Deeltijd Programma's

Deeltijd Masters of Business Administration en Deeltijd Executive Masters of Business Administration zijn graduate programma's die worden aangeboden door business school en worden ingepland rondom een flexibel schema.

Een {LINK_START}Deeltijd MBA vereist hetzelfde aantal uren voor de afronding als een voltijd variant, maar deze zijn simpelweg verspreid over een langere periode. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, ondernemerschap, management, marketing, communicatie, economie en financiën, kan een deeltijd MBA of een deeltijd EMBA leiden tot kans op een management functie en betere loopbaanperspectieven.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden deeltijd MBA en EMBA programma's aan. Het is gebruikelijk dat studenten vakken volgen zoals financiën, kosten analyse, leiderschap, gedrag in organizational behavior, technologie en operations management, marketing, etc.

Het brede scala aan deeltijd MBA en EMBA programma's kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Begin jouw zoektocht met het bekijken van de populairste deeltijd MBA en EMBA programma's in de lijst hieronder.

Recent toegevoegde Deeltijd MBA's

Western Carolina University

Meester in bedrijfsadministratie

December 10, 2018
Ons MBA-curriculum is ontworpen in samenwerking met werkgevers in het westen van North Carolina, de faculteit van het WCU College of Business en recente afgestudeerden met een MBA. Onze studenten verlaten het programma Business Ready® om te voldoen aan de werkgelegenheidsbehoeften van aspirant-afgestudeerden en het regionale bedrijfsleven.

emlyon business school MBA programs

Executive MBA

November 27, 2018
Het Executive MBA-programma op emlyon business school is ontworpen als een belangrijke mijlpaal in de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Professioneel zult u uw managementvaardigheden versterken en een frisse blik werpen op uw managementpraktijken. Persoonlijk ondersteunt het programma u in uw persoonlijke ontwikkeling, en maakt het de weg… [+] vrij voor uw voortdurende persoonlijke groei en bereidt het u voor om uw gekozen carrièredoelen beter te definiëren. [-]

Kaplan Singapore

Master of Business Administration - Murdoch University

November 27, 2018
Deze Master of Business Administration-programma bestaat uit 8 eenheden en kan worden voltooid in 12 maanden.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat zijn deeltijd Business Studies?

Deeltijd Business Studie programma's zijn een optie voor hen die de academische en professionele kwalificaties die verbonden zijn aan een business studie diploma willen verkijgen, zonder zich te verbinden aan een voltijd studieschema. Business Studies programma's zijn beschikbaar op bachelor, master en PhD niveau. Deeltijd business studie programma's, zoals een deeltijd MBA en EMBA, combineren marketing, boekhouden, financiën en organisatiekunde.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Deeltijd studie in Business?
Deeltijd Business studies kunnen cruciale professionele kwalificaties aan pas-afgestudeerden meegeven of aan werkende professionals met veel ervaring. Het is bewezen dat deeltijd MBA en EMBA studies ervoor zorgen dat afgestudeerden een grotere kans hebben om in aanmerking te komen voor een promotie. Deeltijd business studies zijn uitermate geschikt voor ondernemers om nieuwe waardevolle academische vaardigheden te ontwikkelen in combinatie met professionele ervaring. Het volgen van een deeltijd studie betekent dat andere belangrijke verplichtingen en verantwoordelijkheden niet hoeven te worden opgeofferd voor de studie.

Wat leer je tijdens een deeltijd studie in Business?
Er is een deeltijd programma beschikbaar voor bijna elk gebied, sector of specialisatie binnen de business. Top business scholen over de hele wereld bieden Deeltijd Business studies, EMBA's en MBA's aan in • Marketing • Sales • E-Business • Statistieken • Duurzaamheid • International Business • Management • Leiderschap • Public Relations • Communicatie • Human Resources • Finance • Innovatie • Banking • Boekhouden • Reclame • en veel meer

Wat zijn de kosten van een Business studie?
Het collegegeld en andere kosten die verbonden zijn aan het volgen van een deeltijd Business studie, hangen af van de business school, locatie, studievorm, duur en andere factoren. Sommige studenten kunnen wellicht in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van een publiek of private organisatie, of van de school zelf. Geïnteresseerden in een deeltijd business studie programma kunnen specifieke informatie rechtstreeks aanvragen bij de toelatingsafdeling van de school via deze website.

Wat voor carrierèperspectieven biedt een deeltijd Business studie?
Studies tonen aan dat afgestudeerden van een deeltijd Businiss studie meer kans hebben op het krijgen van een gewenste baan in het bedrijfsleven, of meer kans hebben op het krijgen van een promotie. Afgestudeerden van een deeltijd EMBA of MBA zijn succesvoller in het vinden van een leidinggevende functie binnen hun organisatie in vergelijking met sollicitanten zonder MBA. Of je nu voltijd, deeltijd of online studeert, de studievorm heeft weinig tot geen invloed op de kansen van de afgestudeerde op carrièreverbetering na het afstuderen. Het diploma dat je ontvangt na een deeltijd studie is evenveel waard als het diploma dat je ontvangt na een voltijd studie.

Wat zijn de eisen voor een Deeltijd Business studie?
De voorwaarden voor een Deeltijd Business programma hangen af van de aard van het programma en worden beschreven op de informatiepagina zelf. Aanvragers van een undergraduate Business programma moeten de eindcijfers van hun middelbare school inleveren. Aanvragers voor een graduate of postgraduatie studie moeten een bepaald eindcijfer gemiddelde hebben behaald bij hun Bachelor studies en er wordt ook vaak vereist dat ze een toelatingstest doen zoals de GMAT of GRE.

Waarom een Deeltijd Business studie online volgen?
Veel business studenten kiezen ervoor om een deeltijd Business studie online te volgen omdat het hen maximale flexibiliteit in hun planning geeft. Studeren in combinatie met werk, zorg voor familie of buiten de campus wonen kan bijzonder uitdagend zijn. Gelukkig bieden universiteiten vandaag de dag geaccrediteerde deeltijd Business programma's online aan via up-to-date e-learning technieken.

Waar kun je een deeltijd Business studie volgen?
Deeltijd Business programma's worden aangeboden aan academische instituten over de hele wereld. Veel studenten gebruiken hun Business studieperiode als een kans om in het buitenland te wonen en werken. Ook studenten die niet naar het buitenland kunnen verhuizen voor hun Business studie, kunnen hun diploma halen aan een top business school door middel van online studie. Dus lees vandaag nog meer over Deeltijd Business Studies!