Deeltijd Executive MBA

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Integreer uw opleiding in een druk werk- en privéleven door met de zeer flexibele Global Executive MBA-deeltijdopleiding van Hult zelf te bepalen waar, hoe en wat u studeert.

Deeltijdopleiding Global Executive MBA aan Hult

De uiterst flexibele deeltijdopleiding Global Executive MBA aan Hult van 18 tot 24 maanden is opgezet voor werkende professionals die hun carrière willen verbeteren, hun vaardigheden toekomstbestendig willen maken of een carrièreswitch willen maken. Studeer één keer per maand één weekend van vier dagen en versnel uw studievoortgang door uw studie in de eerste zomer te comprimeren, wat betekent dat u in slechts 18 maanden uw EMBA kunt behalen.

Als u in Amerika woonachtig bent, kunt u eveneens kiezen voor de Metropolitan EMBA-opleiding aan Hult, waarmee u twee weekenden per maand in de dichtstbijzijnde stad kunt studeren en kunt afstuderen met een Amerikaanse en Britse MBA-graad.

123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Curriculum

Bij Hult zijn wij van mening dat de beste manier van kennismaking met het bedrijfsleven en het leren van leiderschap is door te doen. Daarom benadrukt het Executive MBA-curriculum van Hult de praktische toepassing bij elke stap. Terwijl u technische bedrijfskennis en -theorie studeert, zult u deze ook voortdurend toepassen, waardoor u uw soft skills verbetert en uw leiderschapsvermogen vergroot.

Global Executive MBA-studenten kunnen ervoor kiezen op onze campussen in Boston, Londen of Dubai te studeren en kunnen keuzevakken volgen op elke Hult-campus. Als Global Executive MBA-opleiding verwachten we dat u ten minste één cursus volgt op een Hult-campus in een ander land dan dat van uw thuiscampus.

De Executive MBA-opleidingen aan Hult hebben hetzelfde curriculum als onze bekroonde Global One-Year MBA en afgestudeerden ontvangen een Amerikaanse en Britse Master of Business Administration-graad.

Methodiek

Op Hult kijkt u verder dan het bedrijfsleven en leert u meer over de wereld, de toekomst en uzelf door een praktische benadering die onderdeel is van de studentenervaring en het curriculum.

Volop diversiteit

Met klasgenoten van meer dan 160 nationaliteiten die meer dan 100 verschillende talen spreken komt u meer te weten over de wereld en hoe u in verschillende culturen kunt werken.

Leren door te doen

Breng de theorie in de praktijk en doe tijdens uw studie uit de eerste hand ervaring op door in verschillende teams te werken bij het oplossen van praktijkgerichte problemen.

Met zelfvertrouwen leiding geven

Ontwikkel diep zelfbewustzijn door zelfevaluaties en diagnose van vaardigheden en blijf uzelf verbeteren door oefening, coaching en peer-feedback.

Vorm geven aan de toekomst

Leer hoe u in tijden van continue verandering tot uw recht komt, krijg inzicht in de technologieën die tot veranderingen leiden en hoe deze kunt inzetten om vorm te geven aan de toekomst.

Cursussen en keuzevakken

U kunt ervoor kiezen de Global Executive MBA-studie aan Hult in 18 of 24 maanden af te ronden. Kiest u voor 18 maanden, dan volgt u in de zomer van uw eerste jaar extra keuzevakken. Kiest u ervoor om er twee jaar over te doen, dan spreidt u uw zes keuzevakken over de twee zomers. Als Global Executive MBA-opleiding verwachten we dat u ten minste één cursus volgt op een Hult-campus in een ander land dan dat van uw thuiscampus.

Jaar 1

Najaar

Winter

Voorjaar

Zomer

 • Immersion
 • Financial Accounting
 • Operations Management
 • Business & Global Society
 • Internationale Marketing
 • Financieel Management
 • Keuzevakken
 • Keuzevakken

Sep - dec

Jan - mrt

apr

Mei - jul

Jaar 2

Herfst

Winter

Voorjaar

Zomer

 • Leadership Development
 • Managerial Economics
 • Organizational Behavior
 • Global Strategy
 • Analytics in Business Decisions
 • Future Mindset
 • Capstone Experience
 • Keuzevakken

Sep - dec

Jan - mrt

apr

Mei - jul

*Cursusnamen en volgordebepaling zijn onder voorbehoud

Wereldwijde campuslocaties

Studeer op meerdere campussen en bekijk zaken vanuit een echt wereldwijd perspectief. Start uw opleiding in Boston, Londen of Dubai en volg uw keuzevakken op nog eens twee campussen van Hult verspreid over de wereld. Als Global Executive MBA-opleiding verwachten we dat u ten minste één cursus volgt op een Hult-campus in een ander land dan dat van uw thuiscampus. U studeert samen met studenten van meer dan 160 nationaliteiten en beschikt bij uw afstuderen over een wereldwijd netwerk.

Toelatingseisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring (gemiddeld 11 jaar).
 • Bachelor-diploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Bewijs van bekwaamheid in het Engels indien van toepassing (d.w.z. TOEFL/IELTS).

Meld u nu aan en een van onze inschrijvingsadviseurs zal contact met u opnemen om u tijdens het proces te ondersteunen.

Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lees meer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder