Deeltijd Programma's

Deeltijd Masters of Business Administration en Deeltijd Executive Masters of Business Administration zijn graduate programma's die worden aangeboden door business school en worden ingepland rondom een flexibel schema.

Een {LINK_START}Deeltijd MBA vereist hetzelfde aantal uren voor de afronding als een voltijd variant, maar deze zijn simpelweg verspreid over een langere periode. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, ondernemerschap, management, marketing, communicatie, economie en financiën, kan een deeltijd MBA of een deeltijd EMBA leiden tot kans op een management functie en betere loopbaanperspectieven.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden deeltijd MBA en EMBA programma's aan. Het is gebruikelijk dat studenten vakken volgen zoals financiën, kosten analyse, leiderschap, gedrag in organizational behavior, technologie en operations management, marketing, etc.

Het brede scala aan deeltijd MBA en EMBA programma's kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Begin jouw zoektocht met het bekijken van de populairste deeltijd MBA en EMBA programma's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde Deeltijd MBA's

University of Baltimore, Merrick School of Business

Mba - Part-time

April 7, 2017
De universiteit van Baltimore MBA is ontworpen met u (en uw werkgever) in het achterhoofd. U heeft de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditionele klaslokaal, online of beide, het is uw keuze. Wat je ook beslist, leert u samen met andere studenten die op zoek zijn om professioneel te groeien, net als jij.

National American University

Master Of Business Administration - Het Internationale Bedrijfsleven

April 4, 2017
De Master of Business Administration (MBA) biedt een solide achtergrond op het gebied van het bedrijfsleven (beheer van een bedrijf), terwijl de Master of Management (MM) breidt uw kennis en vaardigheden uitvalsbasis in de omgeving van het management; (Beheer van mensen). Studenten zullen een wellrounded portfolio van management kennis, vaardigheden… [+] en capaciteiten te ontwikkelen samen met een holistische visie van de organisatie. [-]

Georgian Technical University

Master Of Science In Het Management En Het Beleid Van De Technologie

April 4, 2017
De masteropleiding in Management en Beleid of Technology zal haar afgestudeerden met de kennis en vaardigheden om complexe socio-technische problemen te analyseren, te structureren en hun oplossingen te modelleren, en het ontwerp en de uitvoering van complexe projecten, programma's en beleid op technologisch gebied uit te voeren .

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat zijn deeltijd Business Studies?

Deeltijd Business Studie programma's zijn een optie voor hen die de academische en professionele kwalificaties die verbonden zijn aan een business studie diploma willen verkijgen, zonder zich te verbinden aan een voltijd studieschema. Business Studies programma's zijn beschikbaar op bachelor, master en PhD niveau. Deeltijd business studie programma's, zoals een deeltijd MBA en EMBA, combineren marketing, boekhouden, financiën en organisatiekunde.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Deeltijd studie in Business?
Deeltijd Business studies kunnen cruciale professionele kwalificaties aan pas-afgestudeerden meegeven of aan werkende professionals met veel ervaring. Het is bewezen dat deeltijd MBA en EMBA studies ervoor zorgen dat afgestudeerden een grotere kans hebben om in aanmerking te komen voor een promotie. Deeltijd business studies zijn uitermate geschikt voor ondernemers om nieuwe waardevolle academische vaardigheden te ontwikkelen in combinatie met professionele ervaring. Het volgen van een deeltijd studie betekent dat andere belangrijke verplichtingen en verantwoordelijkheden niet hoeven te worden opgeofferd voor de studie.

Wat leer je tijdens een deeltijd studie in Business?
Er is een deeltijd programma beschikbaar voor bijna elk gebied, sector of specialisatie binnen de business. Top business scholen over de hele wereld bieden Deeltijd Business studies, EMBA's en MBA's aan in • Marketing • Sales • E-Business • Statistieken • Duurzaamheid • International Business • Management • Leiderschap • Public Relations • Communicatie • Human Resources • Finance • Innovatie • Banking • Boekhouden • Reclame • en veel meer

Wat zijn de kosten van een Business studie?
Het collegegeld en andere kosten die verbonden zijn aan het volgen van een deeltijd Business studie, hangen af van de business school, locatie, studievorm, duur en andere factoren. Sommige studenten kunnen wellicht in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van een publiek of private organisatie, of van de school zelf. Geïnteresseerden in een deeltijd business studie programma kunnen specifieke informatie rechtstreeks aanvragen bij de toelatingsafdeling van de school via deze website.

Wat voor carrierèperspectieven biedt een deeltijd Business studie?
Studies tonen aan dat afgestudeerden van een deeltijd Businiss studie meer kans hebben op het krijgen van een gewenste baan in het bedrijfsleven, of meer kans hebben op het krijgen van een promotie. Afgestudeerden van een deeltijd EMBA of MBA zijn succesvoller in het vinden van een leidinggevende functie binnen hun organisatie in vergelijking met sollicitanten zonder MBA. Of je nu voltijd, deeltijd of online studeert, de studievorm heeft weinig tot geen invloed op de kansen van de afgestudeerde op carrièreverbetering na het afstuderen. Het diploma dat je ontvangt na een deeltijd studie is evenveel waard als het diploma dat je ontvangt na een voltijd studie.

Wat zijn de eisen voor een Deeltijd Business studie?
De voorwaarden voor een Deeltijd Business programma hangen af van de aard van het programma en worden beschreven op de informatiepagina zelf. Aanvragers van een undergraduate Business programma moeten de eindcijfers van hun middelbare school inleveren. Aanvragers voor een graduate of postgraduatie studie moeten een bepaald eindcijfer gemiddelde hebben behaald bij hun Bachelor studies en er wordt ook vaak vereist dat ze een toelatingstest doen zoals de GMAT of GRE.

Waarom een Deeltijd Business studie online volgen?
Veel business studenten kiezen ervoor om een deeltijd Business studie online te volgen omdat het hen maximale flexibiliteit in hun planning geeft. Studeren in combinatie met werk, zorg voor familie of buiten de campus wonen kan bijzonder uitdagend zijn. Gelukkig bieden universiteiten vandaag de dag geaccrediteerde deeltijd Business programma's online aan via up-to-date e-learning technieken.

Waar kun je een deeltijd Business studie volgen?
Deeltijd Business programma's worden aangeboden aan academische instituten over de hele wereld. Veel studenten gebruiken hun Business studieperiode als een kans om in het buitenland te wonen en werken. Ook studenten die niet naar het buitenland kunnen verhuizen voor hun Business studie, kunnen hun diploma halen aan een top business school door middel van online studie. Dus lees vandaag nog meer over Deeltijd Business Studies!