Filter
Deeltijd
Albanië Studievorm: Alles

Beste Deeltijd MBA in Albanië 2019/2020

Part-time MBA programma's zijn bedoeld voor studenten die niet in staat om een ​​universiteit full-time bij te wonen. Dit soort graad kan helpen de studenten leren veel over business administration, theorie en management, waardoor het de perfecte aanvulling op een bachelor's degree.

MBA is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun academische vaardigheden verder en toepassen op actuele real-life business situaties. Het helpt studenten om te reflecteren en te herpositioneren zich in termen van het kiezen van hun toekomstige loopbaan. Studenten een breed inzicht in de belangrijkste functies van een scala aan zakelijke gebieden en gebruiken deze vaardigheden bij te dragen aan de strategische richting van een bedrijf.

Hoger onderwijs in het Albanees aangeboden door 13 openbare universiteiten. De meest recente is de Universiteit van Durres, dat werd geopend in september 2006. De Universiteit van Sport in Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranes) voorheen de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport, vanaf 2010. De University of Arts Once upon a time Academie voor Schone Kunsten (Akademia e Arteve) uit 2011. Daarnaast zijn er 46 prive-universiteiten en faculteiten die in Albanië. Alle universiteiten hebben verschillende faculteiten. De zogenaamde "niet-universitaire scholen " geven opleidingen in het hoger onderwijs van twee jaar.

Deeltijd MBA in Albanië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of New York - Tirana (UNYT)

De MBA-programma's zijn geschikt voor afgestudeerden die willen een stap voorwaarts te zetten in hun opleiding voordat zij zich ertoe verbinden de ontberingen van de ... [+]

De Universiteit van New York in Tirana, in samenwerking met het Institut Universitaire Kurt Bosch, Zwitserland, biedt de volgende MBA-programma's: MBA (General), MBA in Banking; MBA in Marketing; MBA in Human Resource Management, MBA in Management Information Systems. Het Institut Universitaire Kurt Bosch (IUKB) is een particuliere universiteit opgericht door de industrieel Kurt Bosch en gevestigd in Sion, 150 km van Genève in de rivier de Rhône Valley (Wallis). Het Institut is erkend door de Zwitserse regering voor post-graduate onderwijs. Het heeft zich ontwikkeld banden met Europese universiteiten voor de verschillende programma's en tot op heden, een paar honderd studenten zijn bekroond met postdoctorale opleidingen in vele disciplines. ... [-]

Albanië Tirana
September 2019
Engels
Deeltijd
12 - 17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands