Lees de Officiële Beschrijving

In het kort:

 • Volledig geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA) - een van de slechts 43 in het Verenigd Koninkrijk en 2% van de universiteiten wereldwijd
 • Kleine cohortgroottes bieden een ondersteunende en samenwerkende leeromgeving
 • De cursus wordt blok afgeleverd en er zijn drie toegangspunten per jaar.
 • Internationale studenten kunnen zich aanmelden

Samenvatting van de cursus

De Salford MBA (Master of Business Administration) is ons vlaggenschipprogramma, een volledig AMBA geaccrediteerde graad die zich concentreert op het ontwikkelen van de brede leiderschaps- en bedrijfsmanagementvaardigheden die je nodig hebt om op hoog niveau te gedijen, in welke sector je ook werkt. accreditatie is uw garantie voor de kwaliteit van het programma, het onderwijs en de resultaten.

Studeren aan het Salford MBA-programma betekent dat je deel uitmaakt van een klein studentencohort dat samenwerkt in een ondersteunende en collaboratieve omgeving waar academici en studenten hun leren delen en hun kennis opbouwen.

Het programma biedt vier Pathways zodat je je specialistische interessegebied kunt volgen: strategisch leiderschap, digitaal zakendoen, sportactiviteiten en leiderschap op het gebied van Executive Education.

Gedoceerd in vier modules plus een werkgebaseerd project, wordt de MBA in een gemengd formaat afgeleverd. Je studeert drie kernmodules en volgt vervolgens de gespecialiseerde module voor de MBA- Pathway je hebt gekozen. Voor elk van de vier modules, breng je zes blokken van twee dagen door aan de Salford Business School. Daarnaast zijn er out-of-the-classroom activiteiten zoals bedrijfsbezoeken en gastsprekers waarbij het projectwerk in uw eigen tijd moet worden voltooid. Internationale studenten moeten er rekening mee houden dat UKVI-regels extra aanwezigheid vereisen; Neem contact op met ons (Julie Kelly, jmkelly@salford.ac.uk) om de laatste informatie te bekijken.

Je maakt je jaar af met een consultancyproject van 3 maanden rond een probleem binnen je eigen organisatie of een andere organisatie.

Je zult putten uit je eerdere managementervaring om met docenten en medestudenten in discussie te gaan, en vervolgens de studiebeurs en het onderzoek gebruiken om je leren terug naar de werkplek weer te geven. Ons brede scala aan modules en unieke zakelijke partnerschappen maken dit programma een ideale optie voor ambitieuze managers die hun kennis willen verbeteren in een breed scala aan geavanceerde vaardigheden.

Het Strategic Leadership- Pathway is ons generalistische loopbaanontwikkelingsprogramma gericht op gemotiveerde professionals die hun bedrijfskennis willen verbreden en streven naar een hogere functie.

De Digital Business Pathway op de toenemende vraag naar digitaal onderlegde bedrijfsleiders met de strategische vaardigheden die een goed geïnformeerde besluitvorming mogelijk maken in het licht van een snel veranderend technologisch en economisch landschap.

De Sports Business Pathway is ontwikkeld door het gerespecteerde Center for Sports Business van de universiteit. Het is bedoeld voor leidinggevenden die ernaar streven op het hoogste niveau in de sportindustrie te werken en profiteert van de positie van de universiteit in het hart van het noordwesten. De school heeft een aantal uitzonderlijke samenwerkingsverbanden met organisaties die buiten de bestaande limieten sporten openen. Daarnaast is BBC Sport een buur van de universiteit van MediaCityUK en twee van de grootste merken in het wereldvoetbal - Manchester United en Manchester City - liggen voor onze deur .

De Executive Education Leadership- Pathway is ontworpen om ervaren onderwijsmanagers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​moderne academie of groep academies te leiden. Op basis van het Postgraduate Certificate in Executive Education Leadership, zal het programma u inzicht verschaffen in de operationele en marketingvraagstukken waarmee onderwijsmanagers worden geconfronteerd in de veranderende onderwijsomgeving.

cursus details

De cursus wordt blok afgeleverd en er zijn drie toegangspunten per jaar. Je bestudeert de eerste drie modules hieronder in een reeks, afhankelijk van je startdatum en eindig met het laatste Business Innovation Live Project wanneer je het geleerde in de praktijk gaat brengen.

Core Modules

 • Economie met financieel management (30 studiepunten)
 • Marketing met Operations Management (30 studiepunten)
 • Organisatiegedrag en verandering (30 credits)

U kiest vervolgens een van de volgende modules, afhankelijk van het Pathway u hebt gekozen

 • Strategisch leiderschap (Salford MBA Pathway ) (30 studiepunten)
 • Digital Business (Digital Business Pathway ) (30 studiepunten)
 • Sports Business (Sports Business Pathway ) (30 credits)

Je maakt je programma af met het unieke Business Innovation Live Project (BILP)

 • MBA Business Innovation Live Project (60 studiepunten)

Toelatingseisen

Normaal minimaal 2: 2 graad of equivalent in een bedrijfsgerelateerd onderwerp.

Kandidaten moeten een minimum van drie jaar voltijds werkervaring hebben na de studie met bewijs van managementverantwoordelijkheid.

Een breed scala aan beroepskwalificaties wordt ook overwogen voor het gedeeltelijk voldoen aan de toegangscriteria.

Accreditatie van voorafgaand leren (APL)

We verwelkomen sollicitaties van studenten die mogelijk geen formele / traditionele toelatingscriteria hebben maar wel relevante ervaring hebben of in staat zijn om de cursus met succes af te ronden.

Het Accreditation of Prior Learning (APL) -proces kan u helpen om uw werk- en levenservaring te laten meetellen. Het APL-proces kan worden gebruikt voor toegang tot cursussen of om u vrijstellingen te geven voor delen van uw cursus.

Twee vormen van APL kunnen worden gebruikt voor toegang: de accreditatie van voorafgaand gecertificeerd leren (APCL) of de accreditatie van Prior Experiential Learning (APEL).

Engelse Taalvereisten

Normaal gesproken moeten internationale aanvragers ook bewijs van bekwaamheid in het Engels leveren. Dit neemt de vorm aan van IELTS 6.5-bandscore zonder element lager dan 5,5 of een equivalent SELT-cijfer.

Geschikt voor

Afgestudeerden van elke discipline met drie of meer jaar werkervaring met een aanzienlijk niveau van verantwoordelijkheid op toezichtniveau. Onze studenten zijn een mix van door de werkgever gesponsorde leidinggevenden en degenen die in staat zijn om hun eigen middelen te wijden aan de ontwikkeling van hun carrière. De modulaire structuur van het programma biedt goede niveaus van flexibiliteit om kandidaten in staat te stellen hun inzet voor werkgevers of de eisen van hun eigen bedrijf voort te zetten.

Het Executive Education Leadership-programma is relevant voor mensen met minimaal drie jaar managementervaring binnen een academie, school of onderwijsorganisatie.

Profiel van de aanvrager

Om gedurfde leiders te creëren, hebben we geëngageerde studenten nodig die de kansen die we bieden willen begrijpen. Naast leren op de campus, doe je zelfstudie en onderzoek buiten het klaslokaal. Als je ambitieus, creatief, competitief en vastberaden bent, maar toch de noodzaak van samenwerking, consensusvorming en compromis realiseert, is onze MBA voor jou.

We zijn niet op zoek naar pas afgestudeerden voor deze cursus, het is ontworpen om tegemoet te komen aan de ambities van degenen die in het management zitten, mogelijk op een bescheiden niveau, die willen doorgroeien naar cruciale organisatorische rollen zoals de CEO, CIO, CFO of COO van een internationaal of nationaal belangrijke organisatie. Als alternatief, onze MBA-studenten zijn al actief of zijn op zoek naar hun eigen innovatieve en vooruitstrevende business vast te stellen.

Vergoedingen 2018-19

 • Voltijd: £ 17,550
 • Voltijd Internationaal: £ 17,550

Bijkomende kosten

U moet ook rekening houden met verdere kosten, zoals boeken, briefpapier, drukwerk, bindend materiaal en algemene kosten voor reis en bezoek.

Het programma omvat een studiebezoek overzee. De kosten van de reis zijn inbegrepen in de kosten, maar u betaalt voor uw maaltijden en eventuele extra's. Je zult ook een visum aanvragen en betalen indien nodig.

Onderwijs

Ons onderwijs combineert academische expertise met praktijkervaring, zodat uw leren praktisch, relevant en branchegericht is. Het programma wordt geleverd door academici die experts zijn in hun vakgebied maar die ook hebben gewerkt in - en sterke relaties onderhouden met - de industrie. Je leert door een combinatie van lezingen, seminars en tutorials, aangevuld met een reeks leeractiviteiten zoals bedrijfsbezoeken en gastsprekers. De cursus omvat een internationale studiereis van een week om uw bewustzijn van het nationale en internationale bedrijfsleven te vergroten.

De cursus wordt gegeven in vier modules van blokken van zes weken. Elke module bestaat uit twee dagen op de campus voor intensieve studieperiodes, met extra out-of-the-classroom activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken en gastsprekers. Onafhankelijk studie- en projectwerk wordt in uw eigen tijd voltooid met online ondersteuning via de virtuele leeromgeving van de universiteit, Blackboard.

In het laatste semester werkt u aan een Business Innovation Live Project, waarbij u optreedt als een consultant voor uw eigen of een externe organisatie, die advies en oplossingen biedt voor een echt zakelijk probleem.

Beoordeling

Tijdens de duur van uw cursus, zal een reeks evaluatietechnieken worden gebruikt. Soorten assessment omvatten essays, opdrachten, examens, meerkeuzetests, online tests, groepsrapporten en portfoliowerk.

employability

Afgestudeerden van het MBA kunnen verwachten een succesvolle carrière op te bouwen in vele sectoren, zowel de particuliere als de publieke sector. Een door AMBA geaccrediteerde MBA is de beste ter wereld en internationaal erkend als een cursus die managementafgestudeerden van een hoog kaliber produceert.

Afgestudeerden van The Salford MBA hebben een belangrijke rol gespeeld binnen grote multinationale organisaties tot het niveau van CIO, COO en senior vice-president. Anderen ontwikkelen hun eigen succesvolle bedrijf.

Levenslange AMBA-lidmaatschap

Naast het verdienen van een MBA, word je een lid van AMBA als lid van je cursusregistratie. Dit betekent dat u altijd contact kunt opnemen met Salford Business School's linkcontact, de vacatures van AMBA kunt bekijken, lezingen kunt bijwonen, studieavonden en lezingen kunt volgen en contact kunt opnemen met studenten uit uw cohort.

Als afgestudeerde University of Salford hopen we dat je contact met ons blijft houden. U kunt blijven profiteren van uw associatie met Salford Business School via het Alumni Office, dat u toegang biedt tot verschillende netwerkmogelijkheden, evenals de services Bibliotheek en Carrière. Salford Business School zal ook referenties blijven verstrekken aan toekomstige werkgevers zolang u ze nodig heeft.

Verbanden met de industrie

De University of Salford is ontstaan ​​uit de instituten van de late 19e eeuw die een getalenteerd, technisch bekwaam en professioneel personeel leverden om de snelgroeiende industrieën in het VK te ondersteunen. In de 21e eeuw is dit nog steeds sterk. Hoewel de industrie aanzienlijk is veranderd, is de behoefte aan branchegericht onderwijs even relevant.

Terwijl we het 50-jarig jubileum vieren, nemen we de principes die ons goed van pas hebben gebracht - Industrie, Integriteit en Initiatief - en herdefiniëren ze om ons vooruit te helpen.

In 2016 heeft de University of Salford haar Industry Collaboration Zone-programma geïntroduceerd om bestaande beste praktijken vast te leggen, te delen en uit te breiden. Industry Collaboration verenigt collega's, studenten, industrie en gemeenschappen door gedeelde kennis, leren en innovatie. Door baanbrekende uitzonderlijke partnerschappen in de sector, zijn wij toonaangevend in ervaringen uit de echte wereld en bereiden we studenten - op alle niveaus - voor op het leven.

Industry Collaboration biedt een real-world benadering van leren met een flexibel, op de industrie geïnformeerd en op onderzoek gebaseerd curriculum, mede gecreëerd door de universiteit en het bedrijfsleven. Leren is authentiek, actief en samenwerkend; dat wil zeggen, het gaat om het nemen van risico's, leren van zowel succes als falen. Onze studenten zijn voorbereid op de echte wereld door expliciet praktijk- en zelfbewustzijn, communicatievaardigheden, teamwerkvaardigheden en kritisch denkvermogen te ontwikkelen.

Voor Salford MBA-studenten neemt dit de vorm aan van door de industrie geïnformeerd onderwijs van academici die vakkennis combineren met praktijkervaringen. Dit wordt ondersteund door gastcolleges, echte case-study's en zakenreizen. Deze nemen een globaal aspect aan tijdens de overzeese reis; het bezoek van 2017 was naar Bogota, Colombia.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op April 11, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
17,550 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Sept. 2019

The Salford MBA

Salford MBA Taster Series - Dr David Beech - Performance Management

Manchester Storm and Salford Business School