De wereldwijde part-time MBA

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De wereldwijde part-time MBA

Stap op. Verander richting. Transformeer je carrière.

Locatie: Sao Paulo, Brazilië

Ervaar workshops die motiveren, projecten groeperen die uitdagen en collega's die inspireren. Met dit flexibele, wereldwijde programma kunt u met ons studeren in Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong of São Paulo. Onderscheid uzelf vanaf de eerste dag op de werkplek.

De Manchester Global Part-time MBA is ontworpen om te passen rond werk en persoonlijke verplichtingen, waardoor u de flexibiliteit hebt om te studeren wanneer het u het beste uitkomt.

Lesgeven van wereldklasse wordt in blokken in residentiële workshops afgeleverd, aangevuld met online activiteiten om de leerervaring te verrijken. Dit betekent dat uw fysieke afwezigheid op kantoor van tevoren is gepland voor minimale onderbreking van de loopbaan. Mocht je carrière je naar het buitenland brengen, dan kun je je studie naadloos voortzetten in een van onze zes wereldwijde centra.

Het programma wordt volledig in het Engels gedoceerd en we brengen Alliance MBS-academici naar Sao Paulo voor lessen. In Brazilië runnen we de Global MBA in samenwerking met FGV, een prestigieuze lokale business school, en enkele modules in het programma worden gegeven door hun academici die hetzelfde programma wereldwijd volgen.

Onze blended learning-aanpak biedt een uitgebalanceerde combinatie van zelfstudie en praktisch leren met internationale collega's. Een typisch semester zal bestaan ​​uit maximaal drie face-to-face workshops, die back-to-back worden gegeven in een van onze centra over de hele wereld. Daarnaast volg je online tutorialsessies, studeer je online in een speciale e-learningomgeving en neem je deel aan forumdiscussies met e-tutors en collega's.

(vragen moeten worden gericht aan contato@mbsbrazil.com.br )

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Manchester Business School was founded in 1965 and is one of the UK’s first business schools. In 2015, we celebrated our 50th anniversary.

Manchester Business School was founded in 1965 and is one of the UK’s first business schools. In 2015, we celebrated our 50th anniversary. Lees Minder
São Paulo , Manchester + 1 Meer Minder

Accreditaties