik wat ik wilde om te kiezen voor de Multinationale MBA, en nog veel meer. "

Lapenta Pedro Zambrano (Ecuador)

uitvoerend voorzitter

media Ediasa

Multinationale MBA '16

"Het maken van de Multinationale MBA heeft betekend voor mij veel meer dan ik aanvankelijk had verwacht. Internationale ervaring als het stimuleren van tijd doorbrengen in plaatsen zoals Silicon Valley, Shanghai, Barcelona onder anderen, heeft mij een zeer volledig beeld van wat er gebeurt in de wereld op de macro-economische en enterprise-niveau gegeven. Hoor uit de eerste hand getuigenissen van de protagonisten van zulke uiteenlopende bedrijven leidend in hun sector zeer technologische, industriële bedrijven, het ontwerp is van grote toegevoegde waarde voor iedereen die in een positie van Management. Ik kan niet anders dan de eigen bijdrage die dit programma betekende dat de kwaliteit van de studenten en docenten, zowel menselijk als professioneel, maakt het een onvergetelijke ervaring, zeker vriendschappen die een leven lang gevestigd zijn laatste" te noemen.

Mónica Anaya (Spanje)

Hoofd van Cash Equities

Grupo Santander

Multinationale MBA '16

Best Graduate Award '16 Generation

"Deelname aan het programma is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in de afgelopen jaren. Ik ben begonnen met de intentie om mijn kennis en vaardigheden bij te werken en uiteindelijk het stimuleren van mijn carrière en mijn persoonlijke leven boven verwachting. Alle sorry voor de multinational deskundigheid was ik, om niet drie of vier jaar eerder hebben gevonden, omdat het aantal verschillende dingen gedaan zou hebben en succesvol".

Roberto Salas Guzman (Ecuador)

CEO

Masisa SA

Multinationale MBA '16

07 / Waar

Van de 8 modules van de Multinationale MBA, worden 3 gehouden in Miami, 1 in Silicon Valley (USA), 1 in Santiago (Chili), 1 in Madrid (Spanje), 1 in Barcelona (Spanje) en 1 in Shanghai en Beijing (China).

/ Modules

59397_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081543.png1 Awareness (Miami, USA / november)

 • persoonlijke Awareness
 • Management Team Dynamics
 • Strategic Development Perspective
 • Persoonlijke Effectiviteit en verbetering is het resultaat

59398_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081554.png2 Scenario (Madrid, Spanje / Januari)

 • Leading in contexten van onzekerheid
 • Future Trends and Market Opportunities
 • Building & Scenario Planning Scenario
 • Decision Making

59399_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081604.png3 Strategie Orchestration (Silicon Valley, USA / maart)

 • Competing on the Edge.
 • Innovation & Change Rules of the Game.
 • Groeistrategieën: Het maken en vastleggen waarde.
 • digitale transformatie

59400_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081617.png4 Value Deployment (Barcelona, ​​Spanje / mei)

 • Beheer vs Momentum
 • 4P 4C is het 4I's
 • Product Innovation Integral Value Proposition
 • Power and Personal Brand

59401_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081630.png5 Numbers (Miami, USA / juli)

 • Diagnose en Financiële Analyse.
 • Vision financiële beslissingen: Risico's,
 • Kansen en de waarde van flexibiliteit.
 • Waardering van Business Strategies.
 • Financiering en Corporate Governance.

59402_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081644.png6 Alignment (Santiago, Chili / september)

 • Persoonlijk leiderschap en apparatuur.
 • Invloed, Macht en Overtuiging in organisaties.
 • Coaching en ontwikkeling van vaardigheden.
 • Organisatorische afstemming.

59403_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081701.png7 Emergent Atmosphere (China / november)

 • De groei van nieuwe economieën: de Chinese economie en de impact ervan op de wereld.
 • Zakendoen in contexten politicaleconomic Transformation.
 • De globalisering van de Chinese bedrijven.
 • China's relaties met Europa, de VS en Latijns-Amerika.

59404_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_081716.png8 uitgevoerd (Miami, USA / Januari)

 • Bronnen, methoden en innovatieprocessen.
 • Strategische implementatie: historische en actuele voorbeelden.
 • De geheimen van succesvolle strategische uitvoering.
 • Leren van fouten in de uitvoering.

08 / Hoe

De dynamiek van het programma wordt gekanaliseerd in 8 modules (stadia van de strategie), zullen de deelnemers reizen op een geïntegreerde manier te verbeteren besluitvorming uitvoerende macht.

Er zijn 5 kenmerken van onze docenten op hun tour van elke module:

 • Ik domineren de stand van de techniek in elke discipline,
 • II "hebben originele ideeën gepubliceerd in toonaangevende zakelijke tijdschriften op zijn vakgebied,
 • III "mayeutics als methode (case studies)
 • IV 'tonen echte voorbeelden van de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa en de rest van de wereld en de bedrijfssectoren zij behoren tot de deelnemers,
 • V "en de laatste, maar ook van essentieel belang in het bedrijfsleven executive education, tentoonstellingen en interactie met de deelnemers zijn leuk en dynamisch.

59405_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_093331.png

09 / Global Recognition

Zowel de School of Business aan de Universiteit Adolfo Ibáñez en ESADE Business School hebben -individualmente- met drie prestigieuze internationale accreditaties in de academische wereld bekend als de "Triple Crown".

Accreditatie door de AACSB International (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business), vertegenwoordigt de hoogste in de wereld in termen van wetenschappelijke kwaliteit certificeringen voor business management programma's prestatie. Minder dan 5% van de zakelijke programma's krijgen deze accreditatie. AACSB is gespecialiseerd in undergraduate programma's, master en doctoraat in het bedrijfsleven en de boekhouding. Hun accreditatienormen zoeken naar de hoogste niveaus van kwaliteit van het onderwijs, continue verbetering en uitmuntendheid in al haar programma's.

EQUIS (European Quality Improvement System). Certificeert Business Schools in zijn geheel, dat wil zeggen alle programma's worden aangeboden door de instelling. EQUIS beoordeelt de balans tussen academische kwaliteit, professionele excellentie, de interactie met het bedrijfsleven en internationalisering.

AMBA (The Association of MBA). Accrediteert MBA-programma's en vertegenwoordigt momenteel een wereldwijde standaard voor alle MBA-programma's in de wereld. Zijn strenge criteria verklaren dat alleen programma's die de hoogste normen aan te tonen op het gebied van onderwijs, curriculum en student interactie te verkrijgen accreditatie.

Slechts 1% van de business schools in de wereld te delen de hoofdprijs van het hebben van de steun van de 3 meest prestigieuze accreditatieorganisaties internationaal.

De "Triple Crown" is synoniem met prestige en de hoogste internationale normen van excellentie in het hoger onderwijs.

59406_rsz_screen_shot_2017-10-30_at_093318.png

10 / aanmelden en info

Vereisten

 • hbo-opleiding van een instelling als zodanig erkend door de autoriteiten van het land van afgifte.
 • professionele ervaring van 8 jaar ten minste en ten minste 4 jaar in senior management.
 • Engels gemiddeld of hoger niveau.
 • Vul het aanvraagformulier of de toepassing pack, beschikbaar op de website van het programma.
 • Persoonlijk gesprek.
 • De betaling van $ 150 nominatie geld kosten concept (woonachtig in de VS en Latijns-Amerika).

Omvat niet de vertaling van transcripten, diploma en certificering titel.

Application rondes onderworpen aan overboeking:

 • van 31 mei
 • 31 juli
 • 30 september

Prijs Program

§ Programma Prijs: US $ 75.000.

Het omvat eerste betaling van US $ 10.000 voor het collegegeld en verblijf in China.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op October 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Duration
Duur
15 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
75,000 USD
Locations
Verenigde Staten - Miami, Florida
Startdatum: Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2018
Verenigde Staten - Miami, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Het omvat eerste betaling van US $ 10.000 voor het collegegeld en verblijf in China